تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 1211 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب x_fashist_x میشه آیدیتونو بدید یا ایدی منو ادد کنید : ss_ghahreman2009 ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بازی کی میاد تو ایران ؟؟؟ pes 2010 میترکونه
    راستی هنوزم وقتی شوت می کنی وسط دروازه دروازبان کارایه عجیب میکنه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض Overall Rank & Gameplay Review

نمرات نهایی بازی تا این لحظه از دیدگاه 2 سایت معتبر که معدل کل سایت های نقد کننده رو می گیرن:

متاکریتیک:

PS3 : 80%
    XBOX360 : 78%

گیم رنکینگ :

PS3 : 79.5%
    XBOX360 : 74.5%

من معتقدم این روند رو به رشد خواهد بود و اگه شاهد نمره های بازی در ادامه باشیم هر دو این رنک ها بهبود پیدا می کنن. خواهید دید که نمره ای که من داده بودم در پایان نمره کلی بازی خواهد بود.

خوب من می خوام مقوله گیم پلی بازی رو کمی نقد کنم البته نمره هایی که به گیم پلی داده شده چون قبلا بازی رو نقد کردم (البته دمو رو من موندم بازی نیومده اینا چطوری بر اساس یک سری اخبار بازی رو نقد کردن به نظرم باید بعد عرضه نقد بشه تا اینقدر زیر سوال نره یک نقد)

گیم پلی کلی بازی دست خوش یک سری تغییرات شده ولی قالب اون حفظ شده یعنی نمیشه گفت بازسازی شده یه جوری مسائل موجود ترمیم شده. حالا ما فرض کنیم Responce Time به عنوان یک ایراد هم توی ورژن نهایی حل شده که اینطور بوش میاد (من و پسرخالم که حسابی شاکی هستیم چون انگار بازیکنان اسب هستند قبل اینکه بخوای آزادانه حرکت کنی باید حواست باشه از کنترلت خارج نشن) در هر صورت Overclock شدن توانایی ها در اثر افزایش دیفیکالتی یا افزایش زمان تصمیم گیری سوژه خوبی برای سخت تر کردن بازی نیست. از ابتدا هم گفتم که کونامی باید باید باید و باز هم باید از تکنولوژی هوش مصنوعی استفاده کنه توی این مورد می دونم کمی سخت هست ولی به هر حال پیشرفت واقعی همینه. در واقع دیدگاه منفی منتقدین به PES از همین جا آب می خوره و این که میگن فیفا به عنوان بهترین سیمولیشن ژانر ورزشی هست. از این ناشی میشه که همتای ژاپنی بازی از مسائل ریزی غافل مونده که دست بر قضا واسه منتقدین اهمیت داره ولی برای Fan های بازی که دستشون به PES عادت کرده اهمیت نداره. من هیچ خورده ای به حرف دوستانی که میگن گیم پلی فیفا آشغال هست فقط PES ارج می نهم گرچه مخالفم ولی با این عقیده شون مشکلی ندارم. در واقع اگه از یک راننده حرفه ای سواری بپرسید که روندن ماشین راحته یا 3 چرخه مسلما میگه ماشین سواری ولی از یه بچه 3 یا 4 ساله همین سوال رو بپرسی 3 چرخه رو انتخاب می کنه در واقع انتخاب بین دو چیز بین ما انسان ها یکسان نیست و ما اولین فاکتور توی انتخابمون همون مسئله تجربه و عادت هست. تعداد کسانی که مثل من توی هر دو حرفه ای باشن کمه چون پارسال دست از لجبازی برداشتم و بالاخره PES 2009 بازی کردم بعدش دیگه هر ورژنی از PES رو حتی برای اولین بار در مقابل کسی که خودش PES باز بود می بردم دلیلش هم انس گرفتن با گیم پلی PES بود. این مسئله مهر تائید میزنه روی حرفم که می گم قالب گیم پلی PES توی یک بستر خاص جریان داره و مال فیفا در یک بستر مخصوص یعنی شما اگه توی PES 2009 حرفه ای هستید 1 هفته بازی کردن 2010 کافیه تا طبق روال عادی بازی کنید ولی مهاجرت از فیفا به PES یا برعکس زمان طولانی رو می طلبه. در کل هدفم از این صحبت ها این بود که مسئله پسندیده شدن گیم پلی رو یکمی مشخص کنم: دوستانی مثل مهران و Locker با گیم پلی PES راحتند پس طبیعی هست که بگن گیم پلی PES برتر هست چون به این عادت کردند. ولی باید این نظر رو متخصصین بدن گرچه این نظرات خیلی توفیری روی این مسئله نداره که یکی بیاد گیم مورد علاقه اش رو رها کنه. ولی در کل منی که با گیم پلی هر دو بازی راحت هستم در حال حاضر و حتی برام خیلی گیم پلی PES راحت تر هست دقیقا اعتقاد دارم که توی زمینه گیم پلی به حق فیفا از PES جلو هست. این عقیده من هست که بی برو برگرد هیچ کدوم از کسانی که با گیم پلی PES حال می کنن موافق نیستن و این عقیده من رو باطل می دونن ولی من هراسی از این ندارم که کسی بخواد مخالفت کنه البته نیازی نیست موافقت یا مخالفت کنید چون همین الان می دونم کیا موافق هستند کیا موافق نیستند. مهم اینه که در زمینه گیم پلی من دلایلم رو مطرح می کنم که انتخابم با دلیل و منطق باشه:

