تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 773 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میگم اینEX520 led جدید sony که تازه به جای EX710 اومده و موتور پردازشگر جدیدی به همراه ----Tو DLNA و امکانات جدید دیگر دارد رو دیدید؟
    40اینچش 1400:بانه.
    چند REVIEW درباره EX520:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم قیمتو درست نمیگین سایز 46 تو بانه 1160 تا 1200

اگه نباشه جاش خالی می مونه RoyalFalcon1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان...
    یک LED خانگی حدود 1میلیون200 تا 1میلیون 300 میشه معرفی کنید...
    البته برای بازی هم بشه استفاده کرد...
    PS3...
    ممنون...

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان...
    یک LED خانگی حدود 1میلیون200 تا 1میلیون 300 میشه معرفی کنید...
    البته برای بازی هم بشه استفاده کرد...
    PS3...
    ممنون...
    LG LD5400
    SAMSUNG C5000

4. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز این مدلی که به دوستمون پیشنهاد کردین یعنی SAMSUNG C5000اصلا توی کاتالوگ های سامسونگ و یا توی سایت سام سرویس نیست؟! مدلای جدیده که هنوز توی بازار نیومده؟
    آخه من امروز رفتم بازار بورس LCD قم فقط همین سه مدل LED رو داشت که 40 اینچ بود و به قیمت من کمکی نزدیک بود و بقیه قیمت بالا بودن
    این مدلا توی سایز 40 که قیمتشون رو هم گرفتم

C6960=1760
    C6260=1660
    C5550=1459

یه مدل LG هم دیدم 5600 که 42 بود و قیمتش 1350 بود ولی اصلا قیافه نداشت و در مقابل سامسونگ از لحاظ ظاهری کاملا کم میاورد ولی خوب یه خصوصیت ضد ضربه داشت که با مشت هم می زد وسط صفحه رنگ ها بهم نمی خورد و خود فروشنده می گفت اینا برعکس سامسونگ که با فشار دادن صفحه پیکسل ممکنه بسوزه اینا این طوری نیست

آخه منم می خوام یه LED بگیرم توی همین رنج قیمتی که این دوستمون می خواد.LG کاملا با جیب من همخونی داره ولی خوب از ظاهر سامسونگ بیشتر خوشم اومد و منم آدمی هستم که تا چیزی به دلم نشینه خرید نمی کنم ولی اون خاصیت ضد ضربه بودن صفحه LG نظر من رو جلب کرد چون به ظاهر تا اندازه ای اهمیت می دم که از لحاظ کیفی دو جنس برابر باشن ولی خوب این خاصیت یه امتیاز محسوب میشه که اگه از لحاظ رنگ و کیفیت تصویر هم LG با سامسونگ برابری کنه می تونم با قاب و پنل زشت LG کنار بیام چون کیفیت برام مهمتره
    اگه میشه یه توضیحی در این مورد بده
    Last edited by mhroozbeh; 02-05-2011 at 14:52.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزیز این مدلی که به دوستمون پیشنهاد کردین یعنی SAMSUNG C5000اصلا توی کاتالوگ های سامسونگ و یا توی سایت سام سرویس نیست؟! مدلای جدیده که هنوز توی بازار نیومده؟
    آخه من امروز رفتم بازار بورس LCD قم فقط همین سه مدل LED رو داشت که 40 اینچ بود و به قیمت من کمکی نزدیک بود و بقیه قیمت بالا بودن
    این مدلا توی سایز 40 که قیمتشون رو هم گرفتم

C6960=1760
    C6260=1660
    C5550=1459

یه مدل LG هم دیدم 5600 که 42 بود و قیمتش 1350 بود ولی اصلا قیافه نداشت و در مقابل سامسونگ از لحاظ ظاهری کاملا کم میاورد ولی خوب یه خصوصیت ضد ضربه داشت که با مشت هم می زد وسط صفحه رنگ ها بهم نمی خورد و خود فروشنده می گفت اینا برعکس سامسونگ که با فشار دادن صفحه پیکسل ممکنه بسوزه اینا این طوری نیست

آخه منم می خوام یه LED بگیرم توی همین رنج قیمتی که این دوستمون می خواد.LG کاملا با جیب من همخونی داره ولی خوب از ظاهر سامسونگ بیشتر خوشم اومد و منم آدمی هستم که تا چیزی به دلم نشینه خرید نمی کنم ولی اون خاصیت ضد ضربه بودن صفحه LG نظر من رو جلب کرد چون به ظاهر تا اندازه ای اهمیت می دم که از لحاظ کیفی دو جنس برابر باشن ولی خوب این خاصیت یه امتیاز محسوب میشه که اگه از لحاظ رنگ و کیفیت تصویر هم LG با سامسونگ برابری کنه می تونم با قاب و پنل زشت LG کنار بیام چون کیفیت برام مهمتره
    اگه میشه یه توضیحی در این مورد بده
    c5550=c5000 هر دو يك مدل هستند
    درمورد قاب ضد ضربه در سامي ها وجود نداره
    -مقداري اين قاب رفلكشن رو زياد تر ميكنه مضاف بر اينكه كنتراست وبلك لول رو مقداري كاهش ميده (شايد براي يوزر خونگي اصلا قابل تمييز نباشه)
    با اين حال در مورد ديزاين وطراحي كاملا سليقه اي هست ونميشه فرمولي پيشنهاد كرد
    خيلي ها ال جي و ديزاينش رو ميپسندند
    -به نظر من اگر سخت گير نباشيم (چون تفاوت ها خيلي كمه ) و با توجه به نيازتون براي پنل ضد ضربه ال جي گزينه بهتري هست

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

c5550=c5000 هر دو يك مدل هستند
    درمورد قاب ضد ضربه در سامي ها وجود نداره
    -مقداري اين قاب رفلكشن رو زياد تر ميكنه مضاف بر اينكه كنتراست وبلك لول رو مقداري كاهش ميده (شايد براي يوزر خونگي اصلا قابل تمييز نباشه)
    با اين حال در مورد ديزاين وطراحي كاملا سليقه اي هست ونميشه فرمولي پيشنهاد كرد
    خيلي ها ال جي و ديزاينش رو ميپسندند
    -به نظر من اگر سخت گير نباشيم (چون تفاوت ها خيلي كمه ) و با توجه به نيازتون براي پنل ضد ضربه ال جي گزينه بهتري هست
    برعکس من خیلی روی این چیزا حساسم و برام مهمه که رنگ سیاه قشنگ سیاه باشه و سفید نزنه
    در مورد نیازم هم من کسی هستم که توی خونه کسی جرات نداره به وسایلم نزدیک بشه و اصلا نیاز چندانی هم به این ضد ضربه بودن ندارم و صرفا جهت اینکه بدونم که این یک امتیاز محسوب میشه یا نه پرسیدم که ظاهرا به امتیاز منفی محسوب میشه
    ولی خوب چون این مغازه های قمی عادت ندارن چند تا برند رو کنار هم بزارن من نمی تونم مقایسه کنم و بفهمم که این سفیدی که شما می گی چقدر هست و آیا تا اون اندازه هست که من رو اذیت کنه یا نه
    راستی اون حالت سامسونگ وقتی فروشنده دستش رو تصویر می کشید خیلی بدجور بود! این جنس LED سوختگیش پیکسلش بالاست؟
    در ضمن منم سامی رو دوست دارم چون دیزاین واقعا قشنگی داره ولی خوب الی ارزون تره! ولی اینکه شما می گی c5550 رو میشه 1300 گرفتی مطمئنی؟ چون من قیمت کردم می گفت تهران هم همین قیمته و هیچ تفاوتی نداره.قیمتش هم 1459
    شرمنده ولی نمی شه این دو تا بحث قیمت و مدل تی وی توی یه تاپیک باشه؟ ما هی از این تاپیک میریم اون تاپیک
    خوب وقتی بحث ها اینقدر مکمل هم هست چه نیازی به زدن دو تا تاپیک هست؟ البته این ها به نظر بنده این جور میاد و شاید دلیل موجه دیگه ای داره که من خبر ندارم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

برعکس من خیلی روی این چیزا حساسم و برام مهمه که رنگ سیاه قشنگ سیاه باشه و سفید نزنه
    در مورد نیازم هم من کسی هستم که توی خونه کسی جرات نداره به وسایلم نزدیک بشه و اصلا نیاز چندانی هم به این ضد ضربه بودن ندارم و صرفا جهت اینکه بدونم که این یک امتیاز محسوب میشه یا نه پرسیدم که ظاهرا به امتیاز منفی محسوب میشه
    ولی خوب چون این مغازه های قمی عادت ندارن چند تا برند رو کنار هم بزارن من نمی تونم مقایسه کنم و بفهمم که این سفیدی که شما می گی چقدر هست و آیا تا اون اندازه هست که من رو اذیت کنه یا نه
    راستی اون حالت سامسونگ وقتی فروشنده دستش رو تصویر می کشید خیلی بدجور بود! این جنس LED سوختگیش پیکسلش بالاست؟
    در ضمن منم سامی رو دوست دارم چون دیزاین واقعا قشنگی داره ولی خوب الی ارزون تره! ولی اینکه شما می گی c5550 رو میشه 1300 گرفتی مطمئنی؟ چون من قیمت کردم می گفت تهران هم همین قیمته و هیچ تفاوتی نداره.قیمتش هم 1459
    شرمنده ولی نمی شه این دو تا بحث قیمت و مدل تی وی توی یه تاپیک باشه؟ ما هی از این تاپیک میریم اون تاپیک
    خوب وقتی بحث ها اینقدر مکمل هم هست چه نیازی به زدن دو تا تاپیک هست؟ البته این ها به نظر بنده این جور میاد و شاید دلیل موجه دیگه ای داره که من خبر ندارم
    -درمورد صفحه ضد ضربه خوب متاسفانه اين باعث مقدار بيشتري رفلكشن ميشه تا صفحه هاي مات معمولي ويا حتي گلاسي
    -تمام برندها كه صفحه محافظ ندارند همينطوره ال سي دي ال اي دي هم نداره (چه كاريه اخه دست كشيدن )
    -در مورد سوختگي هم نه اينطور نيست تا زمانيكه ضربه اي نخوره طوريش نميشه (قاعده كلي)
    -در مورد قيمت هم 1400 ميشه گير اورد نميدونم الان هديه داره يا نه
    -هميشه سليقه خريدار مهمه با توجه به هزينه واينكه ال اي دي ميخواين گزينه مناسبي هست هر دو مدل

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hayat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    bandar

پيش فرض

سلام دوستان

بنده بعد از حدود یک ماه تحقیق در مورد برندها و مدلهای متنوع و با توجه به بودجه خودم تصمیم

گرفتم یکدستگاه SONYHX800 3D بدون گارانتی با قیمت 2800 ( البته سایز 40 همین مدل یک میلیون ارزونتر بود)

از شهر خودم تهیه کنم که فعلا خدا رو شکر از تصویرش راضیم و اگه کمکی در این ضمینه خواستید در خدمتم
    Last edited by hayat; 02-05-2011 at 18:47.

12. این کاربر از hayat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بین 6260 و 5550 کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
    من که هر چی سایت سامسونگ رو چک کردم این مدل ها رو نتونستم پیدا کنم. مثل اینکه این اسم گذاری ها توسط سام سرویس صورت گرفته و خود سامسونگ اصلی اصلا چنین نام گذاری هایی انجام نداده
    برای همین من دقیقا نمی دونم که 6260 چه مزیت هایی نسبت به 5550 داره و تفاوت قیمتش نسبت به 5550 که نزدیک به 300 تومن هست ارزشش رو داره یا نه؟
    بعد LG مدلی هم داره که این خاصیت ضدضربه رو نداشته باشه و مثل سامسونگ مات باشه؟ توی همین رنج قیمت منظورم هست
    من الان زنگ زدم یکی از نمایندگی های LG گفت 5600 قابلیت ضد ضربه رو نداره بلکه 7600 داره! این قابلیت اسم اصلی و انگلیسیش چیه که من توی سایت LG چک کنم. اینا که فقط آدم رو گیج می کنن
    Last edited by mhroozbeh; 02-05-2011 at 19:17.

داره خودمونی میشه hayat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    bandar

پيش فرض

بین 6260 و 5550 کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
    من که هر چی سایت سامسونگ رو چک کردم این مدل ها رو نتونستم پیدا کنم. مثل اینکه این اسم گذاری ها توسط سام سرویس صورت گرفته و خود سامسونگ اصلی اصلا چنین نام گذاری هایی انجام نداده
    برای همین من دقیقا نمی دونم که 6260 چه مزیت هایی نسبت به 5550 داره و تفاوت قیمتش نسبت به 5550 که نزدیک به 300 تومن هست ارزشش رو داره یا نه؟
    بعد LG مدلی هم داره که این خاصیت ضدضربه رو نداشته باشه و مثل سامسونگ مات باشه؟ توی همین رنج قیمت منظورم هست
    من الان زنگ زدم یکی از نمایندگی های LG گفت 5600 قابلیت ضد ضربه رو نداره بلکه 7600 داره! این قابلیت اسم اصلی و انگلیسیش چیه که من توی سایت LG چک کنم. اینا که فقط آدم رو گیج می کنن
    بین این دو 6260 رو پیشنهاد میکنم باتوجه به امکاناتش
    دوست عزیز تفاوتهای این دو مدل (5550 و 6260 ) با توجه به اختلاف قیمت وامکانات موجود تو سایت دیجی کالا مشخصه
    Last edited by hayat; 02-05-2011 at 19:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •