دوست عزیز
تا اونجایی که دیدم مشکل خاصی ندارند
آنهایی که دارند راضی هستند
دوست عزیز
تا اونجایی که دیدم مشکل خاصی ندارند
آنهایی که دارند راضی هستند
به طور کلی میشه گفت1530 xps از studio1535 بهتره؟ چون امکانات دومی بیشتره مثلا اثر انگشت و ... ولی بازم قیمت اولی بیشتره! اصولا چرا اینجوریه؟ کانفیگشونم تقریبا یکیه.
دست شما درد نکنه از اینکه روزانه این همه سوالو با حوثله جواب میدی
پس آلومینیوم میتونه باعث بشه که قدرت لپتاپ در سیگنالهای وایرلس تضعیف بشه ، نویز باعث بشه و ....
چون دیدم اپل داره تازگیها بدنه کامپیوترهاش رو آلمینیوم میزنه .قشنگ میشه ولی ...
آقا راستی روی یوتیوب ویدوی جالبی از مقایسه سرعت هارد ساتا با هارد سالید استیت دیدم که نتایجش جالب بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از همه دوستانی که کمک کردن!
به هر حال BZ رو نشد که بخرم و CS هم رنگ های سفید و صورتیش موجود بود که اون رو هم بیخیال شدم و در نهایت به یه FW 145 E/W رضایت دادم!
سلام به همگیآقا من بد جوری گیج شدم.هر کی بتونه منو از این وضعبت نجات بده بسیار ممنونش خواهم شد. انتظارات من اینه1.قیمت تا حدود -140013002.lcd یا 14 یا 13(15 و 17 چون سنگین میشه نمیخوام)3.گرافیک خوب(نه خیلی عالی) فکر کنم 128 یا 256 dedicate کافی باشه.4.cpu و کش بایا(نتیجه آن که سرعت و قدرت است برام مهمه)5.ظاهر نسبت به کارایی،قیمت،و کیفیت ساخت از اهمیت کمتری برخورداره6.جون سخت باشه.چون محیط کاریم رطوبت و گرد و خاک زیادهوالا از بس نظرات متفاوته آدم گیج میشه.یکی میگه vostro فقط به خاطر ظاهر و گرافیک یه کم کمترش نسبت به xps ارزون تره.یکی میگه کیفیت ساخت xps خیلی بهتره.یکی میگه اصلا با وسترو حال نمیکنم.حالا چرا و منظور از این کیفیت ساخت پایین چیه رو نمیدونم.کسی میدون؟نمیدونم hp غیر از گرافیک بالاترش و ظاهرش نسبت به vostro چه مزیتی داره.آیا به جون سختی دل هست؟بعد 2 ماه سرچ روی وسترو یه دفعه hp هم وارد گزینه هام شد.یکی ایندو رو با هم مقایسه کنه و بگه مزایا و معایبشون نسبت به هم چیه.البته تو همین رنج 1300 باشه ها.مثلا 1310 با بالاترین کانفیگ با dv41030 dh dv41035(اگه اشتباه نکنم همشون حودود1300-1400 هستند)خلاصه با این فاکتورهایی که نوشتم یکی یه نظر کارشناسی بده ممنونش میشم.راستی hp ساخت چین و vostro ساخت ایرلند.اینم مهمه ،نه؟
سلام رفقا. با حداکثر 1.200 چی میتونم بخرم؟
کارای شاخ نمیخوام باش انجام بدم. دیگه پپه هم نیستم که فقط روشن خاموش کنم، آهنگ گوش بدم. lcd زیر 15 نباشه. vaio fw 290 دیدم 1.130 بود. راهنماییم کنید که بد جور تو کفم.
HP HDX 16t جدیده؟ اینجا هست؟ چه جوریاست؟ قیمت؟
Last edited by SAEED_BARCELONA; 18-11-2008 at 15:06.
سلام یک لپ تاپ خوب می خواستم برای طراحی صنعتی ... اچ پیdv5-1135رو به من معرفی کردن .نمیدونم بهتر هم هست یا نه؟قیمتش هم مناسب باشه!!
یک سوال دیگه هم داشتم که آیا لپ تاپ به صرفه تره را دسکتاپ؟
من یه لپ تاپ میخواستم تهیه کنم با رنج قیمت 1700000 میخواستم بدونم شما نظرتون چیه؟ من کارم مهندسی عمرانه نرم افزار گرافیکی تا حدی استفاده دارم. ترجیحا هم 13. حداقل امکانات کامپیوتر هم دانشگاه این رو گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز دیگری که هست اینه که بهتره از ایران بخرم ببرم یا از اونجا؟ قیمت ها رو که من نگاه میکنم دانشگاه اونجا Dell رو حدود 500 تا گرونتر میده! البته 3 سال گارانتی داره اما با قیمت مساوی ترجیح میدم از ایران ببرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من HP dv 3550 رو معرفی کردن اینجا که بدون گارانتی در میاد حدود 1700000 به نظر شما خوبه یا چیز دیگری رو پیشنهاد میکنید؟ قیمت این رو تو آمریکا نمی تونم پیدا کنم حدود چقدره؟
کسی نمیخوادجواب منو بده
؟
![]()
Last edited by sahelezendegim69; 18-11-2008 at 15:59.
خب میخواستم چند سوال از دوستان درباره سری dv و علی الخصوص 10XX بپرسم
1- نصب ویندوز اکس پی روی این سری از طریق روش دانگرید هست یا تغییر در بایوس؟
2-درایورها برای اکس پی در این سری راحت میشه گیر آورد؟
3- این سری Finger print دارد؟اگر دارد درباره کاربردش یه مقدار توضیح دهید؟
4-به نظر شما با گارانتی بگیر ی بی گارانتی چون تفاوت قیمتش زیاد هست
5- با پولی حدودو یک میلیون و پنجاه از این بهتر چیزی میشه گیر آورد یا نه؟
ممنون
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)