1- دیفیکالتی وقتی افزایش پیدا می کنه باید هوش مصنوعی بازیکنان حریف افزایش پیدا کنه درست مثل سایر ویدئو گیم ها (ساده بگم این ایراد توی بازی های اول شخصی CoD هم هست که قدرت تخریب یک فشنگ کلاش بیش از واقعیت میشه زمانی که 2 تا فشنگ کلاش از بدن ما برخورد می کنه مرگبار میشه در حالی که توی سایر دیفیکالتی ها ممکن جلوی رگبار گلوله ها دوش گلوله بگیرید و هیچی تون نشه همیشه گفتم دیفیکالتی یک گیم به خصوص گیم های سیمولیشن باید با افزایش هوش مصنوعی همراه باشه نه با افزایش پارامتر هایی که باید ثابت باشند.) شما توی فیفا وقتی دیفیکالتی رو بالا می برید شاهد میشید که بازیکنان کارهای هوشمندانه ای انجام می دن مثلا برباتوف سعی نمی کنه پویول رو دریبل بزنه چون مهارت دفاعی پویول از تکنیک فردی برباتوف بیشتر هست پس بنابراین توی دیفیکالتی EASY برباتوف نا عاقلانه سعی می کنه پویول رو دریبل بزنه و در این مصاف پویول (شما پیروز هستید به دلیلی که گفتم) ولی وقتی دیفیکالتی بالا می ره برباتف روش دیگه ای انتخاب می کنه یک دو می کنه یا پاس می ده. اینها مسائلی هست که باعث تحسین منتقدین میشه شاید براتون سخت باشه کلمات انگلیسی رو بخونید و وقتتون رو برای خوندن نقد های بلند بالای انگلیسی صرف کنید ولی با خوندن این مطالب پی به نکاتی ریزی می برید که شاید برای اولین بار هست که می خونید یا متوجه اون میشید. و من دقیقا هدفم اینه که این مسائل و نکات ریز و تخصصی رو منتقل کنم.

2- دریبلینگ و حمل توپ جزو 85 درصد یک فوتبال هست در واقع 85 درصد اتفاقات در حال جریان توی یک فوتبال سیمولیشن مقوله حمل توپ و دریبلینگ هست. این مسئاه توی فیفا به حالتی پر افت و خیز انجام میشه و حرکاتی منطبق بر واقعیت توش دیده میشه ولی در PES این افت و خیز ها کم هست. بازیکنان در PES با حرکاتی یکنواخت و یک شکل توپ رو حمل می کنن در بیشتر حرکت ها حریف شما با اتکا به سرعت سعی در عبور داره ولی در فیفا حریف شما تکنیک هایی برای گذر از سد شما به کار می بره که تا آخر بازی در خماری اون حرکت می مونید. در واقع این مطلب در تائید و غنای تکنیک های فردی موجود در بازی فیفا هست که همگی مورد استفاده هوش مصنوعی و CPU قرار می گیره ولی با اینکه هر ساله در PES شاهد افزایش تعداد حرکات فردی هستیم ولی این حرکات اولا نحوه اجراشون کاربر پسند نیست و ضمنا خیلی کم مورد استفاده قرار می گیره و به قول معروف خیلی موثر هم نیست به طور مثال حرکت مارسی رولت توی PES خیلی کم موثر هست در حالیکه یکی از بهترین حرکات توی دنیای واقعی فوتبال حرکت مارسی رولت (دریبل زیدانی) هست و اگه به نحواحسن انجام بشه یک صحنه زیبا و جذاب خلق می شه در حالیکه شما وقتی توی PES این حرکت رو انجام میدید یک دور در جا دور خودش می زنه که امکان تاثیر گذاریش کمتر از حد معمول خودش هست. در پایان این صحبت به کسانی که گیم پلی PES رو زیر سوال می برن باید گفت که اشتباه می کنن گیم پلی PES ضعیف نیست بلکه در این زمینه تجربه لازم رو نداره اگه کونامی در سال 2009 میاد و از وجود کسانی مثل تورس و مسی بهره می بره EA سالهاست که از علم دانش فوتبال روز اروپا و آمریکا بهره می بره. البته به نظر بنده باز هم این مسئله کفه ترازو رو به سمت کونامی سنگینی می ده چرا که کونامی با داشتن امکانات کم این محصول رو ارائه میده در واقعا اگر به بطن قضیه نگاه کنیم و کمی خودمون رو از مسئله کلی دور کنیم دور نمایی که مشاهده خواهیم کرد برتری رو از آن کونامی می بینیم چون کونامی اگه از 50 درصد امکانات می تونه استفاده می کنه EA از 100 درصد امکانات استفاده می کنه و در مقابل بازده EA برابر با 90 هست و برای کونامی 80 درصد پس این باز هم چیزی از ارش های کونامی رو کم نمی کنه همونطور که مقوله Full License تیم ها ایرادی رو به PES وارد نکرده و نمی تونه بکنه. ولی متاسفانه منتقدین از این نکات غافل می شن و در نظر نمی گیرن که کونامی این بستر رو مثل همتای کانادایی خودش نداره و باید در نمره ها این مسئله در نظر گرفته بشه.

روایت زیر مصداقی بر گفته های فوق هست:
    روزی حضرت عیسی (ع) کاسه ای در بازار شهر گذاشت و آنرا به مردم به عنوان صدقه و اعانه معرفی کرد و مردم را تشویق کرد تا هر چه در توانشان است در آن بیاندازد تا صرف مستضعفین شود اشرافیان با فخر فروشی مبالغی نسبتا زیاد انداختند پیرزنی فقیر از راه رسید و از جیبش دو سکه نا چیز در آورد و در کاسه انداخت. اشرافیان و حاضرین او را به سخره گرفتند ولی عیسی مسیح (ع) به مردم گفت به خدای واحد سوگند که این پیرزن از همه شما بیشتر پرداخت شما شاید یک قسمت از 100 قسمت دارائیتان را بخشیدید ولی او هر آنچه داشت را در راه حق بخشید.

وای عجب بلند بالا شد این پستم شرمنده همه عزیزان که تا الان تحمل کردند و این مطلب رو خوندند امیدوارم که اگه جملاتی توی مطلب بالا آورده شده که با سلیقه شما تطابق نداره رو به دیده اغماض ببینید. و بدونید که بنده هدفم فقط بالا بردن سطح قضاوت و تفکر و نقد مسائل بوده و هست. امیدوارم که تونسته باشم اطلاعات مفیدی داده باشم.

موفق و پیروز و سربلند و گیمر باشید
    دوستون دارم خیلی مخلصم

4. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

دوستان اگر کسی موفق به دیدن ویدئوها نشد، عکس هر بازیکنی از تیم های بالا را میخواد بگه تا بذارم.
    اگر میشه از جواد نکونام و مسعود شجاعی هم عکسی بزار.تشکر

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر میشه از جواد نکونام و مسعود شجاعی هم عکسی بزار.تشکر
    گفته بودم از تیم هایی که عنوان شده بود میتونم عکس بذارم؛
    ولی چشم، می گردم اگه پیدا کردم حتما میذارم.

7. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان چرا تو بعضی از سایت ها نمره ی داده شده به pes 2010 در xbox360 کمتر از ps3 هست ؟!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

دوستان یه سوال
    ظاهرا در فیفا همه بدون داشتن یه بازی معتبر و حتی بازی کپی میتونن آنلاین بازی کنن درسته ؟
    چرا توی پیس این همه دردسر داره ؟
    تا جایی که میدونم 2009 رو باید با هاماچی آنلاین بازی میکردی
    تازه مثل اینکه آنلاین فیفا قابلیتاش بیشتره
    پیس 10 رو چطوری باید آنلاین بازی کرد ؟ ( میدونم هنوز نیومده )
    هزینه خرید بازی معتبر چنده ؟
    موفق باشید
    ممنون میشم جواب داده بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون میشم جواب داده بشه
    یه امتحانی می کنم ولی انگار می گن که میشه ولی ربطی به اینجا نداره این موضوع توی خود فروم فیفا مطرح کن یا از آقای میلاد بپرس ایه گذارش ایشون هست من هم هنوز تست نکردم

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کریسر جان ساکر2010 روی 4830 با high جواب میده یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کریسر جان ساکر2010 روی 4830 با high جواب میده یا نه؟
    زیاد در مورد ATI سر رشته ندارم ولی اگه VRAM بالای 256 باشه و Bitrate کارت گرافیکتون 128 یا بالاتر هست مطمئنا جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •