تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 1135 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لوله هاي پمپ هيدروليك فرمان بسته شد

----- بنزين با لوله هاي مربوطه نصب شد.

پروانه مجددا بسته شد

سيمهاي اتصال دينام در پورتهاي مربوطه وصل شد

پيچهاي دسته موتورها كاملا سفت شد

سوكت اتصال سيمهاي فشنگي روغن بسته شد. يكي از خصوصيات فشنگي دو فيشه روغن موتور نوا علاوه بر اينكه نشان دهنده فشار مناسب روغن هست( با خاموش شدن چراغ اخطار روغن موتور) ، در زماني كه موتور به دلايلي روغن كمي داشته باشه و فشار خيلي افت كنه، جريان برق دلكو رو قطع كرده و موتور ديگه روشن نميشه تا از وارد امدن صدمه به اون جلوگيري كنه.

هود، رادياتور و جنتها رو سوار كردم و لوله خروجي آب راديات به بخاري رو هم فعلا كور كردم.اب رادياتور هم ريختم

كابلهاي استارت هم وصل شد

روغن هيدروليك داخل پمپ ريخته شد. وقتي موتور روشن شد دوباره سطح اونو چك ميكنيم. مقدار اندازه روغن در حالتهاي سرد و گرم متفاوت هست

شيش كلاچ وصل شد. كلاچ تنظيم و همه چيز براي استارت زدن آماده شد. باطري و سر باطري ها هم وصل شد.

در نهايت موتور به راحتي روشن شد و خيلي نرم و روان كار كرد.

اينهم يه كليپ كوتاه از اون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 14 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

علی آقا خسته نباشید
    با این دقتی که شما دارید و مواردی که متذکر میشید کم کم هر فرد بی تجربه ای هم جرات پیدا میکنه تا دست به آچار شدن رو یاد بگیره .
    در ضمن تنها یک مورد رو کاش رعایت میکردین
    برای سر سیمهای استارت از عایق حرارتی استفاده میکردین تا دوامشون بیشتر بشه و سیمها از سرسیم به خاطر آب و این چیزا نپوسن و جدا نشن.

4. 9 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم جناب rami_hemi
    در مورد عايق براي سر سيمها حق با شماست. البته فعلا اينها رو بصورت موقتي بستم تا بقيه كارهاي اساسي و اصلي رو انجام بدم و در انتها شروع به خرده كاريها و رسيدگي به جزئياتي بكنم كه نميشه زياد توي كار و وسط برنامه به اونها پرداخت.
    .................................
    كارهاي ماشين امروز تمام شد.
    حدود 2 ساعت در جا روشن بود تا حسابي همه چيز اون رو چك بكنيم. هيچ مشكلي نداشت. موتور كاملا سرحال و مرتب و روان كار ميكرد .
    كاپوت بسته شد و كمي بعد هم با اون برگشتم . همه چيز مرتب و دقيق بود. ترمزها، موتور، گيربكس، كلاچ، گاردان و خيلي چيزهاي ديگه. البته همه اينها در طي مدت زمان مشخصي كه بقيه موارد در حال انجام شدن هست، دوباره چك ميشه و جزئيات زيادي در مورد اونها هست كه بايد انجام بشه( مثل عايق براي سر سيمها و فيشهاي متصل به ترمينالها )
    تا اينجا بخشي از هزينه هاي انجام شده و لوازم يدكي كه خريده شده را نوشتم. امروز با حساب كردن حدود هزينه هاي پرداخت شده ( بجز هزينه هاي جانبي كه شامل خريد بنزين و گازوئيل و هزينه حمل و نقل براي فرستادن قطعات به تراشكاري و..) به رقم 1.700.000 رسيدم كه دور از ذهن نبود. خودم حدودي 1.500.000 رو در نظر داشتم كه البته با وسواسي كه توي بعضي چيزها دارم طبيعيه كه بيشتر هم شده.
    اين شايد تجربه خوبي براي بقيه دوستان باشه كه ببينن هزينه هاي تعميرات يك موتور چندان كم نيست و ميتونه خيلي بيشتر از اينها هم بشه. اين موتور در وضعيت مناسبي از نظر ميل لنگ و سر سيلندر و بلوك سيلندر و شاتونها و ميل سوپاپ و...قرار داشت. مسلما هركدام از اينها اگر نياز به تعويض داشتند هزينه ها خيلي بيشتر و بالاتر ميرفت.
    بنابر اين هميشه در نظر داشته باشيد اتومبيلي كه قصد خريد اون رو داريد يا بايد از نظر بدنه واقعا تميز باشه يا از نظر فني در حد استاندارد قرار داشته باشه و يا اينكه در صورت نبود اين دو قيمت بسيار كمي داشته باشه وگرنه به هيچ وجه ارزش بازسازي رو نداره( البته اين يك بحث مفصله كه به خيلي چيزهاي ديگه هم بستگي داره)
    .............................
    در حال حاضر ماشين توي خونه است و بايد مقداري به چيزهاي ديگه اون برسم و مرتبش كنم تا آماده رفتن به رنگ آميزي بشه.
    جريانات كار مثل گذشته با تصوير و شرح توضيح داده خواهد شد.

6. 12 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کامارو جان فیلتر روغن چی بستین؟
    من مکانیکم توصیه میکنه فیلتر ایرانی نبندم
    اصلی میگیرم با مارک میکرو جن

8. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فيل تر روغن ايراني بستم به قيمت 2500 تومان. البته فقط براي آب بندي و توي 500 كيلومتر اول تعويض كامل روغن و فيل تر رو انجام ميدم و دوباره تا 500 km دومي هم همينطور و درنهايت فيل تر درجه يك با روغن مرغوب ميريزم( روغن احتمال زياد مارك بهران)
    براي تشخيص اينكه چه فيلتري مناسبه، بايد به مقدار كاغذ فيلتري كه در داخل اون به كار رفته توجه كنين. اگر مقدار چينهاي داخل فيل تر زياد بود و به هم فشرده بودند يعني كه سطح مقطع عبور روغن از داخل فيل تر زياده و اين نشانه مرغوبيت اون هست. فيل تر هاي ارزان اين سطح مقطع رو ندارند و مقدار اون كمه. در مورد فيل تر هوا هم به همين صورت هست.
    وجود يك سوپاپ تخليه فشار در انتهاي داخل فيل تر هم نشانه مرغوبيت اون هست. فنر اين سوپاپ بايد نه خيلي سفت باشه و نه خيلي نرم.
    هربار تعويض روغن كه انجام دادين فيل تر رو هم حتما عوض كنين. اينكار توي طول عمر قطعات و بازدهي بالاي موتور و هزينه هاي تعميرات بعدي خيلي تاثير مثبتي داره.

10. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعا با این ظرافتتون دارید وسوسه میکنید که منم برم یه بیویک اسکای لارک / آپولو بخرم
    یه خبر بدم اولا از ناظر بودن استعفا دادم تا مثل یه کاربر عادی شروع کنم و برم دنبال یاد گرفتن . احتمال خرید یک آمریکای به احتمال قوی شورلت اس 10 مدل 90 یا 91 برای من وجود داره شاید هم گالانت بخرم نمیدونم هنوز
    نسبت به وضعیت کاری و مسوئلیتی که توی شرکت عهده من گذاشته بشه تصمیم میگیرم
    دنبال امریکایی کوپه ریزه میزه تا متوسط مثل اولدزمبیل کاتلاس هستم دارم میگردم و تا تصمیم نهایی باید زیاد سبک سنگین کنم .
    ========================

12. 7 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

علی آقا این فیلترها هردوش به بیوک میخورن(350شوی)
    تو دفترچه بیوک نوشته بدون فیلتر3/78 با فیلتر4/79(حالا شاید دقیق نگفته باشم)
    حالا به نظرتون فیلتر بزرگتر بهتر عمل میکنه یا کوچیکتر؟
    من قبلاacمیگرفتم دونه5تومن ظاهرش مشخص بود اصلی نیست
    همونطور که فرمودید برخلاف تصور جماعت مکانیک و تعویض روغنی ها هربار تعویض فیلتر روغن بهمراه روغن خیلی اثر گذاره
    راستی بهران چه درجه ای رو تایید میکنید؟من همیشه20/50 بهران میریزم کمی قبل تر سوپر پیشتاز میریختم
    Last edited by زادمهر...; 16-02-2012 at 00:30.

14. 9 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد فيل تر من تا حالا هرچي ديدم، براي موتورهاي 8 از فيل تر بزرگتر استفاده ميشه. شايد علت اين باشه كه مقدار بيشتري روغن در كانلهاي اون گردش داره و البته وجود دوتا سيلندر بيشتر از موتورهاي 6 هم دليل ديگه اين ميتونه باشه. البته بزرگ بودن اين حُسن را هم داره كه سطح تماس فيل تر با روغن خيلي بيشتره و مقدار زيادتري از روغن رو ميتونه در واحد زمان تصفيه كنه.
    در مورد تعويض هر باره فيل تر با روغن اين كاملا مشخصه كه بايد اينجور باشه چون فيل تر هم عمر محدودي داره و نميشه ازش استفاده دوباره كرد. براي درك بهتر اين موضوع اينبار كه فيل تر رو باز كرديد، به كيفيت روغن موجود داخل اون توجه كنين و اون رو با روغني كه از كارتل خارج شده مقايسه كنيد. ميبينين كه روغن توي فيل تر خيلي غليظ و سنگينتر هست و رنگ خيلي كدر و تيره اي نسبت به روغن توي كارتل داره كه نشون ميده مقدار جرمها و دوده و براده ها و همينطور روغنهاي اكسيد شده توي اون به مراتب بيشتر از مابقي روغن هست. با اين حساب معلومه كه تكليف كاغذ توي اون چيه!
    اگر مقدار كاغذ فيل تر كه در اون به كار رفته زياد باشه و به قول معروف چينهاي بيشتري داشته باشه اين علامت زيادتر بودن سطح مقطع تماس با روغن هست كه ميتونه تاثير بيشتري بر تصفيه روغن بگذاره.
    روغن موتور بهران رو استفاده ميكنم چون گويا هنوز از مواد اوليه استفاده ميكنه و روغن تصفيه شده دست دوم رو توي اون نميريزه. درجه گرانروي اون هم كه بين 20 تا 50 باشه مناسبه و اين براي تمام شرايط دمايي موتور و آب و هوا جوابگو هست. استفاده از روغنهاي با گريد ثابت ديگه سالهاست كه منسوخ شده.

16. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منم توصیه میکنم پس از هر تعویض روغن,فیلتر روغن رو هم عوض کنید
    سری پیش میخواستم روغن بیوک رو تعویض کنم منتها 10 شب بود و یدکی شورولت بسته بود.
    برای همین فیلتر روغن نتوستم بخرم و رفتم تعویض رو غن و با همون فیلتر روغن رو عوض کردم و استارت زدیم.
    موتور رو خاموش کردم و 1 دقیقه بعد گژ روغن رو کشیدنم
    با کمال تعجب دیدم روغن نو, کثیف و سیاه شده!
    به تعویض روغنی نشون دادم گفت روغن های باقیمونده تو فیلتر روغن با روغن جدید قاطی شده و کثیف شده!
    خلاصه اون شب خیلی ضد حال بود.

18. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مجتبی 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بزنم به تخته همتون یه پا مکانیکید.
    از خودروهای جدید چی دارین.؟

20. 4 کاربر از مجتبی 70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •