اگه ایرانسل سرویس دهیش خوب بود و این همه بدقولی نداشت با این همه جایزه و امکانات الان بالای 5 میلیون مشترک داشت ...نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ایرانسل سرویس دهیش خوب بود و این همه بدقولی نداشت با این همه جایزه و امکانات الان بالای 5 میلیون مشترک داشت ...نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل با ارائه سرویس های متنوع، ضمن ایجاد امکان استفاده از تسهیلات شبکه تلفن همراه برای تمامی اقشار جامعه، کاربردهای بیشتر و مفیدتری را ارائه می کند. در همین راستا، تا پایان تابستان 86 طبق برنامه پیش بینی شده، سرویس جدید "فهرست طلایی" برای نخستین بار در ایران عرضه می شود تا با استفاده از آن مشترکین بتوانند تعرفه مکالماتشان را کاهش دهند.
همچنانکه نام این سرویس نشان می دهد، مشترکین می توانند با پرداخت مبلغ اندکی، یک فهرست مختص به خود در سیستم ایرانسل ایجاد کنند و پس از آن با ثبت حداکثر 5 شماره دائمی یا اعتباری ایرانسل در این فهرست، برای مکالمه با آنها از 10 درصد تخفیف برخوردار شوند.
به یاد داشته باشید که با راه اندازی این سرویس، مشترکین می توانند پس از رزرو شماره های طلایی، در هر زمان که مایل باشند، با وارد کردن "سری 5 تایی ایرانسل" در "فهرست طلایی" خود، در تمامی مکالماتشان با شماره های این فهرست از 10 درصد تخفیف ویژه استفاده کنند!
[QUOTE=MTNIrancell;1353860]خبر اينه كه:
از پنجشنبه 4 مرداد تا 11 مرداد تمام سيك كارت هارو اداره پست درب منزل تحويل ميده.
توي اين يك هفته اصلا نريد اداره پست.
اگه تحويل نگرفتيد از 13 مرداد مراجعه كنيد.
سلام
من رفتم همون مغازه اي كه بعنوان نماينده ايرانسل هستش . پرسيدم كه وضعيت كارتهاي هديه اعتباري چه جورياست.گفتش كه همه را ميدن.
من گفتم كه پس چرا به 138 sms زدم يه چيز ديگه گفته. ايشون با يه حالت خاصي گفت كه چرا sms زدي .
نبايد ميزدي. حالا كه اينكار را كردي ديگه برات كارت هديه نمياد. ديگه شانس خيلي كمي داري كه برات بياد.
مي خواستم بدونم مگه شهر هرته كه با يك sms برام ديگه كارت هديه نياد. قضيه چيه؟يا ايرانسل خيلي چرته با اين كاراش يا اين نماينده ايرانسل توي شهرمون خيلي وضعش خرابه.
[QUOTE=matrix10;1372184]فكر كنم مشكل اون نماينده است
كه واقعا چرند گفته![]()
نمیدونم این خبرو شنیدین که اخبار گفت؟ مشترکین ارتباطات سیار (همراه اول) بابت ارسال اس ام اس های تبریک روز پدر فقط 940 میلیون تومان درآمد کسب کرد اونقوت ایرانسل تو این مدت اس ام اسهاش مجانی بوده... این است تفاوت......
به نکته مهمی اشاره کردی....
حتی اس ام اس به بقیه خطوط هم 50 درصد تخفیف داشته!
میشه یکم از این طرح برام حرف بزنی ؟ چه شرایطی داره ؟ هر sms چند تومنه ؟ قیمت مکالمش چقدره ؟
در طرح طلایی کلیه خدمات داخل شبکه ایرانسل (مکالمه---اس ام اس---جی پی ار اس) به صورت نامحدود و رایگان خواهد شد
برای بقیه خطوط هم با تخفیف 50-60 درصد برات محاسبه میشه
شما خودت جوابه خدت رو دادي كه.
مشكل از گوشيه خوته.
تنظيمات رو دوباره انجام بده.
به شما پيشنهاد مي كنم كه توي اين منو الكي نرو و دستكاري نكن. چون به مشكل برمي خوري.
در مورد E-Charge هم قبلا گفتم. اين منو توي همه گوشي ها بعداً فعال ميشه.
[quote=matrix10;1372184]از طرف من به اون فروشنده باهوش چند پس گردني بزن تا از اين چرت و پرت ها نگن.
همينه ديگه از پشت كوه ميان موبايل فروشي مي زنند آخرش همين ميشه.
اي راحت طلب.
برو اينجا بخون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به خدا اگه روزي 10 دقيقه وقت بگذاريد و توي سايت يه دوري بزنيد جوابه 60% سؤالاتون رو ميگيريد
سلام
من زنگ زدم 150 میگه اگز سیم کارت طلایی بعد از دوازدهم به دستت برسه نمی تونی از 50 هزار تومان استفاده کنی و گفتش سیم کارتها بعد از 20 روز پس از تأیید پرداخت به دستت میرسه. یعنی حتی اونایی که روز اول پول ریختن هم نمی تونن جایزشو بگیرن!!
حالا من که 150 تومن قرض کردم به خاطر این جایزه باید چی کار کنم؟ همین الان موندم این پولو چجوری به اون بنده خدا بدم!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)