کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
... اینا خالی بندیه... شاتل و پاس اون لاین به صورت رسمی دستشون با اون سازمان مخوف توی یه کاسه س و هم کیسه ن... شرکتایی مثل سپنتا (پیشگامان کویر) هم یه ارتباطاتی دارن ولی کمتر از اون دو تا...
سلام قیمت انتن وایرلس چنده؟
اون رو روی همون مودم حساب میکنن؟؟
لطفا زود جواب بدید.ممنون.
میخوام برم صبا بگیرم
چندتا سئوال دارم
دهن ما سرویس شد یکی کمک کنه
شاتل میگه پورت خالی نداریم
ولی برای صبا چیکار کنیم ؟؟؟؟
صبا مودم ASUS Am 604 G رو ساپورت میکه؟؟؟
میشه از شاتل برم مودم بخرم ببندم روی سیستم که دیگه شرایط گارانتی هم پیش نیاد اذیت نشم ؟؟؟
کلا این مودم ایسوز از وقتی که چینی شده چطوری شده بدتر شده یا بهتر اصلا رویش حساب کنم یا نه تا جایی که یادمه ایسوط بهترین بوده و هست الان چطوریه ؟؟
و
آیا درسته که صبا شبها یک مگابیت میده برای ساعات شبانه رایگان ؟؟؟
یعنی میشه مثلا به صورت صوری برم یه 128 کیلو بخرم بعدش شبها یک مگ وصل بشم ؟؟؟؟
سرعت الان این چند شب چطور بوده خوبه ؟؟؟
بعد یه چیزی اگه اون حرفی که گفتم درست نباشه یعنی شبها یک مگابیت نده خوب من برم یه سرویس یک مگابیت بگیرم اونوقت شبی چند گیگ دانلود دارم ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ((( من سی ساله منتظرم دی اس ال بیاد توی خونمون )))) :(
آقا من موندم سرویس S2 شرکت عصر انتقال داده ها رو که سه ماه با سرعت دریافت 512 با ترافیک 30 گیگ میشه 75 هزار تومن رو بگیرم با 15 هزارتومن هرینه ی اجباری راه اندازی، یا از شرکت صبا سه ماه با سرعت دریافت 512 با ترافیک 30 گیگ میشه 100 هزار تومن رو بگیرم؟
بعد هم صبا هزینه رانژه یا هزینه اجباری تحمیلی نداره؟
مرسی از دوستان
آقا يه سوال اگه ممكنه جواب بديد . ممنون ميشم .
چت كردن خيلي از حجم رو ميخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا فرضا روزي 2 ساعت ؟؟؟؟
سوالتون رو اینجا مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام.
همیشه و همه جا میگم صبا تخم مرغ شانسیه:حالا یعنی چی؟یعنی تو بعضی مرکزا خیلی توپه کیفیت اندازه یه مگ ولی تو بعضی جاهای دیگه اندازه دایل آپ هم نیست!
این قضیه ساپورت مودم هم سر پوله و همه مودما استاندارد جهانی دارن!
شما یه ایسوس بگیر و خودت نصبش کن!بعدش تحقیق کن هر شرکتی چه مودمی میفروشه بعد هر وقت پشتیبانی اون شرکت گفت مودم چی داری اون مدلی که تحقیق کردی رو بگو!
البته کمتر شرکتی هست که به ایسوس گیر بده!
به نظر من ایسوس خوبه!(در مورد بهترین نظر نمیدم!)
دوست عزیز برای چقدر دانلود کردن من راهشو بهت میگم!
ببین اگه 128 استاندارد باشه میشه روزی (24 ساعت) 1200 مگ دانلود کرد , حال اگر 1 مگ باشه روزی بین 9 تا 10 گیگ دانلود کرد!
واسه شبانش دیگه خودت تقسیم کن!
فکر نکنم حتی اگه یه روز هم چت کنی به 10 یا 20 مگ هم برسه!
سلام دوستان
می خوام بدونم کسی تا به حال با این شرکت ها کار کرده؟؟؟
صبا آنلاین
ارث لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو شرکت نماینده نداگستر صبا ( همون صبانت خودمونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) هستن. ظاهرا در ارایه سرعت های بالای 128 به کاربرای خونگی مشکل ندارن ( چون چیزی ننوشتن ).
خود صبانت اکانت زیر یک ماه نمی ده. این شهرادنت هم خستم کرده. می خوام یه ماهی از یکی از این دوتا اکانت بگیرم.
نظر شما چیه؟ از کدوم بگیرم خوبه؟؟؟
من امروز زنگ زدم صبا گفت فقط هزینه ی رانژه گرفته میشه
حالا من صبانت بگیرم یا سرویس S2 عصر انتقال داده ها؟
در ضمن برای این دوتا نامه از دانشگاه میخواد این نامه رو از آموزش باید گرفت؟
فقط اشتغال به تحصیل به نام شرکت کافیه؟![]()
بهت پیشنهاد میکنم پولتو بزار تو کوچه آتیش بزن از اینا خرید نکن چرا..........چ.ن من تو خونه برادرم نصب کردم 512 فکر میکنی چقدر دانلود داره؟162 تا تازه گفته شب ها منجانی هستوقتی 1 دقیقه زودتر میزنی تا صبح ازت پول کم میکنه مزخرف محض هست اصلا نگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)