تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 497 از 1174 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام :
    اقا به پای کی خودر مهم نیست مهم اینه که عجب گلی زد .
    راستی گلش به نومانسیا رو هم که حتما دیدین از زاویه بسته همچنان گلی معرکه بود خدایشش بدجوری حال کردم با گولش.
    کلا خریدهای میاتوویچ حرف نداره میگه نه پس گوش کن:
    1:نیستلروی (دربارش هر چی بگم کم گفتم اوایل همه مخالف بودن که اون فلان و بهمان و پیر هستش ولی دیدین که چی از اب در اومد.)
    2"کانوارو(به نظر شخصی من اون ابهت و اقتدار و قدرت سابقش رو نداره ولی هر چی باشه کانا هستش و هیچ مهاجمی جرات نزدیک شدن بهش رو هم نداره.)
    3:اشنایدر(بهترین خرید پارسال اروپا همین و بس.)
    4:گاگو(همین که اونو دارن با فرناندو ردوندوی معروف مقایسه میکنن و حتی بهتر از اون میدوننش کافیه.)
    5:هیگواین(به شخصه حاضر نیستم که این الماس خودمون رو با ویا و دروگبا و ابراهیمویچ مبادله کنیم.)
    6:ون در فارت(اگه کسی میگه که خرید بدیه باید روی عقلش شک کرد.)
    7ارا(همیشه دغدغه این بود که کسی بیاد جان ماکلله رو پر کنه و تنها کسی که تونست بعد از مدتها همین ممد دیارا بود)
    8:...

و در مقابل خریدهای بدی هم وجود داشت که اصلا به چشم نمیان مثلا :امرسون و ساویولا و سولدادو (قرضی) که در مقابل این همه خوب چند تا گندیده اصلا مهم نیستش.

کلا به نظر من که باید رو استعداد یابی میاتوویچ حساب کرد و کالدرون تنهای کاری رو صورت نده یادمون هست که میاتوویچ سخت مخالف اومدن رونالدو بود چون میدونست عاقبتش چی میشه ولی اگه همین میاتوویچ اونو نیاورد حالا نگا کنید.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

احمد به نظر من ساويولا خيلي هم خوبه! بازيكن سرعتي هست! فقط تو تيم بزش بهش نميدن! اگه نگاه كني، تو Pes خيلي خوب هست! از رائول تو Pes بهتره :دي

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام. خوفین ؟!
    آیییییییییییییییی نفس کششششششششششششش.
    کی گفته اسی افت کرده ؟! زدن درب و داغونش کردن. وایسا بیاد !
    امسال باید قهرمان اروپا بشیم وگرنه خودم شخصا کالدرون رو دار می زنم !
    واسه زمستون خبری از خرید نیست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به به وسلی مون هم که برگشت مبارکه وسلی جوون به امید برگشت به تیمت. راستی میگم نبودی خدا بد نده مشکلیه؟ خوب در مودر میاتوویچ اون مطلبی که گفته بودم اینم سندش تمام. سخن میاتوویچ درباره وضع رونالدو و شکست رئال: در تابستان امسال مدافع عنوان قهرمانی لالیگا بارها برای خرید رونالدو اقدام کرد و پیشنهادهای زیاد و مختلفی را به این بازیکن و باشگاهش ارائه داد ولی سرانجام موفق به خرید این ستاره پرتغالی نگردید . ولی مدیر ورزشی رئال مادرید در مصاحبه با رادیو مارکا عنوان کرد که ان چنان هم که در رسانه ها پخش شده است ما در پروژه رونالدو شکست نخورده ایم : ما علاقه زیادی به خرید وی داشتیم و وضعیت اقتصادی باشگاه نیز این اجازه را به ما می داد ولی منچستریونایتد علاقه ای به مذاکره با ما در این زمینه نداشت . وقتی که باشگاه مخاطب دوست ندارد مذاکره کند دیگر کاری از دست ما بر نمی اید , انها حتی حاضر نشدند یک قیمت را اعلام کنند پس من شکستی در این پروژه نمی بینم . ما هر کاری که می توانستیم برای خرید رونالدو انجام دادیم و اگر یک تبصره برای فسخ قرارداد رونالدو با منچستر در قرارداد این بازیکن وجود داشت , الان او اینجا بود . میاتوویچ گفت که در انتخاب بهترین بازیکن اروپا وی رای خود را به کاسیاس خواهد داد : کاسیاس عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشته است ولی در برابر بازیکنی چون رونالدو شانسی نخواهد داشت اما با این وجود من به کاسیاس رای خواهم داد .

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام به همگی
    مرسی...خبرهای خیلی جالبی بود...مرسی

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

هر سه خبر عالی بودن...

مانند ظاهری زنانه , تغییر شکل مداوم , خوش گذرانی و افت و خیز زیاد در بازی اش
    گوتی از اون دست بازیکنای بیخیاله که خیلی خودشونو به زحمت نمیندازن.... گوتی بازیش کاملا ذاتیه.... اگر تلاشش بیشتر بود مطمئنن تا حالا یه ستاره شده بود. البته من با همین تیریپشم خیلی حال میکنم
    سیاست کهکشانی ها را پایه گذاری کرده بود.
    خدایی من ک هبا این تیریپ جدید رئال حال نمیکنم.... رئال اگر قهرمانم بشه اما ستاره نداشته باشه مثل لیورپول میمونه... رئال باید هم ستاره داشته باشه هم قهرمان باشه...
    +
    ممد جون امضات خیلی باکلاسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

رئیس سابق باشگاه رئال مادرید بازداشت شد

به گزارش RMadridFC.com: مارکا گزارش داد که لورنزو سانز رئیس اسبق مادرید در کوردبا به اتهام کلاه برداری باز داشت شد.

گزارش شده است پلیس ملی ، سانز را به خاطر اتهام به کلاه برداری تحت تعیقب قرار داده بود و به جز او 2 نفر دیگر را نیز دستگیر کرده اند.

سانز مدت کوتاهی را قبل از فلورنتینو پرز در دهه نود به عنوان ریاست برنابئو خدمت کرده بود .و سیاست کهکشانی ها را پایه گذاری کرده بود.

سانز همچنین به جنوب اسپانیا و مالگا رفت و سهام این باشگاه را در اختیار گرفت. فرناندو پسر وی رئیس باشگاه مالگا است.

خانواده سانز تا به حال در باره این افشاگری اظهار نظر نکرده اند.
    تبرئه شد....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

salam be hame...mamad in avatar chie ke goozashti?!?!?!?bar dar baba!:d
    in pesare adame khoobi nist!:d...vali jedi eival...hal kardam...damet garm....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نوشته شده توسط حسین!
    نام کاربریت رو نمیگم تا کسی نفهمه که با توام!...البته همه میشناسنت!
    تو بجای اینکه هر 6 ماه بیای و یه سرکی بزنی و بری،یخورده فعالیت کن!همش چسبیدی به اون بازی!
    چی داره اون بازی که تو ولش نمیکنی؟!!!!
    با تمام نظراتتم مخالفم!...چی میگی واسه خودت؟!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ایها العجب چارلی فعال شد!!!!!!!!!!!!!
    گاگو جان کجای بابا خبری ازت نیست ماهم برگشتیم تبریک مبریکی نمیگی عزیز ؟دی:
    راست میگه مربی عزیز چرا فعال نیستی اینجا(به در میگم دیوار بشنو یعنی به حسین میگم اما منظورم یکی دیگه بنام گاگو هستش.)
    خوب گاگو جان مصدوم که هستی. دی:
    اینجا هم که نمیایی. دی:
    خبرم از ما رفقا نمیگیری. دی:
    به راموس هم گیر میدی دی:

خوب خودت بگو چطوری مجازاتت کنیم؟
    از این به بعد بیشتر بیا عزیز .
    امشب بیا بازی رو نشون نمیدن میخوام مث سابق هم بترکونیم هم گزارش داشته باشیم ها.
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •