من ویرایش کردم. روی سایته!!!
من ویرایش کردم. روی سایته!!!
سلام بر کنکوری ها! لطفا سعی کنید در این ایام جو زده نشید و خودتون رو قاطی نکنید. بعد کنکور هر کاری خواستید بکنید!
امتحانای ترم رو چه طور می دین؟ من که فارغ التحصیلم! یه تجربه از من بشنوید: اگه مطالبی که ازتون توی بعضی درس ها معلم ها امتحان می گیرند ، نوع درس خوندنش با کنکوری خوندن فرق داره، زیاد خودتون رو درگیر امتحانای مدرسه نکنید. به کنکور بیشتر توجه کنید.
بهتره مقدمه ي اين كتابو بخوني با قسمتي از اون رو شايد نظرت عوض شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كتاب روش هاي ريدينگه نه اينكه خود ريدينگ، بقيه ي كتابها وقت تلف كنيه !!! اين كتاب درست مانند كتاب قرابت معنايي زبان فارسيه !
سلام بر کنکوری ها! لطفا سعی کنید در این ایام جو زده نشید و خودتون رو قاطی نکنید. بعد کنکور هر کاری خواستید بکنید!![]()
اين جو زده رو خوب اومدي !
سلام بچه ها من که واسه امتحانات ترم خودمو زیاد درگیر نمی کنم.....
سر جلسه هم همین که میبینم نمره ام سر برگه رسیدش به 10 پا میشم میرم از سر جلسه.....(چون دیگه حوصله ی امتحان تشریحی رو ندارم...نیست از بس تست کار میکنم)
سلام!
آخر درست معلوم نشد که معدل کل رو باید معدل سه سال بزنیم یا معدل سال سوم؟
ممنون
![]()
واسه ی من هنوز نیومده ( شهرستانها دیرتر میاد ! ) ...من هر دفعه میزاشتم هیچ کسی نمیذاشت ...
اومد حتما می زارم ...
...
خیلی غلط داره ، اعصاب آدم رو خورد می کنه ، به سرم زده بود یه زنگ بهشون بزنم ، توی ریاضی یه غلط توی گزینه ها داشت که باعث شد غلط بزنم ، شیمی هم غلط داشت ...
سئوالا رو قبل از چاپ ، چک نمی کنن ...
حتما باید پول بگیرن تا کار درست و حسابی انجام بدن ، اسمش شرکت تعاونیه ، به اندازه ی همون 5 هزار تومن برای هر آزمون هم مایه نمی زاره ، ولی سئوالهاش واقعا عالیه ...
...
اگه ریاضی هستی رتبت حدودا 15 تا 20 هزار منطقه میشه
راست میگی سوالهاش خیلی خوبه ولی غلط هاش اعصاب ادم و خورد میکنه. کیفیت کاغذاشم آشغاله من قسمت ریاضیم کثیف شده بود اومدم پاک کنم برگم پاره شد و فیزیکم پشت برگه خلاصه ...
توی ریاضی هم آره دقیقا من به همین مشکل خوردم ، جواب اون سوال منفی A به توان 2 بود که پاسخنامه هم به همین رسیده بود ولی تو گزینه هاش نداشت.
یه اشکال دیگه هم توی ریاضی داشت . اون سوال که lxl+lyl=4 بودش ، این زوج مرتب (-1,-3) رو تو پاسخ نامه جا انداخته بودن و این سوال هم اشتباه شده بود.
راستی این آزمون 25دی قلمچی جریانش چیه که همه میخوان شرکت کنن ؟ میگن جامعه آماری این آزمونش بالای 60000 میره!!
معدل سه سال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)