تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 623 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما بهتره از conversation history خود مسنجر استفاده کنید. به صورت تاریخ نمیشه اما میشه خیلی محدودتر کرد نتایج جستجو رو. اولا که می تونید فقط اون شخص رو انتخاب کنید که به تاریخچه چتش نیاز دارید دوما با جستجوی کلمه یا بهتر از اون جمله مورد نظر در اون گفتگو می تونید تعداد تاریخچه های مورد بررسی رو محدود تر کنید.
    مرسی از این نکته سنجیت ، امتحان کردم اما متاسفانه از اون چتی که خیلی برام مهمه چیزی یادم نمیاد و زمانی که یک جمله رو سرچ میکنی هیستوری رو محدود میکنه اما متاسفانه فقط اونایی رو میاره که چیز هایی شبیه اون جمله توش باشند... هیچ راهی نیست ؟ نرم افزاری هم براش نیست ؟ خیلی عجیبه که سرچ بر اساس Keyword داره اما بر اساس تاریخ نداره....

2. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    از وقتی پسورد آی دیم رو عوض کردم دیگه نمیتونم با یاهو مسنجر لاگین شم بلاک شده آی دیم فقط از طر یق یاهو میل میتونم واسه محض اطمینان چند روز هم با مسنجر اصلا کار نکردم تا شاید به حالت عادی برگرده ولی نشد
    اینم عکس ارور

خب در مورد انجام مراحل آنلاک کردن آیدی مشکلی دارید. چرا این کار رو انجام نمی دین؟

4. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

مرسی از این نکته سنجیت ، امتحان کردم اما متاسفانه از اون چتی که خیلی برام مهمه چیزی یادم نمیاد و زمانی که یک جمله رو سرچ میکنی هیستوری رو محدود میکنه اما متاسفانه فقط اونایی رو میاره که چیز هایی شبیه اون جمله توش باشند... هیچ راهی نیست ؟ نرم افزاری هم براش نیست ؟ خیلی عجیبه که سرچ بر اساس Keyword داره اما بر اساس تاریخ نداره....
    آره یاهوعه دیگه هیچ کاری رو کامل و بی نقص انجام نداده که این دومیش باشه. نرم افزار من اطلاعی ندارم. بهتره تو گوگل سرچ کنید.

6. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من قبلا این سوال رو پرسیدم اما هیچکدوم از راهها به کارم نیومد,من پسوردم سیو شدست,اما اونو فراموش کردم,اگه بخوام ویندوز عوض کنم اونم از بین میره و درواقع نمیتونم از ایدیم استفاده کنم,این ایدی هم مال چندین سال پیش و سوالایی هم که جواب دادم یادم نیست,یعنی هیچ راهی نداره و باید این ایدی رو فراموش کنم؟!!

داره خودمونی میشه yas khatoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خب در مورد انجام مراحل آنلاک کردن آیدی مشکلی دارید. چرا این کار رو انجام نمی دین؟
    چه کاری انجام بدم میشه بیشتر توضیح بدید؟

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام - من به کار کردن با هو مسنجر وارد نیستم یه سوال ابتدایی دارم ، یه نفر آی دیش رو داده بهم گفته بیا با هم حرف بزنیم طرف آشنا نیست حالا سوالم اینه که من اگه بخوام باهاش چت کنم حتما باید ادش کنم (آخه همین یه بار کارش دارم ادش کنم که چی بشه) یا بدون اد کردنم می تونم باهاش چت کنم اگه آره چجوری؟

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من قبلا این سوال رو پرسیدم اما هیچکدوم از راهها به کارم نیومد,من پسوردم سیو شدست,اما اونو فراموش کردم,اگه بخوام ویندوز عوض کنم اونم از بین میره و درواقع نمیتونم از ایدیم استفاده کنم,این ایدی هم مال چندین سال پیش و سوالایی هم که جواب دادم یادم نیست,یعنی هیچ راهی نداره و باید این ایدی رو فراموش کنم؟!!
    این کار رو اول روی یک سیستم دیگه تست کن اگه جواب داد روی سیستم خودت
    برنامه مجیک پی اس رو روش نصب کن و ببین می تونه پسورد اون ورژن از یاهو یی که روی سیستمت هست رو برات بفرسته یانه ! (برنامه های مشابه هم می شه اما این یکی چند سال پیش عالی بود!)
    چه کاری انجام بدم میشه بیشتر توضیح بدید؟
    فکر کنم منظورشون اینه طبق عکسی که گذاشتین روی گزینه فورگت پسورد کلیک کنید و ادامه کارا
    سلام - من به کار کردن با هو مسنجر وارد نیستم یه سوال ابتدایی دارم ، یه نفر آی دیش رو داده بهم گفته بیا با هم حرف بزنیم طرف آشنا نیست حالا سوالم اینه که من اگه بخوام باهاش چت کنم حتما باید ادش کنم (آخه همین یه بار کارش دارم ادش کنم که چی بشه) یا بدون اد کردنم می تونم باهاش چت کنم اگه آره چجوری؟
    نه لازم نیست ادد کنیش! وقتی آنی بهش بگو بهت پی ام بده و صحبت کن، البته حودت هم می تونی از قسمت type some contact ... (اولین قسمت بالای لیست دوستات توی صفحه مسنجر) آی دیش رو بنویسی اینتر بزنی و بعد بهش پیغام بدی

11. 3 کاربر از dany_3p4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اقا سلام من برنامه malware bytes نصب کردم ، رجیستر کردم ، آپدیت کردم ، کوئیک اسکن هم کردم ، ریستارت هم کردم ، امّا بازهم صفحه ی مسنجر من سفیده ، حالا چیکار کنم؟! .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من مشکلی دارم که فکر میکنم اینجا جواب دادین ولی هرچی جستجو کردم پاسخ رو پیدا نکردم.
    بعضی وقتها PM من ارسال نمیشه ، گاهی به کسایی که فقط add نکردم ارسال نمیشه و گاهی فرقی نمیکنه و به هیچ کس ارسال نمیشه !!!!
    ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل من حل نشد.

ممنون از راهنمایی
    Last edited by AMIRTELECOM; 21-08-2012 at 12:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از دوستان یعنی کسی نیست به من کمک کنه
    نسخه یاهو مسنجر 11.5
    و از ویندوز 7 استفاده میکنم
    ممنون میشم هر چه زودتر منو راهنمایی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •