با سلام :
اقا به پای کی خودر مهم نیست مهم اینه که عجب گلی زد .
راستی گلش به نومانسیا رو هم که حتما دیدین از زاویه بسته همچنان گلی معرکه بود خدایشش بدجوری حال کردم با گولش.
کلا خریدهای میاتوویچ حرف نداره میگه نه پس گوش کن:
1:نیستلروی (دربارش هر چی بگم کم گفتم اوایل همه مخالف بودن که اون فلان و بهمان و پیر هستش ولی دیدین که چی از اب در اومد.)
2"کانوارو(به نظر شخصی من اون ابهت و اقتدار و قدرت سابقش رو نداره ولی هر چی باشه کانا هستش و هیچ مهاجمی جرات نزدیک شدن بهش رو هم نداره.)
3:اشنایدر(بهترین خرید پارسال اروپا همین و بس.)
4:گاگو(همین که اونو دارن با فرناندو ردوندوی معروف مقایسه میکنن و حتی بهتر از اون میدوننش کافیه.)
5:هیگواین(به شخصه حاضر نیستم که این الماس خودمون رو با ویا و دروگبا و ابراهیمویچ مبادله کنیم.)
6:ون در فارت(اگه کسی میگه که خرید بدیه باید روی عقلش شک کرد.)
7ارا(همیشه دغدغه این بود که کسی بیاد جان ماکلله رو پر کنه و تنها کسی که تونست بعد از مدتها همین ممد دیارا بود)
8:...
و در مقابل خریدهای بدی هم وجود داشت که اصلا به چشم نمیان مثلا :امرسون و ساویولا و سولدادو (قرضی) که در مقابل این همه خوب چند تا گندیده اصلا مهم نیستش.
کلا به نظر من که باید رو استعداد یابی میاتوویچ حساب کرد و کالدرون تنهای کاری رو صورت نده یادمون هست که میاتوویچ سخت مخالف اومدن رونالدو بود چون میدونست عاقبتش چی میشه ولی اگه همین میاتوویچ اونو نیاورد حالا نگا کنید.