تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 942 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اقا یکی به این ایرانسل بگه این همه جایزه رو یه دفعه نده !!!!! اینطوری تموم میشه برای عید چیزی نمیمونه
    اگه ایرانسل سرویس دهیش خوب بود و این همه بدقولی نداشت با این همه جایزه و امکانات الان بالای 5 میلیون مشترک داشت ...

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض سرویس جدید "فهرست طلایی"

ایرانسل با ارائه سرویس های متنوع، ضمن ایجاد امکان استفاده از تسهیلات شبکه تلفن همراه برای تمامی اقشار جامعه، کاربردهای بیشتر و مفیدتری را ارائه می کند. در همین راستا، تا پایان تابستان 86 طبق برنامه پیش بینی شده، سرویس جدید "فهرست طلایی" برای نخستین بار در ایران عرضه می شود تا با استفاده از آن مشترکین بتوانند تعرفه مکالماتشان را کاهش دهند.
    همچنانکه نام این سرویس نشان می دهد، مشترکین می توانند با پرداخت مبلغ اندکی، یک فهرست مختص به خود در سیستم ایرانسل ایجاد کنند و پس از آن با ثبت حداکثر 5 شماره دائمی یا اعتباری ایرانسل در این فهرست، برای مکالمه با آنها از 10 درصد تخفیف برخوردار شوند.
    به یاد داشته باشید که با راه اندازی این سرویس، مشترکین می توانند پس از رزرو شماره های طلایی، در هر زمان که مایل باشند، با وارد کردن "سری 5 تایی ایرانسل" در "فهرست طلایی" خود، در تمامی مکالماتشان با شماره های این فهرست از 10 درصد تخفیف ویژه استفاده کنند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شنيدم كه تمامي كارتهاي هديه اومده . من به شماره 138 ارسال كردم. ولي در جواب گفتش كه شماره صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد.
    جهت دريافت بايد سيم كارت را در زمان مقرر فعال و ثبت نام را كامل كنيد.
    اين به چه معناي مي باشد. من كه دارم از سيم كارتم استفاده مي كنم پس بايد فعال شده باشه . شماره را هم كه صحيح وارد كردم ، طرف هم كه ازش خريدم حتما بايد ثبت نام كرده باشه.
    پس دليلش چي ميتونه باشه؟
    [QUOTE=MTNIrancell;1353860]خبر اينه كه:
    از پنجشنبه 4 مرداد تا 11 مرداد تمام سيك كارت هارو اداره پست درب منزل تحويل ميده.
    توي اين يك هفته اصلا نريد اداره پست.
    اگه تحويل نگرفتيد از 13 مرداد مراجعه كنيد.

عزیزم همین مشکل برای من هم پیش اومده بود آخه من سیم کارت اعتباریمو 7 تیرماه خریدم و همان روز هم فعالش کردم ولی در سیستم ایرانسل 28 تیر ثبت شده بود و حالا که به 138 پیامک میزنم میگه سیم کارت شما در حاله آماده سازیست
    تو برو همون مغازه ای که سیم کارتت رو ازش خریدی بپرس ازش که آیا سند زده برات یا نه یعنی سیم کارتت رو توی سیستم ایرانسل ثبت کرده یا نه
    میتونی به 140 هم زنگ بزنی و مشکلت رو بهشون بگی حتماً کمکت میکنن آخر شب ساعت 2 به بعد زنگ بزن راحت تر میتونی با اپراتور صحبت کنی
    سلام
    من رفتم همون مغازه اي كه بعنوان نماينده ايرانسل هستش . پرسيدم كه وضعيت كارتهاي هديه اعتباري چه جورياست. گفتش كه همه را ميدن. من گفتم كه پس چرا به 138 sms زدم يه چيز ديگه گفته. ايشون با يه حالت خاصي گفت كه چرا sms زدي . نبايد ميزدي. حالا كه اينكار را كردي ديگه برات كارت هديه نمياد. ديگه شانس خيلي كمي داري كه برات بياد.
    مي خواستم بدونم مگه شهر هرته كه با يك sms برام ديگه كارت هديه نياد. قضيه چيه؟ يا ايرانسل خيلي چرته با اين كاراش يا اين نماينده ايرانسل توي شهرمون خيلي وضعش خرابه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

[QUOTE=matrix10;1372184]
    خبر اينه كه:
    از پنجشنبه 4 مرداد تا 11 مرداد تمام سيك كارت هارو اداره پست درب منزل تحويل ميده.

سلام
    من رفتم همون مغازه اي كه بعنوان نماينده ايرانسل هستش . پرسيدم كه وضعيت كارتهاي هديه اعتباري چه جورياست. گفتش كه همه را ميدن. من گفتم كه پس چرا به 138 sms زدم يه چيز ديگه گفته. ايشون با يه حالت خاصي گفت كه چرا sms زدي . نبايد ميزدي. حالا كه اينكار را كردي ديگه برات كارت هديه نمياد. ديگه شانس خيلي كمي داري كه برات بياد.
    مي خواستم بدونم مگه شهر هرته كه با يك sms برام ديگه كارت هديه نياد. قضيه چيه؟ يا ايرانسل خيلي چرته با اين كاراش يا اين نماينده ايرانسل توي شهرمون خيلي وضعش خرابه.
    فكر كنم مشكل اون نماينده است
    كه واقعا چرند گفته

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نمیدونم این خبرو شنیدین که اخبار گفت؟ مشترکین ارتباطات سیار (همراه اول) بابت ارسال اس ام اس های تبریک روز پدر فقط 940 میلیون تومان درآمد کسب کرد اونقوت ایرانسل تو این مدت اس ام اس‌هاش مجانی بوده... این است تفاوت......

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نکته مهمی اشاره کردی....
    حتی اس ام اس به بقیه خطوط هم 50 درصد تخفیف داشته!

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه زياد از اينترنت استفاده مي كني طلائي براتت خوبه.
    چون فقط توي طرح طلائيه كه اينترنت رايگانه
    میشه یکم از این طرح برام حرف بزنی ؟ چه شرایطی داره ؟ هر sms چند تومنه ؟ قیمت مکالمش چقدره ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

میشه یکم از این طرح برام حرف بزنی ؟ چه شرایطی داره ؟ هر sms چند تومنه ؟ قیمت مکالمش چقدره ؟
    در طرح طلایی کلیه خدمات داخل شبکه ایرانسل (مکالمه---اس ام اس---جی پی ار اس) به صورت نامحدود و رایگان خواهد شد

برای بقیه خطوط هم با تخفیف 50-60 درصد برات محاسبه میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من يك سيم كارت دو روزه گرفتم...(اعتباري)....اس ام اس نمي فرسته(البته همون اول تونستم چهار پنج تا بفرستم)....ام ام اس و جي پي ار اس هم غير فعاله چي كار كنم؟گوشي هم k310i هست ولي سيم كارتم رو توي گوشي w700 گذاشتم به اينترنت وصل شدم....چي كار كنم؟
    شما خودت جوابه خدت رو دادي كه.
    مشكل از گوشيه خوته.
    تنظيمات رو دوباره انجام بده.

آقا من یه مشکلی دارم
    من سیم کارتم رو 6 مرداد گرفتم و وقتی تو گوشی گزاشتم یه منویی به گوشی اضافه میکنه به اسم خدامات ایرانسل که وقتی بازش میکنم یه مسیج سند میکنه و فقط sim noit proses میشه همین همینطوری فقط poroses میشه ولی چند وقت پیش سیم کارت هدیه رو تحویل گرفتم و وارد منو یخدمات ایرانسل شدم اسمش عوض شده بود و شده بود سرویس ایرانسل و توش هم خدمات زیادی مثل e شارژ و یه سری خدمات دیگه بود حالا یه سوال چرا سیم کارت من این خدمات رو نداره و الکی proses میکنه البته طرح interfase smart card ها فرق میکنه و interface سیم کارت جدید شسشه ای هست
    به شما پيشنهاد مي كنم كه توي اين منو الكي نرو و دستكاري نكن. چون به مشكل برمي خوري.
    در مورد E-Charge هم قبلا گفتم. اين منو توي همه گوشي ها بعداً فعال ميشه.

آقا شاهین من که نمیدونستم ایرانسل از این گوشی پشتیبانی نمیکنه.آخه وقتی این گوشی GPRS داره چرا ایرانسل اونو ساپورت نمیکنه؟
    بعد یه سوال امکانش هست که ایرانسل این گوشی رو ساپورت کنه یا اینکه GPRSش برای من بلا استفاده میمونه؟مرسی.
    [quote=matrix10;1372184]
    خبر اينه كه:

سلام
    از طرف من به اون فروشنده باهوش چند پس گردني بزن تا از اين چرت و پرت ها نگن.
    همينه ديگه از پشت كوه ميان موبايل فروشي مي زنند آخرش همين ميشه.

اي راحت طلب.
    برو اينجا بخون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها به خدا اگه روزي 10 دقيقه وقت بگذاريد و توي سايت يه دوري بزنيد جوابه 60% سؤالاتون رو ميگيريد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض 0936 و 50هزار تومان

سلام
    من زنگ زدم 150 میگه اگز سیم کارت طلایی بعد از دوازدهم به دستت برسه نمی تونی از 50 هزار تومان استفاده کنی و گفتش سیم کارتها بعد از 20 روز پس از تأیید پرداخت به دستت میرسه. یعنی حتی اونایی که روز اول پول ریختن هم نمی تونن جایزشو بگیرن!!
    حالا من که 150 تومن قرض کردم به خاطر این جایزه باید چی کار کنم؟ همین الان موندم این پولو چجوری به اون بنده خدا بدم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •