قولتو بزار در کوزه آبشو بخور !!!!!
( شوخی کردم به دل نگیری ! )
قولتو بزار در کوزه آبشو بخور !!!!!
( شوخی کردم به دل نگیری ! )
میدونید چیه من الان مثل ادمی هستم که از زندگی خودش سیر شده ودیگه هیچی حالیش نیست
با اجازه اقا بابک...
شما ادمای بیشعوری که مثل... سرتون رو انداختید پایین و اومدید توی تاپیک استقلال خیلی عرضه دارید یه فکری به حال احمق های تیم خودتون بکنید من الان توی یه حالی هستم که نه از بابک نه از بن شدن نه از پرس پولیسیهای
میترسم.
مگه اقا بابک ما چقدر توی تاپیک این احمق ها میریم که اینقدر سرشون رو میندازن پایین میان توی تاپیک ما
عماد جان میدونم تو هم حالت دست کمی از من نداره ولی به خدا خستم خودت یه فکری به حال پیش بینی ها بکن
با این حرف هایی هم که زدم فکر نکنم دیگه برگردم
در اخر مشکل از قلعه نوعی نیست به خدا اون مشکلی نداره اون از اول بازی که داور یه پنالتی صد درصد رو ازمون گرفت ضمن این که باید بازیکن صبا هم اخراج میشد این هم از این بازیکنای بیشعور که این همه موقعیت رو از دست دادن مگه مربی بیچاره چیکار میتونه بکنه جادو پس بهتره جادوگر بیاریم مربی تیم بشه تیم خیلی خوب بازی میکنه
ولی دریغ از نتیجه خوب. ولی ما هم یه روزی خواهیم خندید به خدا این حرفارو که دارم میزنم بغض گلومو گرفته
و میخوام برم یه جایی زار زار گریه کنم
این کار جوابی بود برای بی شعور هائی که دیروز اومدن تاپیک ماشما ادمای بیشعوری که مثل... سرتون رو انداختید پایین و اومدید توی تاپیک استقلال خیلی عرضه دارید یه فکری به حال احمق های تیم خودتون بکنید من الان توی یه حالی هستم که نه از بابک نه از بن شدن نه از پرس پولیسیهای
بهتره عاقلانه فک کنیدر اخر مشکل از قلعه نوعی نیست
وقتی تیمتون عقب هست و مربی بجای عوض کردن تاکتیک دو تا بازیکن میاره
تا فقط اوت دست بندازه و اون یکی بزنه تو گل
خوب این ادم هیچی از فوتبال نمیفهمه
بعد فرهاد مجیدی را اورد که هیچ نقشه ای براش نداشت
جالب بود آخرش گزارشگر گفت بعد از بازي مصاحبه انجام ميشه ولي نه شبكه استاني نشون داد نه شبكه 3!
من واقعا به اين گزارشگر همشهريم با اين آي كيو بالا افتخار ميكنم
اصلا يادش نبود داره براي كل ايران گزارش ميكنه
استاد پرتاب ديسك ايران هم كه نتونست براي استقلال كاري كنه
واقعا متاسفم براي اون همشهريام كه تو شهر خودشون استقلالو تشويق ميكردند!
چیزه
این پست به تاپیک پرسپولیس منتقل شد
البته اگه نیاز بود بگید برش می گردونم
Last edited by red_star006; 12-09-2008 at 22:58.
اینه رسم مهمون نوازی مسلمون !!!!
یه چیزی بگم خوشحال شی : اکبر پور کاپ اخلاق رو در آخر دیدار از آن خودش کرد !!!![]()
نگاه کن هر کی هرچی دلش می خواد میگه بعدش هم 1 هفته بن میشه بعد دوباره میاد.بعدا اگه ما بودیم کلا از انجمن ورزشی محروم میشدیم.....
هنوز به کله نقلی اعتقاد دارین؟اون سال استقلال بی مربیم اول میشد.
چیزی که از همه بیشتر ناراحتم میکنه اینه که تیم اصلا تاکتیک مشخصی نداره
اگه با برنامه بازی کنیم و ببازیم ناراحت نمیشم , باخت همیشه هست ولی ...
امیدوارم وضعیت بهتر بشه چون با اوت دستی به جایی نمیرسیم
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)