ببینم این مشکل iBooks که با کتابهای فارسی زبان داره هنوز برطرف نشده؟
ببینم این مشکل iBooks که با کتابهای فارسی زبان داره هنوز برطرف نشده؟
فروشگاه اینترنتی سراغ ندارید که برنامه و بازی آیفون و آیپاد بفروشه؟
کسی میدونه ورژن جدید فیفا 11 رو از کدوم سایت می شه خرید؟
من که مشکلی در خواندن کتاب های فارسی ندارمببینم این مشکل iBooks که با کتابهای فارسی زبان داره هنوز برطرف نشده؟
هورا!!! بهترین راه شارژ اینو یافتم!!!
Xperia X10 هم فقط یه یو اس بی و یه تبدیل به دوشاخ داره. اون تبدیلو بخرید و حال کنید!! من هیچ مشکلی باهاش نداشتم و عالی کار کرد!!!
سلام من آپدیت کردم به 4.3.1 و میخوام sb setting رو نصب کنم ولی نمیدونم از کجا چون توی cydia گزینه ی search رو میزنم و پیداش میکنم و نصبش میکنم و بدون ارور نصب میشه ولی به آیپاد اضافه نمیشه.
شارژر آیفون که بهتره
آقا من یه فولدر درست کردم و دو تا از برنامه هامو توش ریختم. حالا می خوام این فولدر رو دیلیت کنم و برنامه هام رو از اون خارج کنم. چجوری میتونم؟![]()
این شارژرای متفرقه چینی این طورین... چون از نظر ولتاژ هماهنگ نیستن... و معمولا یه سری علامت هم می دن... منتها این تا حالا که من هیچ چیزی ازش ندیدم...
شارژر آیفون 100% بهتره ، ولی هم 50 تومن پولشه هم اینکه توی هر شهرستانی گیر نمیاد... مثلا همین قبرستونی که ما توش زندگی می کنیم
واسه ی خارج کردن از فولدر ، باید در همون حالت که آیکونا در حال لرزشن ، روی فولدر بزنی و آیکوناتو دونه دونه بکشی بیرون...
لطفا عکس بزارید
اگه اورجینال میخوای این لینک فروشگاه :
محتوای مخفی: Link
منظورم از مشکل توی خوندن کتابای فارسی اینه که خیلی دیر لودشون میکنه و گاهی وقتا خیلی دیر صفحه عوض میشه و Rotation هم که انگاری اصلا نداره وقتی میچرخونی حداقل 1 دقیقه کارشه تا عمل کنه. ولی کتابای انگلیسی این مشکلو ندارن.
50تومن لازم نیس36-7 تومن میدی از خود اپل استور نیویورک برات میارن
از همه ی قبرستونا هم میشه سفارش داد :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)