تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 628 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم خرید برای عموم این مدل رو خریدم 800
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

جای خالی هم که دیجی کالا هست

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مرسی از همه دوستان

پس amd نگیرم ؟ نه ؟

چون این مدل سونی مدل زیبا و خوبی بود که گارانتیش هم قابل اعتماد بود

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

10

آقا شایعه پراکنی نکنید HP داغ می کنه AMD آتیش گرفته !

هر لپتاپی وقت بار پردازشیش بره بالا خب معلومه گرما تولید می کنه دیگه، من که اصلا ندیدم لپ تاپ HP داغ کنه، مگه سماوره !!

اونی هم که سی پی یو لپ تاپش حالا چه اینتل چه AMD باشه به سلیقش و چیزی که از لپتاپ می خواد برمی گرده
    اقا بالاخره ما چیکار کنیم

amd بگیریم یا نه ؟

به نظرم اگر این پردازنده نقطه ضعف داشته هرگز شرکت معتبری مثل سونی روی لپ تاپ هاش نمی گزاشت

بالاخره یه دلیل علمی بیارید دیگه خسته شدم بس که دست دست کردم

ترم داره شروع میشه ومن لپ تاپ نگرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

در مورد لپ تاپ اصلا دنبال AMD نرو
    خودت بری خرید متوجه میشی کسی هم دنبال لپ تاپ با سی پی یو AMD نمیره و 95% نمیارن

5. این کاربر از oveisi2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

amd بگیریم یا نه ؟

به نظرم اگر این پردازنده نقطه ضعف داشته هرگز شرکت معتبری مثل سونی روی لپ تاپ هاش نمی گزاشت

نه دادا نگیر . من منظورم این بود که کاربرا بر اساس اطلاعات گذشته در مورد amd قضاوت نکنن . ولی در مجموع
    amd یه نظرم نگیری بهتره . اگه حتما سونی میخوای باید شاهانه پول بدی . دنبال مدلهای ارزونش نباش .
    اگه قیمت هم در کنار گارانتی برات مهمه برو سراغ یه برند دیگه .

7. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

amd بگیریم یا نه ؟

مهربون شما که می خوایی تا 800 خرج کنی برو دنبال دل5010 یا ایسر5742 یا اچ پی پروبوک ایناایسوس هم خوبه من نت بوکش رو داشتم امروز فروختم راضی بودم ازش.

9. 2 کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز این مدل dell مقرون به صرفه تره و کانفیگش هم خیلی بالاتره . گارانتیش هم معتبره ولی
    من شنیدم dell خیلی تقلب توش زیاده و ریفر زیاد داره . ولی آواژنگ تا حالا سابقه ی کثافت کاری (منظورم
    تقلبه) نداشته و در ضمن گارانتیش دو ساله که شامل باطری و شارژر هم میشه . در ضمن مدل gigabyte E1425A باطری 8cell داره . من خودم چون ویندوز 32 بیتی معمولا استفاده میکنم ، 6 گیگ رم به دردم نمیخوره .
    یه چیز دیگه هم اینکه مدلهای گیگابایت رو تو سایت رسمی گیگابایت میشه با همون اسم مدل و کانفیگهای مختلف دید ولی در مورد acer و dell و lenovo و .... این طوری نیست و مدلهاشون فکر کنم منطقه ای باشن .
    با شما درباره ی تقلب و نحوه ی اطلاع رسانی و به قول خودتون کـثافـــت کاری گارانتی های دل و ایسر موافقم و چون هیچ جوری نمی شه فهمید ریفر هست یا نه پس یه جورایی می ره تو پاچه! با توجه به خواسته ات به نظرم مدل گیگابایتی که گفتی خیلی خوبه اگه باطریش 8 سل باشه. به قول شما بزرگ ترین مشکل اینه که لپ تاپ هایی مثل دل رو نمی شه تو سایت خود دل کانفیگ های اصلیش رو پیدا کرد این جا هم که ایران و گارانتی ها هم که .......

11. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا شایعه پراکنی نکنید HP داغ می کنه AMD آتیش گرفته !

هر لپتاپی وقت بار پردازشیش بره بالا خب معلومه گرما تولید می کنه دیگه، من که اصلا ندیدم لپ تاپ HP داغ کنه، مگه سماوره !!

اونی هم که سی پی یو لپ تاپش حالا چه اینتل چه AMD باشه به سلیقش و چیزی که از لپتاپ می خواد برمی گرده
    دوست عزیز نمی دونم چرا جدیداً مد شده خلاف جهت آب شنا کنیم؟ وقتی عرف بازار اینتل هست ما چرا برای کار معمولی بریم سراغ ای ام دی که دلهره هم داشته باشیم؟ من می ترسم آخر سر مجبور بشم جیمز وات رو هم به این بحث دعوت کنم! بله هر سی پی یویی تعداد پردازش هاش که بالا بره (مخصوصاً اگه ویروسی رو جنریک هاست ویندوز سوار بشه!) قطعاً داغ می کنه! تو این شکی نیست ولی عزیز جنس آلیاژی که در سی پی یو اینتل به کار رفته با ای ام دی فرق می کنه در نتیجه ممکنه مدار اینتل در دمای بالا مشکل حادی براش ایجاد نشه و با یه ریست حل بشه ولی ای ام دی در جا اور هیت می شه و مدارش می سوزه! حالا چه دسک تاپ چه لپ تاپ!!! خواهشاً دیگه این مسأله رو تکرار نکنید که تاپیک شلوغ نشه که دوستان راحت تر بتونن اطلاعاتشون رو پیدا کنن. باز این که کسی می خواد ای ام دی لپ تاپ رو بگیره به سلیقه ی خودش بر می گرده و چون آلیاژش با اینتل فرق می کنه در نتیجه کمی ارزون تر هست حالا سوختنش به عهده ی خودش ، از همین حالا هم مبارکش باشه ولی من اصلاً توصیه نمی کنم برادرانه گفتم. حالا هر کی خودش می دونه که چی کار کنه. تشکر از همه تون.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم خرید برای عموم این مدل رو خریدم 800
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

جای خالی هم که دیجی کالا هست
    آقا مبارکت باشه امیدوارم حسابی لحظه های خوبی رو با لپ تاپت داشته باشی.
    از کجا گرفتی؟ با کدوم گارانتی و چه رنگی؟
    راستی حتماً تو سایت دل سرویس تگت رو چک کن ببین همه چیش ok باشه.
    تجربه ات رو هم تو تاپیک تجربه خرید دل 5010 بنویس

14. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی از همه دوستان

پس amd نگیرم ؟ نه ؟

چون این مدل سونی مدل زیبا و خوبی بود که گارانتیش هم قابل اعتماد بود
    قطعاً ای ام دی نگیر به حرف دیگران هم توجه نکن! ریسکش در حد لبه پرتگاهه! چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!
    اگه سونی می خوای بگیری کمه کم 1 تومن باید مایه بذاری حتماً هم گارانتی ایران رهجو بگیر وگرنه اگه خودت از پسش بر میای بدون گارانتی بگیر که من اصلاً بهت توصیه نمی کنم تو این مملـــکـــت جنسی رو بدون گارانتی بگیری! چون با گارانتی هم تازه دستت به جایی بند نیست وای به حال بدون گارانتی!

16. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •