سلام دوستان
اقا این دانشگاه ما هم خیلی درپیته قرار بود دیروز و امروز انتخاب واحد اینترنتی باشه هر چی رفتم توی سایت دیدم خبری از ساخت اکانت نیست هر چی هم زنگ زدم دانشگاه دیدم جواب نمیدن زنگ زدم دفتر ریاست دانشگاه گفت انتخاب واحد دستی شده برو محل جدید دانشگاه و برگ انتخاب واحد که انجام دادن برات را بگیر و برو سر کلاس ما هم رفتیم پیش مسول اموزش و برگ انتخاب واحد را بگیرم و درسهایی که برای تطبیق واحد داشتم تطبیق واحد کنم و چند تا هم درس پیش داشتم (قبلا رفته بودم پیش همین مسول اموزش برام درسهایی را که این ترم میتونستم بگیرم را نوشته بود درس های پیش هم که بالای 12 بود هم نوشته بود) بهش گفتم خوب این دوتا درس هم که پیش هست طبق دستور شماره 16 ایین نامه اموزشی نباید بگیرم و احتیاج به تطبیق واحد هم نداره!
.gif)
.gif)
گفت ایین نامه اموزشی را از کجا دیدی؟!
.gif)
من بهت دادم؟!
.gif)
گفتم نه بابا توی اینترنت دیدم
.gif)
گفت خوب نمره هاش را باید چی کار کنم؟!
.gif)
منم توی دل خودم گفتم واسا برم از بچه های P30 بپرسم!
.gif)
بعدش هم دیدم توی برگه ام نوشته 1ساعت دیگه کلاس دارم منم وایسادم اولین کلاسم هم رفتم
برای تطبیق واحد هم گفت یکشنبه و دوشنبه که حذف و اضافه هست بیا تا درس های پیش و درسهای که میخوای تطبیق واحد کنی را حذف و تطبیق بدیم!
اقا اینا هم الکی 15 تومان زدن هزینه سرویس شاید کسی نخواهد از سرویس استفاده کنه!
من به خاطر واحد بودن دانشگاه ازاد مرودشت زدیم واحد مرودشت نرفتیم شیراز خودمون حالا شانس ما واحد مرودشت کاردانی ها را داده به سما...
.gif)
واقعا سما درپیته...
دانشگاه ازاد مرودشت/الکترونیک
از بچه های دانشگاه اگه کسی اینجا هست بگه تا با هم اشنا بشیم