تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 892 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام !!گارانتی با نام پاژنگ هست؟؟؟؟؟؟زنگ زدم یه فروشگاهی تهران گفتم n61jq می خوام گفت دیگه وارد نمیشه؟؟؟؟اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفت n82jq ببر 1440.قیمتش چه طوره؟؟الان n61jq با هارد 500 دور بالا هست اگه هست چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟vaio f12 hfx رو می گفت 1550؟؟؟؟؟میگفت گارانتی پاژنگ به نظر اساتید قیمت ها چه طورند؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بازم ترکوندی رفیق!!!!!!!!!!!!!!من به شخصه به برند اسوس تعصب بیجایی دارم و هیچ منطقی تو سرم نمیره!!!!!واما بعد... ... ...کاش از اول میپرسیدم.1-توضیح بدید چرا lenovo y560 که دارای کانفیگ تقریبا یکسانی با n61jq هست 1200- اما اسوس ما 1400-1500 هست؟؟؟؟و چرا سونی با گرافیک ضعیف تر گرونتره؟؟؟در ضمن قطعات داخلی اسوس و سونی رو مقایسه کردم هر دو روی چند برند خاص می چرخیدند و فرقی نداشتند.1.5-((((((((مهم!!!حتما جواب بده!!!!)))))))))سونی و اسوس یک کیفیت رو دارند.کانال های ورود و گارانتی سونی خیلی بهتر از اسوس هست(تمامی اطلاعات خودتونه!) در حال حاضر.سوال کلیدی اینه که چرا سونی گرونتره؟؟ و اگه به خاطر اسمه سونی و اعتماد مشتری ها به اونه چرا باید 100 هزار تومان منه نوعی پول اسم بدم.؟اینجوری بپرسم که چه چیز سونیه یک قیمت با اسوس، باعث میشه بتونه باهاش(با اسوسی که کانفیگ بهتری داره) رقابت کنه؟2-چرا اگر سازگار اسوس رو جا نمیانداخت در ایران 2 ملیون بود؟علت کدام است؟3-کاش لینک می دادی!نه اینکه حرفت نامعتبره ها؟!!!!! نه!! ولی دقیقا حرفی رو که به شما زدم رئیس چند تا تاپیک دیگه (مثل شما!!)گفته بودند و منه ساده دل هم پذیرفته بودم( اینکه دل پرفروشترین است!!شاید منظورش ایران بوده!).باشد که درست عبرتی شود بر تازه کارها!!راستی چین برای ایران تولید نمی کنه ولی تو بازاری که ریفرو به جای اصلی میدن باید به این جور چیزا شک کرد.!!!4-به نظرت میزان برگشتی یک مدل از لپتاپ چقدر می تونه ملاک باشه.؟؟این آمار گیری رو هم از دنیا نگرفتم از بازاری ها پرسیدم و خودم از بازار خودمون آمار گرفتم شاید غلط باشه اگه غلطه درستش کن!!چرا اسوس کمتر برگشت میخوره؟تعدادش تو بازار کمتره؟؟؟به خاطر سند چندین تکه شدن اسوس ممنونم!قانع کنندست!!!!!!!در کل ممنون
    در مورد قیمت و نحوه ای قیمت گذاریشون اطلاعی ندارم... به هر حال هر شرکتی یک سیاستی داره دیگه.
    مثل ایسر ! نوت بوک با گرافیک های خیلی بالا با قیمت خیلی پایین میفروشه ! آدم شک میکنه که این شرکت آیا سود میکنه یا نه! البته تو ایران مدل هاش پیدا نمی شه... و علاوه بر این نوت بوک های ایسر کیفیت خیلی خوبی هم دارند.
    قیمت های سری F هم چندان بالا نیست به هر حال هر برند مزیت خواص خودش رو داره.
    مثلا شما صفحه نمایش FULLHD هم حساب کن

در مورد نوت بوک های ریفربیش هم باید بگم که چون دورباره کنترل میشه کیفیت دستگاه و با قیمت خیلی پایین روانه بازار میشه خریدش به صرفه هست ! البته فروشنده ها ایرانیا که میشناسی.....

برگشتی های یک لپتاپ هم ملاک خوبیه اما همیشه نه...
    مثلا ممکنه HP یک سری رو وارد بازار کنه و خرابی داشته باشه. اما بقیه سری ها با کیفیت باشند . و عیب سری مشکل دار هم در تولید بعدی برطرف بشه ... پس نمیشه به خاطر یک سری برگشتی بی خیال یک برند شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    اما در مورد آمار فروش:

طبق آمار 2008 HP اول بود ... گشتم دنبال آمار 2010 دیدم هنوز اوله

2010 q1
    در امریکا :

در دنیا:

سهم بازار کل شرکت های تولید کننده کامپیوتر ( اسمارت فون ها هم حساب میشه ! )

2008

3. 4 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من به شخصه با هر دو مدل امریکایی و چینی دارم کار می کنم. اتفاقا بحثش همین الان تو انجمن بود!

هیچ تفاوت کیفی وجود نداره ، قطعات همون ها هستند. مسلما اگه محصول چینی بد باشه آبرو شرکت میره نه چین.
    درمرود اختلاف قیمت هم باید بگم که نوت بوک های امریکایی از امارات وارد ایران میشوند و اگه نگاه کنی اختلاف قیمت اکثر نوت بوک ها هم در ایران باقیمت اصلی حدود 300 تومانی اختلاف داره که منطقی هست. س

قیمت CW26 با 3 سال گارانتی ایران رهجو 1140 ؟؟؟؟ مطمئنی ؟ 1280 قیمت دارم !
    ایران رهجو مطمئن هست ! البته هیچ وقت کارت گیرشون نخواهد افتاد

آقا ممنون از راهنماییت ...

قیمت رو هم مطمئنم.همین دیروز از نمایندگی رسمی رهجو تو پیسی سنتر شیراز پرسیدم که میگفت واسه جشنواره تابستانی ارزون شده(هرچند بقیه مغازه ها هم با همین گارانتی ولی 1180).ظاهرا شیراز ارزونتره!فقط آخرین سوال اینکه واسه بازی(مشخصا gta4 که نرم و روان اجرا بشه) میتونم رو این لپتاپ حساب کنم؟

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاربر عزیز biostar شرمنده اسمتونو نمیدونم
    من در مبحث لپ تاپ خیلی کم آشنا هستم و شناختی از مدلهای متنوع اون ندارم یکی از دوستان میخواد بطور اقساط در حدود یک میلیون تومن لپ تاپ بخره تصمیم اولمون Dell5010 Ci5 بود ولی یکی از رفقایی که تویه خرید و فروش لپ تاپ بود بمون گفت این مدل الارقم امکانات خوبش به مشکل و گارانتی زیاد خورده در نهایت تصمیم گرفتم مدل Asus K52JC Ci5 بگیریم قیمت نقدیشو 1030000 و با درصد 2.5 شد 1125000تومن البته هنوز سفارش رو نداده اما 400تومن پول پیش دادیم حالا سوالم اینه که قیمت نقدیش درسته؟نظرتون در مورد این مدل چیه ویژگیهاشو اگه لطف کنید توضیح بدید؟من خودم مدل N61JV هم مدنظرم بود ولی هم قیمت نداشتم و هم اینکه این رفیقمون عجله داشت تو این رنج قیمت آیا انتخاب بهتری هم هست که پیشنهاد بشه؟اگه آره چه مدلی؟
    از دوستان هم اگه نظرشونو بگن بسیار سپاسگذار میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه مثل اینکه واقعا کارت درسته!!!!این حرفات کاملا منطقی است و من اعلام صلح می کنم..فقط n61jq تولیدش متوقف شده یا نه؟؟؟؟چرا تو ایران اینقدر کم پیدا میشه؟؟؟من دنبال مدل asus n61jq-x1 هستم ولی مثل اینکه اصلا ایران نیومده!!!ممکنه بیاد و آیا صبر کردن تا مهر فایده ای داره؟؟؟قیمت ها چه تغییری پیدا می کنن؟؟هر جا زنگ می زنم میگه داریم ولی موجود نیست!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت KiaNeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران سربلند

پيش فرض

سلام

من میخوام یه لپ تاپ بگیرم

این مدل :

HP Pavilion dv6-2130 (330M

مشخصاتش رو بهم بدید وبگید ببینم خوبه یعنی کارمو راه می اندازه یا نه ؟

بیشتر واسه بازی و کارای گرافیکی می خوام

فقط اگه میدونید سریع جواب بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    میخام یه لپ تاپ سونی 14 اینچی بگیرم مدلشم تقریبا مشخص شده.ممنون میشم کمک بدید تو چندتا مورد
    1- گارانتی (رهجو یا امرتات یا رایانه همراه یا ازیس یا ...)
    2- علت ارزونی سری cw چیه؟فقط بخاطر مشکلی که آپدیت شدن برطرف میشه؟
    3- پیشنهادتون از 3 تا مدل زیر(قیمتها مهم نیستن جهت اطلاعه):(توجه کنید که مدل CW سی پی یو قوی تری داره ولی گرافیکش پایین تره) یا حتی بهتر از اینا با مشخصه 14 اینچی و آمریکایی و صفحه LED با گرافیک متوسط
    EA2MGX ====> 13,850,000 RIALS
    هI5‐430M Processor (3M Cache, 2.26 GHz)
    4GB RAM
    HDD 500GB
    DVD±RW
    LED 14" 1600x901
    ATI Radeon™ HD 5470 1024MW

EA2TGX ====> 14,050,000 RIALS

I5‐430M Processor (3M Cache, 2.26 GHz)
    RAM 4GB
    HDD 500GB
    DVD±RW
    LED 14" 1600x901
    ATI Radeon™ HD 5470 1024

CW2EGX====> 13,050,000 RIALS
    i5‐540M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
    RAM 4GB
    HDD 500GB
    DVD±RW
    14" LED 1366x768
    GeForce® GT 330M 512M
    USA

9. این کاربر از yashar_210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض lifebook e780

به نظر بنده هم دستگاه هاي ساخت شركت فوجيتسو كاملا در همه زمينه ها از رقباي خود بالاتر و خوش ساخت تر مي باشد تنها ايرادي كه ميشه به اون گرفت ضعف در زمينه گيم و كلاً دارا بودن چيپ گرافيكي ضعيف هست مثلا همين مدل واقعا عالي 710 از سري S با اين همه امكانان داراي چيپ گرافيك ضعيف از اينتل هست اگر مثلا داراي گرافيك ATI سري 5 بود به نظر شما ارزش نداشت حتي 200 گرونتر باشه اونهم با اين حجم امكانات و كيفيت ساخت ...
    سری S از فوجیتسو به دلیل اینکه برای کارهای بیزینسی طراحی شده و سعی شده تا حد امکان سبک و کم مصرف باشد از چیپ intel HD Graphic برای گرافیک استفاده می کنه . اما اگه شما گرافیک قوی می خوای باید سراغ سری E بروید که دارای چیپ گرافیکی مجزا است. یه مدل عالی از سری E که گرافیک قوی داره و تا 12 ساعت هم باطری داره (البته با باطری Modular bay) مدل Lifebook E780 هست که به ایران هم وارد شده .

یک review از این لپ تاپ را می توانید در لینک زیر بخوانید
    کد:
    Last edited by amir_psr; 08-09-2010 at 21:40.

11. این کاربر از amir_psr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت KiaNeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران سربلند

پيش فرض

پس این متخصصین کجا هستن بابا جواب منو بدید تورو خدا

13. این کاربر از KiaNeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من مدتی است دارم در مورد تکنولوژیهای مختلف بکار رفته در لپ تاپها تحقیق می کنم.
    برای افزایش قابلیت باطری برخی تولید کننده ها از تکنولوژی استفاده می کنند که برای کارتهای ati به نام gpu boost می باشد که در مواقع غیر لزوم از گرافیک داخل پردازنده استفاده می کند . می خواستم بدانم چه لپ تاپهایی این قابلیت را دارند به خصوص درasus و dell و sony؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •