تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 966 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايسنا: رئیس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام جزئیات كنكور سراسری90 دانشگاه آزاد، از تغییر در شیوه انتخاب رشته آزمون سراسری دانشگاه خبر داد.

دكتر عبداله سجادی جاغرق، در نشستی مطبوعاتی با اعلام این خبر گفت: از آن جایی كه تنوع رشته در آزمون سراسری بالاست، در نظر داریم، بازنگری در تغییر رشته انجام دهیم تا پذیرش نهایی داوطلبان در گروهی از رشته‌ها به سلیقه آنها نزدیكتر باشد.

وی از تدوین طرح «تغییر در شیوه انتخاب رشته آزمون سراسری90 » خبر داد و افزود: اگر این طرح تایید شود، برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

سجادی با بیان این كه با اعمال این تغییر داوطلبان قدرت مانور بیشتری برای تحصیل در رشته مورد علاقه خود می‌یابند، اظهار كرد: به محض نهایی شدن این طرح و قبل از آغاز ثبت‌نام آزمون سراسری 90 ، جزییات آن را اطلاع رسانی خواهیم كرد.

وی با تاكید بر این كه داوطلبان باید با مجموعه انتخاب‌ها روبرو باشند تا بتوانند آزادانه انتخاب كنند، تصریح كرد: بنابراین با تصویب این طرح، داوطلبان با گروهی از پذیرش در رشته‌های مختلفی روبرو می‌شوند تا بر این اساس دیگر با موضوعاتی چون تغییر رشته و انتقال روبرو نباشیم.

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا ما رو سرویس کردن همین ترم اولی.... معماری هستم...
    19 واحد در کل .... همه نظری ها رو پیش گذاشته با 6 واحد هم عملی !!!
    شهریه متغییرم شده 5,093,600ریال
    یعنی کلآ 9,863,600
    حالا به نظرتون برم کارگاه مصالح و ساخت رو که 2 واحد عملیه رو به یه درس نظری تغییر بدم یا همونی که خودشون انتخاب کردن خوبه
    سلام ترم اول را سبك بردار تا بتوني ترم بعدي واحد برداري
    در ضمن ترم اول نبايد اصلا حذف و اضافه كني
    چون بعد در هنگام فارغ التحصيلي داستان ميشه
    البته اگه با اجازه مدير گروه باشه مشكلي نداره
    در ضمن کارگاه مصالح و ساخت هم ترم اول بر نداري بهتره
    چون پول واحد هاي عملي بيشتره و شهريه شما رسما ميشه 1 ميليون يا بالاتر

.

.

3. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام دوستان

اقا این دانشگاه ما هم خیلی درپیته قرار بود دیروز و امروز انتخاب واحد اینترنتی باشه هر چی رفتم توی سایت دیدم خبری از ساخت اکانت نیست هر چی هم زنگ زدم دانشگاه دیدم جواب نمیدن زنگ زدم دفتر ریاست دانشگاه گفت انتخاب واحد دستی شده برو محل جدید دانشگاه و برگ انتخاب واحد که انجام دادن برات را بگیر و برو سر کلاس ما هم رفتیم پیش مسول اموزش و برگ انتخاب واحد را بگیرم و درسهایی که برای تطبیق واحد داشتم تطبیق واحد کنم و چند تا هم درس پیش داشتم (قبلا رفته بودم پیش همین مسول اموزش برام درسهایی را که این ترم میتونستم بگیرم را نوشته بود درس های پیش هم که بالای 12 بود هم نوشته بود) بهش گفتم خوب این دوتا درس هم که پیش هست طبق دستور شماره 16 ایین نامه اموزشی نباید بگیرم و احتیاج به تطبیق واحد هم نداره! گفت ایین نامه اموزشی را از کجا دیدی؟! من بهت دادم؟! گفتم نه بابا توی اینترنت دیدم گفت خوب نمره هاش را باید چی کار کنم؟! منم توی دل خودم گفتم واسا برم از بچه های P30 بپرسم!

بعدش هم دیدم توی برگه ام نوشته 1ساعت دیگه کلاس دارم منم وایسادم اولین کلاسم هم رفتم
    برای تطبیق واحد هم گفت یکشنبه و دوشنبه که حذف و اضافه هست بیا تا درس های پیش و درسهای که میخوای تطبیق واحد کنی را حذف و تطبیق بدیم!

اقا اینا هم الکی 15 تومان زدن هزینه سرویس شاید کسی نخواهد از سرویس استفاده کنه!

من به خاطر واحد بودن دانشگاه ازاد مرودشت زدیم واحد مرودشت نرفتیم شیراز خودمون حالا شانس ما واحد مرودشت کاردانی ها را داده به سما...
    واقعا سما درپیته...

دانشگاه ازاد مرودشت/الکترونیک
    از بچه های دانشگاه اگه کسی اینجا هست بگه تا با هم اشنا بشیم
    Last edited by ahriman323; 03-10-2010 at 23:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ايسنا: رئیس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام جزئیات كنكور سراسری90 دانشگاه آزاد، از تغییر در شیوه انتخاب رشته آزمون سراسری دانشگاه خبر داد.

دكتر عبداله سجادی جاغرق، در نشستی مطبوعاتی با اعلام این خبر گفت: از آن جایی كه تنوع رشته در آزمون سراسری بالاست، در نظر داریم، بازنگری در تغییر رشته انجام دهیم تا پذیرش نهایی داوطلبان در گروهی از رشته‌ها به سلیقه آنها نزدیكتر باشد.

وی از تدوین طرح «تغییر در شیوه انتخاب رشته آزمون سراسری90 » خبر داد و افزود: اگر این طرح تایید شود، برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

سجادی با بیان این كه با اعمال این تغییر داوطلبان قدرت مانور بیشتری برای تحصیل در رشته مورد علاقه خود می‌یابند، اظهار كرد: به محض نهایی شدن این طرح و قبل از آغاز ثبت‌نام آزمون سراسری 90 ، جزییات آن را اطلاع رسانی خواهیم كرد.

وی با تاكید بر این كه داوطلبان باید با مجموعه انتخاب‌ها روبرو باشند تا بتوانند آزادانه انتخاب كنند، تصریح كرد: بنابراین با تصویب این طرح، داوطلبان با گروهی از پذیرش در رشته‌های مختلفی روبرو می‌شوند تا بر این اساس دیگر با موضوعاتی چون تغییر رشته و انتقال روبرو نباشیم.

آقا این خبر داره منو نگران می کنه

یعنی می خوان مثل دانشگاه دولتی گزینش کنن ؟؟؟

این که خیلی خیلی بد هست و به ضرر من تموم می شه

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان

اقا این دانشگاه ما هم خیلی درپیته قرار بود دیروز و امروز انتخاب واحد اینترنتی باشه هر چی رفتم توی سایت دیدم خبری از ساخت اکانت نیست هر چی هم زنگ زدم دانشگاه دیدم جواب نمیدن زنگ زدم دفتر ریاست دانشگاه گفت انتخاب واحد دستی شده برو محل جدید دانشگاه و برگ انتخاب واحد که انجام دادن برات را بگیر و برو سر کلاس ما هم رفتیم پیش مسول اموزش و برگ انتخاب واحد را بگیرم و درسهایی که برای تطبیق واحد داشتم تطبیق واحد کنم و چند تا هم درس پیش داشتم (قبلا رفته بودم پیش همین مسول اموزش برام درسهایی را که این ترم میتونستم بگیرم را نوشته بود درس های پیش هم که بالای 12 بود هم نوشته بود) بهش گفتم خوب این دوتا درس هم که پیش هست طبق دستور شماره 16 ایین نامه اموزشی نباید بگیرم و احتیاج به تطبیق واحد هم نداره! گفت ایین نامه اموزشی را از کجا دیدی؟! من بهت دادم؟! گفتم نه بابا توی اینترنت دیدم گفت خوب نمره هاش را باید چی کار کنم؟! منم توی دل خودم گفتم واسا برم از بچه های P30 بپرسم!

بعدش هم دیدم توی برگه ام نوشته 1ساعت دیگه کلاس دارم منم وایسادم اولین کلاسم هم رفتم
    برای تطبیق واحد هم گفت یکشنبه و دوشنبه که حذف و اضافه هست بیا تا درس های پیش و درسهای که میخوای تطبیق واحد کنی را حذف و تطبیق بدیم!

اقا اینا هم الکی 15 تومان زدن هزینه سرویس شاید کسی نخواهد از سرویس استفاده کنه!

من به خاطر واحد بودن دانشگاه ازاد مرودشت زدیم واحد مرودشت نرفتیم شیراز خودمون حالا شانس ما واحد مرودشت کاردانی ها را داده به سما...
    واقعا سما درپیته...

دانشگاه ازاد مرودشت/الکترونیک
    از بچه های دانشگاه اگه کسی اینجا هست بگه تا با هم اشنا بشیم

سلام ميشه بگيد كدوم دروس از
    درسهاي پيش دانشگاهي را معادل نكردند ؟

.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

هه هه
    امروز استاده اومده بود نمیدونست قراره چی درس بده...

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا این خبر داره منو نگران می کنه

یعنی می خوان مثل دانشگاه دولتی گزینش کنن ؟؟؟

این که خیلی خیلی بد هست و به ضرر من تموم می شه
    اتفاقا منم همین فکر رو میکنم بنظرم خیلیم خوبه . ببین شما میری آزمون میدی ترازت مناسب ورود به 5_6تا رشته است میری رشته مورد علاقت . من خودم موقع ثبت نام کنکور آزاد چون میترسیدم یه اتفاقی بیوفته که ترازم بیاد پایین رشته داروسازی رو زدم (که نسبت به تراز کانونم پایین بود) ولی اگه میدونستم ترازم توی کنکور آزاد این میشه قطعا دندونپزشکی رو میزدم . حالا فرض کن اول شما آزمون میدی بعد انتخاب رشته میکنی چقدر عالی میشه.

9. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اتفاقا منم همین فکر رو میکنم بنظرم خیلیم خوبه . ببین شما میری آزمون میدی ترازت مناسب ورود به 5_6تا رشته است میری رشته مورد علاقت . من خودم موقع ثبت نام کنکور آزاد چون میترسیدم یه اتفاقی بیوفته که ترازم بیاد پایین رشته داروسازی رو زدم (که نسبت به تراز کانونم پایین بود) ولی اگه میدونستم ترازم توی کنکور آزاد این میشه قطعا دندونپزشکی رو میزدم . حالا فرض کن اول شما آزمون میدی بعد انتخاب رشته میکنی چقدر عالی میشه.
    آهادقیقا من از همین می ترسم

اونموقع قبول شدن تو پزشکی و رشته های توپ برای افرادی مثل من سخت می شه

طرف درسش خوبه می زنه پزشکی تهران که مثلا 7200 می خواد
    خوب این آقا می یاره 7000 اون وقت قبول نمی شه در عوض یکی با تراز 6800 کازرون قبول می شه

خوب اگر مثل دولتی بشه اون آقای 6800 به هیچ عنوان پزشکی قبول نمی شه چون آقای 7000 تو انتخاب رشته با خیال راحت می زنه کازرون

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام ميشه بگيد كدوم دروس از
    درسهاي پيش دانشگاهي را معادل نكردند ؟

.
    طبق دستور 16 این ایین نامه که احسان جان گذاشتن من قبلا پیش نیاز ها را با نمره بالای 12 گذراندم و واز
    گذراندن مجدد این دروس معافم و دیگه معادلسازی لازم نیست!
    به من زبان پیش و فیزیک پیش داده بودن.....

12. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که متوجه نشدم این طرح دانشگاه آزاد برای چی هست . البته فرقی به حال من که نمی کنه . چون فقط

دولتی میخوام شرکت کنم .

ولی انگاری تو اخبار من شنیدم که گفت می تونن تو 2 رشته تحصیل کنن !

فکر کنم خبرو ناقص گذاشتین ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •