تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 1137 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

سلام
    چه جالب بر عکس شما من از خیلی سبز متنفر که نه ولی بدم میاد. چون همش تبلیغ میکنه! الکی الکی هی تعریف میکنن هی تعریف میکنن.
    البته من چند تا از کتاباشو خوندم که مفید بودن ولی چندتای دیگه هم دیدم که اشغال بودن!
    مثلا زبانش توپ عربیش مزخرف
    فیزیک 3 توپ فیزک پیش 1 مزخرف فیزیک پیش 2 هم لوس با اون عکساش!!
    شیمی هم که کپ مبتکران بود و پر از تبلیغ من مبتکران رو ترجیح دادم
    من فقط زبانشو خریدم و بقیه رو از دوستام میگرفتم
    بعضیا رو سریع فهمیدم آشغالن بعضیا هم مثل عربی بعد از صرف یه عالمه وقت!
    راستی ادبیات که دیگه هیچ من که پیشش رو خریدم و حدود 100 تا تست ازش زدم و انداختم دور!

البته بعضیا هم خیلی با اینا حال میکردن
    مثلا سال 88 یکی از دوستام با کمک همین عربی رو کلا زد 89!
    نمیگم کتاباشون بده و ... شاید به خون من نمیخورده!!!

داشتم رد میشدم خوردم به این سطر اول شما دیدم نظر ها بسیار متفاوته!
    من که نگفتم کتاباش همه یکن!!!
    ولی کتاب بد نمیزنه بیرون! کتابی که یک نباشه لزوما بد نیست!!!
    شما زیستشو نگاه کن کتابی در حد خیلی سبز نیست!!! به گرد پاشم نمیرسه!!!
    بله عربی پستای قبلیم گفتم مبتکران و فوت و فن کتاب بدی نیس ولی به پای ایاد نمیرسه!!!
    فیزیکش هم من تا حالا فیزیک 3 رو خریدم خیلی کتاب خوبیه و ازش کاملا راضیم!!!
    شیمی هم که شکی نیست فقط بهمهن بازرگانی!!!
    ولی شیمی خیلی سبز هم یکی از کتابای خوبه!!!
    ولی من صد در صد مبتکران میگیرم...

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من خودم یکی از طرفدارای شیمیشمجدی می گم واقعا شمیش تکه.
    من پیرامون عربیش می گم واقعا وقتی شما مقدمیه عربیشو می خونید می گید ایول دیگه رفتم که 100% بزنم.
    بعد میرید در هنگام خوندن می گید وای این چیه یعنی من آنقدر عربیم ضعیفه چرا هیچی نمی فهمم و ...
    در کل من به کسی یا انتشاراتی توهین نمی کنم.ولی بازم می گم نظر خوبی پیرامون عربیش ندارم تویه پستم به طور کامل پیرامونش قبلا حرف زدم.
    یعنی شما میگی شیمیش از بازرگان بهتره؟چرا؟

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

دوستان شخصی که آقای سعید سمیری میگن بنده هستم . قبلش بهم پیغام خصوصی داد

یک سوال دارم ازتون آقا سعید :

شما چقدر روی کتابهایی که من معرفی کردم وقت گذاشتید و خوندید ؟ از چه زمانی با کتابهای من آشنا شدید و شروع کردید به خوندن؟ چه موقع بود که بعد از گرفتن کتابهایی که من معرفی کردم پشیمون شدید و نظرتون نسبت به کتابها عوض شد ؟

لطفا به این سوال من جواب بدید تا من جواب پست طولانی شما رو تمام و کمال بدم + جواب پست شماره 5116 رو هم میدم .
    بالاخره باید هر کی ازخودش دفاع کنه دیگه ... نه ؟

از مدیران خواهش میکنم بزارید این پستها بمونه تا بنده هم بتونم حرفهام رو بزنم و دیگه بعدش قضاوت با خودتون .
    بازم میگم خواهش میکنم پستها رو پاک نکنید ...

این پست را یادتان می آید؟ببینید همه چیز یادتان میاد

دوستان سلام . معرفی کتابهای موضوعی ریاضیات :
    کتابهایی که میخوام بگم حجمشون کمه اما خیلی خیلی خیلی مفید و خوب . من بیشترشو دارم و نکات ظریف کنکور ی وتستهای سطح کنکور ی داره . نویسندگانش هم از استادان مجرب هستند . مطمئنا شما این انتشارات رو میشناسید . خب شروع :

اول یه چیز رو بگم که ریاضیات رو فقط برای رد کردن کنکور نخونید . همین

1) بخش پذیری از جمله مباحث مهم در جبر هست که مطمئن باشید در دوران دبیرستان حتما با قضایای مهم بخش پذیری آشنای دارین
    بخش پذیری در جبر / مولف = پرویز شهریاری / انتشارات : انتشارات مدرسه

2) خب اکثر دانش آموزها با مثلثات مشکل دارن . میخواهین اگه مثلثات رو خوب بفهمین و هی با این نکته ها ذهنتون رو مشغول نکنید کتاب زیر رو بگیرید . این کتاب همه فرمولها و قضایا رو با اثبات توضیح داده و فکر نکنم معادلات مثلثاتی سطح دبیرستان رو با این کتاب نتونید حل کنید .

مثلثات / مولف = احمد فیروزنیا / انتشارات : انتشارات مدرسه

3) اگه میخواهین بهتر مفهوم تابع و یک به یک بودن و پوشا بودن اون رو بفهمین کتاب زیر رو بگیرین . حتما حتما حتما بخرین
    پشیمون نمیشید . این کتاب روشهای تعیین برد و دامنه تو ابع رو خیلی خیلی خوب گفته . و همچنین بیش از 10 تابع مختلف از جمله درجه 2 و 3 و تابعهای مثلثاتی و هموگرافیک رو بررسی کرده . از جمله برد و دامنه شون / پیوستگی و مشتق پذیری شون / یک به یک بودن و پوشا بودن و معکوس پذیری شون / و ... رو بررسی کرده . در ضمن حالتهای انتقال نمودارها رو هم گفته
    برین این کتاب رو بگیرید اگه پشیمون شدید هرچی میخواهین به من بگید :

تابع / مولف = احمد قندهاری و حمیدرضا امیری / انتشارات : انتشارات مدرسه ( شک نکنید )

4) بعد از کتاب بالا کتاب زیر دیگه تعیین دامه و برد هیچ تابعی اعم از جزء صحیح / قدر مطلق / مثلثاتی / رادیکالی و کسری و زوج مرتب و fog و معکوس توابع مثلثاتی رو برا تون بی پاسخ نمیزاره . اونقدر در این کتاب مثال حل شده و تمرین میکنید و تست میزنید که برد و دامنه توابع تعیینشون براتون آبه خوردن میشه . شاید دبیراتون بگن که دیگه زیاد برد و دامنه تو کنکور نمیاد اما میدونید برای رسم توابع تعیین دامنه و برد در بعضیهاشون الزامی :

تعیین دامنه وبرد توابع به روش حل مساله / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه

5 ) اما برای رسم توابع هم یه کتاب خیلی خیلی خیلی ...... خوب داریم . این نویسنده گرامی رسم انواع تابع رو همراه نکات مهمش برای شما علاقه مندان آورده . واز همه مهمتر مجانبها و تعیین آونها رو هم کامل تو ضیح داده . واز همه بهتر تعیین علامت توابع جبری رو هم از هر درجه که باشه گفته . بچه ها میدونن که رسم توابع کار هر کسی نیست . کمتر کسی از دانش آموزان تو رسم تبحر دارن . این هم مثل تابع داری تست هست که باز هم خیــــــــــــــــــــلی خوبه . نکات مربوط به تستها در نمودار رو گفته .
    واز همه مهمتر مثل کتاب تابع چندین تابع رو مفصل بحث کرده . به خدا قسم شک نمیکنید

مجانبها و رسم منحنی / مولف = احمد قندهاری ( کتابهای این نویسنده توپه ) / انتشارات : انتشارات مدرسه

5) خب رسیدیم به حد . دیگه نیاز به تو ضیح نیست . ببینید و قضاوت کنید . بیشتر با تعریف کار کرده

حد و مفهوم حد / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه

6 ) دو تا کتاب معرفی میکنم در مورد پیوستگی و مشتق پذری و یک هم کاربر مشتق . در اولی نکات جالب پیوستگی و مشتق پذیری و فرمولهای مشتق و دومی دیگه نگو و نپرس . نمیدونم چه جوری توضیح بدم . جون هر کسی دوست دارید برید لا اقل این کتابها رو ببینید و بعد قضاوت کنید . درست مناسبه کنکوری هاست

پیوستگی و مشتق پذیری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
    کاربرد مشتق / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه

کتابهای زیر رو هم معرفی میکنم و حتما بگیرید

تصاعدهای حسابی و هندسی / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
    دنباله ها وسری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
    لگاریتم / مولف = احمد قندهاری و هوشنگ شریفی / انتشارت :انتشارات مدرسه

کتابهایی که با رنگ قرمز مشخص شده منتخب هستند
    در پناه حق باشید و سبز
    سلام
    من نمی خوام وارد بحث بشم ولی .....
    همونقدر که شما ادعا می کنی بنده هم می تونم بگم شما یه فردی هستید که با ایشون مشکل دارید چون حرفاتون بشدت آشنا میزنه.....یه اسم کاربری دیگه ساختن که کاری نداره

والا دوست عزیز من وقتی دیدم اون بالا نوشتید یه تجربه بزرگ خیلی مشتاق شدم ببینم واقعا چی هست.تا اخرش رو خوب خوندم ولی باز هم نمیتونم حق رو به شما بدم

من میتونم بفهمم که خطاب شما کدوم یوزر هست چون اسبق از دوست صمیمی مجازی بنده بودن ایشون.درسته که امروز ظهر تو یکی از مطالبی که تو سایت گذاشته بودن بدجوری توهین بدی به من کرده بودند ومن رو بی ارزش وسست عنصر خطاب کرده بودن**ولی دلیلی نمیشه راهنمایی ها وکمک هایی که به من کردد رو نادیده بگیرم.نخود آش هم نیستم که بپرم وسط حرفا
    ولی لازمه یه سری چیزا رو بگم
    اولا اینکه با دیدن یک مطلب نمیشه دقیقا در مورد خوب یا بد بودن کتابها اظهار نظر کرد.نمیدونم منظور شما از کتابایی که گرفتین انتشارات مدرسه بوده یا نه.ولی خوب درست بعد از اینکه کتابای انتشارات مدرسه رو معرفی کردن یه سری دیگه از دوستان اومدن گفتند که این کتابا برای کنکور زیاد جالب نیست و کتاب های بهتری پیدا میشند

بعدشم عقل حکم میکنه شما که میگید 100 تومن داشتید و براتون خیلی با ارزش بوده حداقل یکی دو تا از این کتابا رو میگرفتید و میخوندید اگه خوب بود میرفتید دنبال خرید بقیه کتاب
    یا از چند نفر دیگه هم میپرسیدید بعد میرفتین سراغ خرید بقیه کتابها
    اگه این آقا رو شما مقصر میدونید پس همون قدر هم باید خودتون مقصر بدونید یه یه ذره تحقیق نکردید
    والا شاید نتونم وضعیت شما رو درک کنم ولی میدونم پول درآوردن تو این واقعا سخته
    چون خودم هم کار میکنم و سعی میکنم خرج خودم رو خودم تامین کنم(وضع خانوادم بد نیست ولی به کاری که انجام میدم علاقه دارم)
    البته نه با کارگری ولی کاری هم که انجام میدم کار آسونی نیست

**ای کاش همیشه قبل از صحبت کردن کمی فکر وتامل میکردیم تا حرمت ها شکسته نشود وحفظ شود.ارزش انسان ها که فقط به سوادشان در درسی خاص نیست.

شما دو نفر هم بین کسانی بودین که از این پست های این اقا حمایت الکی میکردی.اما آن موقع من عضو سایت نبودم و فقط پست ها را میخواندم
    معلومه که باید حق را به این آقا بدید
    بیشتر از این هم توقعی نیست

سبز باشید
    سعید سمیری(کارگر ساده پشت کنکور)
    برای همیشه خدانگهدار

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما میگی شیمیش از بازرگان بهتره؟چرا؟
    همردیفن ولی این شمیمیش نو تره. بازرگانم معرکس.در کلل جفتشون تقریبا یکین و هردو هم عالی هستن.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این پست را یادتان می آید؟ببینید همه چیز یادتان میاد
    شما دو نفر هم بین کسانی بودین که از این پست های این اقا حمایت الکی میکردی.اما آن موقع من عضو سایت نبودم و فقط پست ها را میخواندم
    معلومه که باید حق را به این آقا بدید
    بیشتر از این هم توقعی نیست

سبز باشید
    سعید سمیری(کارگر ساده پشت کنکور)
    برای همیشه خدانگهدار
    بله بنده به این آقا مدیونم به خاطر کتابای که بهم معرفی کرد
    شما سرجنگ دارید
    در ضمن شما باید به اندازه کافی تحقیق می کردی شاید نوع بیان اون کتاب به شما نمی خورده
    نمونش هم خود بنده که تمام کاربرا میگن آموزش شیمی فقط بازرگان درحالی که من از آموزشیاش خوشم نیومد و نفهمیدم چی میگه ولی کتاب تستشو باهاش حال کردم
    در ضمن ایشون یه پسته دیگه دادند اگه پیداش کردم میزارمش

6. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باید تحقیق میکردی خب
    ولی من یه زمانی فقط حرفای Amirdb رو قبول داشتم دارم خواهم داشت کتاب زیاد می خرید اما راست و حسینی میگفت یکی دو نفر دیگم بودن اسمشونو یادم نیست اما اوانار یکیشون Emo بود پسره داشت علامت سکوت میداد
    با کمک پستاشون همه کتابامو خردیم جز گسسته که تست سطح متوسط رو به بالا می خوام
    من کلا چون کتابای خوبمو مدیون اینجا هستم سعی می کنم با همه رو راست باشم و کتابایی که معرفی کردم و گفتم از این بهتره مقایسه کردم

8. این کاربر از mamadalmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

از تمامی کاربرانی که در جریان پست قبلی در این تاپیک هستند

من جلو همه افرادی که در این تاپیک هستند از آقای nits پوزش میطلبم وهمین جا اعلام میکنم که نظر من در مورد این فرد کاملا اشتباه بود و فردی در این سایت من را در خصوص این کاربر گرامی روشن کرد ومن فهم کردم که قصد آقای nits خیر بوده است
    انتظار دارم آقای nits من را هم ببخشند و حلال کنند
    سبز باشید
    سعید سمیری
    خدانگهدار

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

از تمامی کاربرانی که در جریان پست قبلی در این تاپیک هستند

من جلو همه افرادی که در این تاپیک هستند از آقای nits پوزش میطلبم وهمین جا اعلام میکنم که نظر من در مورد این فرد کاملا اشتباه بود و فردی در این سایت من را در خصوص این کاربر گرامی روشن کرد ومن فهم کردم که قصد آقای nits خیر بوده است
    انتظار دارم آقای nits من را هم ببخشند و حلال کنند
    سبز باشید
    سعید سمیری
    خدانگهدار
    مگه همینجوریه؟
    بیای طرف رو خوردش کنی‌ بعد به همین راحتی‌ بیای بگی‌ منو حلال کنین؟
    بیخود نیست میگن در مورد یکی‌ که اطلاع ندارین قضاوت نکنین
    Last edited by Sadeq_ME; 24-08-2010 at 22:25.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مگه همینجوریه؟
    بیای طرف رو خوردش کنی‌ بعد به همین راحتی‌ بیای بگی‌ منو حلال کنین؟
    بیخود نیست میگن در مورد یکی‌ که اطلاع ندارین قضاوت نکنین
    تازه فونت بزرگ هم نوشته بیشتر تاثیر بزاره
    حالا اگه واقعا کاربری روشن کرده ایشونو خودش بیاد خودشو معرفی کنه و گرنه......

12. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اينجا به جاي لشكركشي درخواست كتاب بديم بهتره نه؟؟؟

14. این کاربر از yekleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •