با مموری خودش(مثلا 64 ) یا هر چی گوشی رو بالا بیار بعد مموری رو عوض کن. این طوری دیگه ریست و .. نمیشه
بعد فرمت کن.
با خود pc هم میتونی فرمت کنی
با مموری خودش(مثلا 64 ) یا هر چی گوشی رو بالا بیار بعد مموری رو عوض کن. این طوری دیگه ریست و .. نمیشه
بعد فرمت کن.
با خود pc هم میتونی فرمت کنی
سلام دوست عزیز
من میخوام که گوشیم فارسی بخونه و بنویسه
ولی تو مموری درایو resource ساخته نمیشه چون این درایو بصورت سیستمی قرار داره تو z
حالا باید چکار کنم؟
واسه فارسی نشون دادن که لازم نیست توی درایو Z و c چیزی بریزی . توی مموری باید بریزی و اگه خواستی بعد از هک کردن توی c بریزی . و به z هم کاری نداریم چون مربوط به rom و سیستم عامل هست و و جود خارجی نداره .
طریقه فارسی کردن هم که پیوست پست یکی از دوستان هست .
هر چی سعی کردم نشد که پست ندم...
منظور امیر خان امضای اینجانب بود.
آموزشش رو بخون همه چی دستت میاد.
دوست من بايد از توى p3فايلهاى فارسى سازو بزنى!
يك سولا كاملا مبتدي !!! : براي 990 هنوز منشي تلفن و برنامه ضبط صداي مكالمه نيومده؟
نه عزیز
قید این جور برنامه ها رو بزن .
با عرض سلام خدمت دوستان ,
از دیروز به طور ناگهانی دکمۀ slide lock keyped حساس شده و مرتب همونطور که گوشی توی دستمه و انگشتم نزدیکش میشه صفۀ کلید را قفل می کنه..... (البته جالب هم هست چون با اشاره کار میکنه شبیه به سری یو سامسونگ )
این مشکل برای کسی پیش آمده ؟ راه حلی داره ؟ اگه احتیاچ به تعمیرات داره ,اصلاً می ارزه که خرجش کنم .
با عرض سلام خدمت دوستان ,
از دیروز به طور ناگهانی دکمۀ slide lock keyped حساس شده و مرتب همونطور که گوشی توی دستمه و انگشتم نزدیکش میشه صفۀ کلید را قفل می کنه..... (البته جالب هم هست چون با اشاره کار میکنه شبیه به سری یو سامسونگ )
این مشکل برای کسی پیش آمده ؟ راه حلی داره ؟ اگه احتیاچ به تعمیرات داره ,اصلاً می ارزه که خرجش کنم .
Last edited by oldarash; 29-05-2008 at 12:10.
سلام. نمیشه واسه پی 990 یه کاری کرد مثل پی 1 وقتی اس ام اس میاد پیغام بده میخاین الان بازش کنید یا نه.
مثل w810 یا بقیه گوشیا؟
این برنامه هک ساین هم کار نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)