تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 1126 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه MatinSpider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران یعنی شهری که ...

پيش فرض

اگر اعتراض بدیم استاد میتونه میان ترم رو تغییر بده ؟
    خیر.مهلت ثبت نمرات میانترم توسط استاد تموم شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اه چرا این نتایجرو نمیشه دید. هی میزنه امکان باز کردن صفحه جدید امکان پذیر نمی باشد

داره خودمونی میشه MatinSpider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران یعنی شهری که ...

پيش فرض

اه چرا این نتایجرو نمیشه دید. هی میزنه امکان باز کردن صفحه جدید امکان پذیر نمی باشد
    احتمالا سایت تا شنبه همین مشکلو داره.

دوستان من متوجه یه قضیه ای شدم گفتم شمام بدونین. استاد فیزیک 1 ما برگه تشریحی و خیلی خوب صحیح کرده. حالا نمیدونم اشتباه کرده/شده یا...؟ ولی قشنگ 2-3 نمره اضافه تر داده. (به دوستمم همینطور)

4. این کاربر از MatinSpider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس دانشگاه من میگفت ، معدل کل که خواستیم بهت بدیم ، مردودی ها را محاسبه نمیکنیم !

جریان چیه ؟
    وقتي نمره ردي توي معدل ترم تاثير داره چطور ميخواد توي معدل كل تاثير نداشته باشه؟!
    مگه دانشگاه براي معدل كل وقتي نمره قبولي رو در نظر بگيره كه اونوقت تعدا واحدهاي هر ترم اشتباه درمياد كه غيرممكنه!
    پس واسه خودشون گفتن :دي

sansi عزیز منظورم شهریه ترم بعد هست( ترم بهار). این ترم را که واریز کردم
    تا قبل از ثبت نمرات ميانترم....هرچند دوستاي خودم اين ترم تا پايان امتحانات هنوز شهريه شون رو واريز نكرده بودن :دي

سايت هنوز درست نشده!!

6. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض سلام ...

سلام
    من ترم قبل انتخاب واحد نكردم و كلا مرخصي هم رد نكردم اين ترم راحت ميتونم انتخاب واحد كنم ؟
    يعني اجازه انتخاب واحد بهم ميدن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

پایین آوردن ارزش مدرک دانشگاه پیام نور کاری فرا قانونی است

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : رییس دانشگاه پیام نور هم این نکته را رد نمی کند و در پاسخ به نگرانی دانشجویان می گوید: هیچ دستگاهی حق ندارد میان مدارک تحصیلی پیام نور با دیگر دانشگاهها تفاوت قائل شود.
    به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) به نقل از ایرنا : دکتر حسن زیاری در واکنش به سازمان ها و اداراتی که در ارزش گذاری بر روی مدارک تحصیلی، بویژه هنگام استخدام، میان پیام نور و دیگر دانشگاهها تفاوت قائل می شوند، گفت : مسوولان وزارت علوم و حتی آقای فروزنده معاون رییس جمهوری ، مدارک پیام نور را معتبر دانسته اند، بنابراین اگر چنین برخوردی در سازمان ها و دوایر دولتی و خصوصی صورت بگیرد، کاری فرا قانونی، غیر منطقی و غیرعلمی است.
    وی وجود گلایه ها و دلخوری های دانشجویان این دانشگاه به خاطر حجم و سختی متون درسی و سوالات امتحانی را تایید کرد؛ مساله ای که پیام نوری ها خواستار تعدیل این روند هستند.
    دانشجویان پیام نور آنطور که معروف شده، عمده دروس را بدون استاد و غیر حضوری مطالعه می کنند و سوالات سخت امتحانات این دانشگاه را پاسخ می دهند، آن هم به دلیل تستی بودن، از عمده دروس به سختی نمره می گیرند.
    شاید به همین دلیل است که گفته می شود دانشجویانی که ۸ ترمه لیسانس می گیرند و یا موفق به کسب نمراتی بین ۱۴ و ۱۵ می شوند، باید شیرینی پخش کرده و جشن بگیرند.دکتر زیاری، با شنیدن این صحبت ها خنده اش می گیرد و می گوید: البته فراموش نکنیم که به خاطر همین سخت گیری ها در امتحانات است که در آزمون دکترای سال گذشته، بچه های پیام نور از بین پذیرفته شده ها ، جایگاه دوم را کسب کردند.
    با اینحال، وی می گوید بخشنامه کرده ایم که امتحانات یکسری از دروس خاص بصورت تشریحی گرفته شود.
    نکته دیگری که از رییس دانشگاه پیام نور سوال شد، مربوط به لحاظ کردن معدل در مقاطع بالاتر بود؛ مساله ای که دانشجویان پیام نور معتقدند با توجه به دشواری نمره گرفتن نسبت به دانشگاههای دیگر کشور، خیلی عادلانه نیست.
    دکتر زیاری در این خصوص هم به دانشجویان خود اطمینان داد که بخاطر مقررات سختگیرانه این دانشگاه در ارائه نمره و نیز کمبود امکانات و سنگینی سوالات امتحانی، ضریب معدل مدارک پیام نور در مقاطع ارشد و دکترا بیشتر شده و ضمن آنکه اعتقاد دارد این ضریب هنوز باید افزایش بیشتری هم یابد.

انتهاي خبر / پايگاه خبري PNUNA.COM

==========================

اگر اینطور باشه که من دارم وقت خودما تلف میکنم ، اخه ادم بیاد درس بخونه برای ایندش بعد ببینه کسای دیگری که دانشگاه ازاد بودن ، برن سرکار و منی که در پیام نور هر ترمش به اندازه 2 سال خستم کرده ، بیکار بمونم و هیچی به هیچی !

دکتر زیاری ، مثل شما خیلی های دیگه از پیام نور دفاع کردن و لی نتیجه نداد ! و الکی هم سره دانشجویان پیام نور را هم شیره نمالید ، اخه درست هم میگید برای شما فرقی نداره ، اگر دانشجوی پیام نوری بدبخت شد ، خودش مقصر بوده و نظام اموزشی پیام نور بدون مقصر هست !

بچه ها یه نصیحت از من به شما ، اگر میخاید برید دانشگاهی که بدون استرس و افسردگی و اضطراب ، باشه فقط پیام نور نرید ، ما که رفتیم و کم کم داریم بدبخت میشیم ، شده برید کار بکنید پوله ازاد یا غیر انتفاعی دربیارید ولی عمر خودتونا تلف نکنید ، باور کنید من خوبی شما را میخام وگرنه برید و بدبخت بشید برای من هیچ فرقی نداره !
    Last edited by Karkas20; 27-01-2012 at 14:19.

9. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان رفتم تو سایت اومد هنوز نمره فیزیک تشریحیم رو ندادن. مگه میشه؟

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من ترم قبل انتخاب واحد نكردم و كلا مرخصي هم رد نكردم اين ترم راحت ميتونم انتخاب واحد كنم ؟
    يعني اجازه انتخاب واحد بهم ميدن ؟
    وقتي سايت درست شد بريد توي اطلاعات جامع دانشجو ببينيد جلوي اين ترمتون چي نوشته.
    احتمالا خودشون براتون مرخصي رد كردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

sansi عزیز منظورم شهریه ترم بعد هست( ترم بهار). این ترم را که واریز کردم
    تاپایان امتحانات میان ترم
    یعنی واسه دیدن نمره میانترم و گرفتن کارت ورود به جلسه باید شهریتون رو واریز کرده باشید !
    حدودا" میشه اردیبهشت اینا. .

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

الان رفتم تو سایت اومد هنوز نمره فیزیک تشریحیم رو ندادن. مگه میشه؟
    آره
    واسه منم یه نمره تشریحیمو رد نکردن هنوز .
    یه نمره کامل تستیم رو هم هنوز نزدن !

13. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

كلا براي يه دانشجويي كه كارشناسي پيوسته قبول شده تا چند ترم ميتونه بخونه؟ من شنيدم 12 ترم زمان داره درسته يا بيشتر هست؟ طرف كارت پايان خدمت هم نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •