تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 522 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

golmohammad نوشتند :
    با اجازه استاد هادي عزيز
    عضويتتون را تبريك ميگم
    x800 را بريز تا خودتو خلاص كني
    چون بهترينه
    يكي ديگه هم هست اسمش اينه (Einshtein_Sound_Mix_v2.07)
    اينم ميتوني نصب كني خوبه

با سلام
    حقيقتش اينه كه من از موبايل و عمليات تخصصي اون چيزي نميدونم . پس لطفا يه جوري جواب بدين كه ما اكابريها هم بفهميم
    من هم يه k800 دارم و خيلي دوست دارم تا كيفيت صداشو ارتقاء بدم اما بلد نيستم . اگه هر كدوم از دوستان مايلند كه كمكم كنه ، لطفا مراحل كار رو كامل توضيح بده .
    يه مشكلي چند روزه كه گريبان گير من شده و اينه كه گوشي منو هيچ كامپيوتري نميشناسه و تا usb وصل ميكنم ، پيام ميده كه usb not recognized كلي عكس دارم كه بايستي منتقل بشه و مربوط به كارمه اما مونده تو گوشيو منم كابل بدست از اين كامپيوتر به اون كامپيوتر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

[COLOR="Magenta"]golmohamadi نوشتند :
    با اجازه استاد هادي عزيز
    عضويتتون را تبريك ميگم
    چون بهترينه
    اينم ميتوني نصب كني خوبه[/COLOR]
    با سلام
    حقيقتش اينه كه من از موبايل و عمليات تخصصي اون چيزي نميدونم . پس لطفا يه جوري جواب بدين كه ما اكابريها هم بفهميم
    من هم يه k800 دارم و خيلي دوست دارم تا كيفيت صداشو ارتقاء بدم اما بلد نيستم . اگه هر كدوم از دوستان مايلند كه كمكم كنه ، لطفا مراحل كار رو كامل توضيح بده .
    يه مشكلي چند روزه كه گريبان گير من شده و اينه كه گوشي منو هيچ كامپيوتري نميشناسه و تا usb وصل ميكنم ، پيام ميده كه usb not recognized كلي عكس دارم كه بايستي منتقل بشه و مربوط به كارمه اما مونده تو گوشيو منم كابل بدست از اين كامپيوتر به اون كامپيوتر
    golmohammad نوشتند :
    با اجازه استاد هادي عزيز
    عضويتتون را تبريك ميگم
    چون بهترينه
    اينم ميتوني نصب كني خوبه

با سلام
    و اما جواب شما در نقل قول يكي از پستهاي قديمي من :

بنا به درخواست يكي از دوستان (طي پيغام خصوصي ) يكبار ديگه نحوه ريختن آكواستيك را بزبان ساده شرح ميدهم

ابتدا برنامه setool2lt را از صفحه اول همين تاپيك دانلود ميكنيم
    بعدش درايو USB را نصب ميكنيم . اين درايو معمولا بطور اتوماتيك هم قابل نصب هست در صورتي كه نصب نشد ميتوان از سي دي خود گوشي نصب كرد و بازم اگر نشد اين درايو را كه به همراه برنامه setool2lt دانلود شده و در اين مسير قرار دارد ( setool2lite107\drivers\usb_flash_driver ) نصب ميكنيم.
    حال آكواستيك X800 را دانلود ميكنيم. اين اكواستيك بهترين آكواستيك تا به اين تاريخ هست عين همون jpx2 هست با اين تفاوت كه كيفيتش در هندز فري خيلي زياده . بعد اين فايل را از حالت زيپ درمياريم (توسط يكي از برنامه هاي مربوطه مثلا winrar) بعد داخلش فولدري بنام ifs هست روش راست كليك كرده و گزينه send to را ميزنيم بعدش گزينه دوم يعني Compressed(zipped) Folder را ميزنيم . هم اكنون همه چي براي شروع كار حاضر شده
    حال گوشي را خاموش ميكنيم
    برنامه setool2li را باز ميكنيم
    دقت كنيد در سمت چپ و پايين برنامه بايد USB انتخاب شده باشد
    از بالا در قسمت Phone Type مدل گوشي را انتخاب ميكنيم
    كمي پايينتر تو قسمت MISC File فايل ساخته شده منظور آكواستيك را فراخاني ميكنيم
    بعدش از بالا راست گزينه Flash را ميزنيم
    خوب حالا دكمه C در گوشي را گرفته و كابل USB را وصل ميكنيم . در اين حالات اگر درايو USB نصب شده باشد برنامه شروع به كار خواهد كرد اما نه اگه نصب نشده باشد ، سخت افزار جديد براي سيستم شناسايي ميشود كه كه معمولا با زدن گزينه هاي پيش فرض ( منظورم Yes يا Next ) اين درايو شناخته ميشود .
    خوب حالا بعد از چند ثانيه (نهايت 2 دقيقه در آكواستيكها) Ready ظاهر ميشود كه شما ميتوانيد ار برنامه خارج شده و كابل را دربياريد گوشي را روشن كرده و از صداي تقويت شده گوشي لذت ببريد
    نكته : اگر موقع وصل كردن گوشي به كامپيوتر اون ريتم كوتاه كه موقع اتصال قطعه جديد به كامپيوتر پخش ميشه ، پخش نشد خونسردي خود را حفظ كرده و بدين ترتيب عمل كنيد :
    يا درايور USB كامل نصب نشده كه بايد نصبش كنيد و يا اشكالي در كابل وجود دارد كه بايد بررسي شود
    محل اتصال USB به كامپيوتر را عوض كنين و به جاي ديگه اي وصل كرده و درايور را از نو نصب كنين
    بازم اگر مشكل حل نشد يه كار ديگه اي بكنيد
    چون احتمال داره كنتاكتهاي مسي گوشي ( محل فيش كابل ) لكه دار شده باشند يك شيئ نوك تيز مثل چاقو و يا پيچ كشتي تخت كوچيك برداشته و و به ارامي اين لكه هاي سياه را تميز كنيد طوري كه همه جا تميز بشه و هيچ لكه اي در روي كنتاكتهاي مسي باقي نمانده باشد
    با انجام دادن اين كارها فكر نميكنم ديگه نقطه ابهامي وجود داشته باشد
    لينك آكواستيك X800 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لينكي ديگر
    [code]http://golmohammadi.persiangig.com/myprograms/X800.rar[/code
    ]

3. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درسته حق با شما است , هیچ کدوم هیچی سرشون نمی شه!!!!!
    حالا مساله سر این که من چطوری میتونم مشکلم رو حل کنم؟
    حق با شما است

ولی اگر کسی جواب مشکل من رو میدونه , به من کمک کنه . ممنون.
    دوست عزیز من مشکلی تو پست شما ندیدم گفتی وصل نمیشد که با این وصل میشـــد و غیره . . .
    با سلام , چند وقت پیش گوشی من (K800) لاک شد (GDFS پروند) , دادم بیرون با test point برام درستش کرد. طرف گفت ممکن است دیگه کابل USB به گوشیت وصل نشده , اما شد! ولی دیکه به Setool2lite وصل نشد(البته با نگه داشتن دکمه های 2+5 وصل میشد)! خودم GDFS Original رو داشتم و نصب کردن و با دکمه c وصل شد و حتی به%2
    موفق باشید!

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    هادی جان ، کدوم مین و کدوم اف اس رو برا 800 فلش کنن ثواب بیشتر بردن ؟
    تاپیک رو خوندم ، یادم اومد ، اما یادمه ، مین و اف اس ها با هم فرق دارن ... نمی دونم کدوم رو دان کنه
    مرسی
    مخلصیم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    هادی جان ، کدوم مین و کدوم اف اس رو برا 800 فلش کنن ثواب بیشتر بردن ؟
    تاپیک رو خوندم ، یادم اومد ، اما یادمه ، مین و اف اس ها با هم فرق دارن ... نمی دونم کدوم رو دان کنه
    مرسی
    مخلصیم
    سلام معین جان
    از این R8BA024 فریمور کاربرای زیادی از جمله خودم (قبلا) ثواب زیادی بردم و بردن و سرعت عالیش این R8BF003 فریمور هم عالی کار کـــرده تا به اینـــجا
    موفق باشید!

7. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اما یادمه ، مین و اف اس ها با هم فرق دارن ... نمی دونم کدوم رو دان کنه
    نه عزیز مین و اف اس با هم یکی هستن اون برای گوشی W810 هستش که مین و اف اس با هم فرق دارن
    K800_R8BA024_MAIN_GENERIC
    K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR

9. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممكنه كمكم كنيد؟
    پيدا كردن phone lockگوشي k810i

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممكنه كمكم كنيد؟
    پيدا كردن phone lockگوشي k810i
    دوست من همون Lock Code منظورتونـــه دیگه اگه با برنامه ستول هک سونی کار کرده باشی به راحتی میتونی Lock Code رو بدســـت بیاری اگه نـــه که باید ببری تعمیرگاهها که به 2 دقیقه هم طول نمیکشـــه برات درستش میکنن
    موفق باشید!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان ، دو تا سوال در مورد کا 800 مدت هاست که دارم ، یکی اینکه این دایره هه که یه سوراخ هم داره پشت گوشی چیه ؟

دوم اینکه نور قرمز قبل از زدن فلش به چه علته و چه کاری می کنه ؟؟

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

اون دایره در پوش انتن هست و اون نور قرمز فکر کنم برای بهتر فوکوس کردن توشب هست

14. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •