TD خیلی مهمه که توی چه محدوده ای باشی من که فعلا راضی هستم ... قبل از این پارس آنلاین داشتم افتضاح بود اصلا قابل تحمل نبود ... حدود 5 پیش هم شاتل داشتم اون موقع جالب نبود عوض کردم رفتم مخابرات الان نمیدونم چجوریه ولی سرویس شاتلند ارزشش رو داره...
TD خیلی مهمه که توی چه محدوده ای باشی من که فعلا راضی هستم ... قبل از این پارس آنلاین داشتم افتضاح بود اصلا قابل تحمل نبود ... حدود 5 پیش هم شاتل داشتم اون موقع جالب نبود عوض کردم رفتم مخابرات الان نمیدونم چجوریه ولی سرویس شاتلند ارزشش رو داره...
ما ایرانمونم اینقدر نمیشه...
الان جاهای خیلی محدودی هنوز کیفیت خوب دارن
آمار ایران در اسپید تست دائما تغییر میکنه (بسته به سرور و شهر احتمالا) و فکر کنم اصلا دقیق نیست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
میگم td-lte ایرانسل هم مثل سرویس دهنده های adsl سرویس گیم فعال میکنن؟
من الان با اروپا پینگم روی 100 با اینترنت شاتل،البته بعد فعالسازی سرویس گیم
این مودمه نا موجود شد چرا؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ایرانسل اصلا نمیدونه پینگ چیه که سرویس گیم داشته باشه.
سرعت خیلی کم هست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من فیفا 17 بازی میکنم توی 85 درصد مواقع خوبه البته بستگی به اینترنت حریف و کشورش هم داره ... StarWars Battlefront هم بازی کردم خوب بود مشکل خاصی نداشت...
پینگ 8.8.8.8 برای من بین 160 تا 170 هستش ... پینگ 4.2.2.4 هم بین 140 تا 150 هستش
من چون مصرف روزانه تقریبا بالایی دارم حجم یک ترابایتی رو میخوام بگیرم چند روز دیگه که تقریبا هر گیگ میشه 1000 تومن...
Last edited by Vahid67; 17-10-2017 at 12:50.
حتما اونای دیگه می دونن [emoji23] مثلا همین همراه اول همیشه پینگ هاش با هر سرور حداقل ۴۰ تا بیشتره از ایرانسل[emoji23]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)