تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 497 از 1635 اولاول ... 3974474874934944954964974984995005015075475979971497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه اسلان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض خرید دوربین

با سلام
    من می خوام تو این هفته یه دوربین بخرم حالا موندم کودم یکی رو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید (نکات مهم : کیفیت تصویر . زوم بالا با کیفیت . شکار لحظه ها(ورزشی. حیات وحش ...) . فیلم زیاد مهم نیست . ...)

olympus sp 590 uz

nikon p90

sony hx1

canon sx 20 is

canon sx1 is

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام
    من می خوام تو این هفته یه دوربین بخرم حالا موندم کودم یکی رو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید (نکات مهم : کیفیت تصویر . زوم بالا با کیفیت . شکار لحظه ها(ورزشی. حیات وحش ...) . فیلم زیاد مهم نیست . ...)

olympus sp 590 uz

nikon p90

sony hx1

canon sx 20 is

canon sx1 is
    با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم در مورد Sx1 خیلی بحث شده و میشه گفت کنن در ارائه این مدل شکست خورده و تجربه استفاده از سنسور cmos در کامپکت ها فعلا جواب نداده . بهتره این گزینه رو شما حذف کنید . nikon در رده کامپکت ها خیلی خوب عمل نمیکنه و کنن سرتره . بهتره شما انتخابتون رو بین سه گزینه SX20 و الیمپوس sp590 و پاناسونیک fz38 انجام بدید.

پاینده و کامیاب باشید

داره خودمونی میشه Tourang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان باتری fz35 در چه حدی تو سایتش نوشته 470 بار میشه عکس گرفت.
    قیمت یک باتری لیتیومی چنده آیا بصرفه هست که بخرم یا نه ؟؟؟؟
    در ضمن قیمت fz35 حدودا 480000 تومن آیا میشه کمتر هم پیدا کرد؟؟؟؟؟؟خداییش خیلی بالا!!!!!!!!!!!
    خدمات بانیان چطوره تعویض میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟من که نتونستم با بخش فنیشون ارتباط برقرار کنم هر وقت زنگ زدم گفتن فلانی نیست
    فلش این دوربین تو بعضی سایت ها امتیاز کمی گرفته!!!!!
    نویز توی ایزوی بالا در پاناسونیک خوب نیست
    موندم چی بگیرم لطفا کمک کنین!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    tz7 بهتر نیست؟؟؟
    Last edited by Tourang; 09-03-2010 at 17:30.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم در مورد Sx1 خیلی بحث شده و میشه گفت کنن در ارائه این مدل شکست خورده و تجربه استفاده از سنسور cmos در کامپکت ها فعلا جواب نداده . بهتره این گزینه رو شما حذف کنید . nikon در رده کامپکت ها خیلی خوب عمل نمیکنه و کنن سرتره . بهتره شما انتخابتون رو بین سه گزینه SX20 و الیمپوس sp590 و پاناسونیک fz38 انجام بدید.

پاینده و کامیاب باشید
    درود بر شما دوسته عزیز (سونی اچ ایکس1 رو یادت رفت بگی )
    بهر حال از این سه مدلی که شما گفتید( SX20 و الیمپوس sp590 و پاناسونیک fz38 ) و سونی اچ ایکس 1 کدومش انتخابه مناسبتریه ؟
    Last edited by اسلان; 09-03-2010 at 18:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود بر شما دوسته عزیز (سونی اچ ایکس1 رو یادت رفت بگی )
    بهر حال از این سه مدلی که شما گفتید( SX20 و الیمپوس sp590 و پاناسونیک fz38 ) و سونی اچ ایکس 1 کدومش انتخابه مناسبتریه ؟
    سلام بر دوست عزیزم

در مورد سونی قبلا هم در جای دیگه عرض کرده بودم

نقل قول دوستی هست که اتلیه داره و سالیان سالی است با انواع دوربین کار کرده من رو بر حذر داشت از برند سونی ( در رده کامپکت ها ) می گفت شاید ابتدا به ساکن مشخصات خوبی داشته باشه ولی افت کیفیت عکسش بسیار بیشتر از برند هایی مثل canon و nikon هست. خودم هم قصد خرید در این رده رو دارم ولی فعلا نتونستم به پاسخ روشنی برسم . چون قرار دادن عکس در حالت اوریجنال خلاف مقررات هست اگه تمایل داشتید ایمیل بدهید تا چند نمونه عکس از پاناسونیک و الیمپوس که دوستانم گرفتن واستون بفرستم.

دوستان باتری fz35 در چه حدی تو سایتش نوشته 470 بار میشه عکس گرفت.
    قیمت یک باتری لیتیومی چنده آیا بصرفه هست که بخرم یا نه ؟؟؟؟
    در ضمن قیمت fz35 حدودا 480000 تومن آیا میشه کمتر هم پیدا کرد؟؟؟؟؟؟خداییش خیلی بالا!!!!!!!!!!!
    جایی خوندم که دوستی 465 تومن خریده کرده فکر کنم از جمهوری خریده بود. حقیقتش پای خودش

کامیاب و برقرار باشید
    Last edited by ali_ab; 09-03-2010 at 18:53.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من خودم یه جورایی از الیمپوس sp590 خوشم اومده فعلا که سره دو راهی گیر کردم
    دیگه کسی نبود نظر بده

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنظیم دستی و کیفیت عکس و کیفیت فیلم و راحتی کار و کلا چه چیز هاییبراتون مهمتره؟
    اگه چیزایی رو که براتون مهمه اولییت بندی کنید بهتر میشه گفت چه دوربینی برای کار شما مناسب تره
    من چون زیاد سردر نمیارم واسه همینم نمیدونم مثلا زوم تا چه اندازه بهدردمیخوره.یا باتری معمولی نسبت به لیتیومی چقدر اذیتمم میکنه منظورم زود خالی کردنه.ولی چیزی که از همه مهمتره خرکاریش وکیفیت فکر هم نمیکنم هیچ کدوم ازاینایی که نام بردم تنظیم دستی داشته باشه.میشه مزیت این این چندتا مدلو نسبت به هم بدن. من خیلی وقته دنبال قیمتهاشونم W180توی تقریبا2ماه نزدیک 20هزارتومن ارزونشد درصورتیکه A1100کنون هیچ تغییری نکرده.خوب مصلما همه اولویت اول کیفیت براشون مهمه.منم مثل بقیه ولی میخوام تفاوت این چندتا مدلو بدون هرچند توسایت زیاددیدم ولی شاید بشه گفت زیاد نگرفتم . جزاینکه یکی زومش بیشتره.یکی لنزش بزرگتره راستی این بزرگی لنز چه مزیتی داره یاعدددیافراگمش فرق میکنه یه چیز دیگه با یه باتری فول شارژلیتیومی به طو متوسط تا چندتا میشه عکس گرفت با باتری های آلکالاین چی؟منظورازباترهای آلکالاین همونباتری های قلمی مونتهاازنوع قابل شارژش درسته؟؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

قیمت این SP590 چنده؟
    Last edited by P A R S A; 09-03-2010 at 21:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قیمتش حدود 430 تومن هست .با عکسهایی که ازش دیدم به نظرم در حالت indoor نویزش بیشتر از پاناسونیک بود . شاید هم دوستی که واسم عکسها رو فرستاد عکاس خوبی نبوده.

کامیاب باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بلاخره نگفتید کدوم یکیرو بخرم ( SX20 و الیمپوس sp590 و پاناسونیک fz38 )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •