تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 827 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

به‌ دليل‌ عقد قرارداد با کامرون‌ آرى‌هان‌ نمى‌تواند از پرسپوليس‌ خسارت‌ بگيرد

بعد از فسخ‌ قرارداد يکطرفه‌ پرسپوليس‌ با آرى‌هان‌ بود که‌ گفته‌ شد اين‌ مربى‌ هلندى‌ مبلغ‌ زيادى‌ را بابت‌ خسارت‌ از پرسپوليس‌ دريافت‌ مى‌کند.
    او که‌ تا پايان‌ فصل‌ جارى‌ ليگ‌ برتر (فصلى‌ که‌ از شنبه‌ شروع‌ مى‌شود) با اين‌ تيم‌ قرارداد داشت، به‌ يکباره‌ سمت‌ خود را از دست‌ داد. آرى‌هان‌ بلافاصله‌ با کامرون‌ همکارى‌اش‌ را آغاز کرد اما به‌ واسطه‌ وکيل‌ خود براى‌ پرسپوليس‌ پيغام‌ فرستاد که‌ پولش‌ را مى‌خواهد.
    در اين‌ ميان‌ عنوان‌ شد که‌ آرى‌هان‌ مبلغ‌ کامل‌ قرارداد خود را مطالبه‌ کرده‌ که‌ حدود 700هزار دلار است‌ اما اين‌ خبر نه‌ از جانب‌ او و مديربرنامه‌هايش‌ تأييد شد و نه‌ از جانب‌ انصارى‌فرد، مديرعامل‌ پرسپوليس.
    با اين‌ حال‌ يک‌ مسأله‌ واقعيت‌ داشت‌ و آن‌ بدهى‌ پرسپوليس‌ به‌ هان‌ بود اما آيا اين‌ مربى‌ هلندى‌ بابت‌ فسخ‌ قراردادش‌ که‌ از جانب‌ طرف‌ قرارداد بوده، مبلغ‌ کلانى‌ را به‌ عنوان‌ خسارت‌ دريافت‌ مى‌کند؟
    قانون‌ به‌ نفع‌ پرسپوليس
    همه‌ آنهايى‌ که‌ مسائل‌ ورزشى‌ را به‌ دقت‌ دنبال‌ مى‌کنند، خوب‌ به‌ خاطر دارند که‌ يک‌ روز پس‌ از فسخ‌ قرارداد پرسپوليس‌ با هان، انصارى‌فرد با آرامش‌ گفت: «خطرى‌ متوجه‌ ما نيست‌ و باشگاه‌ بابت‌ قطع‌ همکارى‌ با هان‌ ضرر چندانى‌ متحمل‌ نخواهد شد».
    اين‌ حرفها در حالى‌ به‌ زبان‌ رانده‌ شد که‌ رسانه‌ها تحت‌ تأثير جوسازى‌ مديربرنامه‌هاى‌ آرى‌هان، خبر از پرداخت‌ خسارت‌ کلان‌ به‌ مربى‌ هلندى‌ مى‌دادند.
    وقتى‌ خبر رسيد که‌ وى‌ با تيم‌ملى‌ کامرون‌ قرارداد بسته، انصارى‌فرد با خيالى‌ آسوده‌تر گفت: «ديگر نمى‌تواند اقدام‌ خاصى‌ انجام‌ دهد.»
    اين‌ اظهارنظر مديرعامل‌ پرسپوليس‌ ناشى‌ از آگاهى‌ او به‌ قوانين‌ جارى‌ بين‌المللى‌ است‌ که‌ در اين‌ موارد حق‌ را به‌ باشگاه‌ مى‌دهد.
    طبق‌ قوانين، اگر باشگاهى‌ به‌ طور يکجانبه‌ قرارداد مربى‌ خود را فسخ‌ کند، مجبور است‌ تمامى‌ مبالغ‌ تعهدشده‌ در قرارداد را به‌ وى‌ بپردازد اما اگر مربى‌ مذکور با تيمى‌ ديگر قرارداد ببندد، باشگاه‌ ديگر تعهد چندانى‌ به‌ مربى‌ برکنار شده‌ نخواهد داشت.
    به‌ عبارت‌ ديگر، اگر مربى‌ در زمان‌ قيدشده‌ در قراردادش‌ با باشگاه‌ سابق، بيکار باشد، مى‌تواند مبلغ‌ قرارداد را مطالبه‌ کند.
    اگر آرى‌هان‌ تا پايان‌ مدت‌ قرارداد خود باپرسپوليس‌ که‌ يک‌ سال‌ ديگر از آن‌ باقى‌ مانده‌ بود، با تيمى‌ وارد مذاکره‌ نمى‌شد و بدون‌ شغل‌ مى‌ماند، مى‌توانست‌ بابت‌ دريافت‌ تمامى‌ مطالباتش‌ (حدود 700 هزار دلار) اقدام‌ کند اما با آغاز همکارى‌ وى‌ با کامرون، ديگر نمى‌توان‌ حقى‌ را براى‌ وى‌ متصور شد.
    استدلال‌ وضع‌ چنين‌ قانونى‌ اين‌ است‌ که‌ مربى‌ در زمانى‌ که‌ با باشگاه‌ سابق‌ خود قرارداد داشته‌ و بابت‌ آن‌ مطالبه‌ حقوق‌ کرده، نمى‌تواند با تيمى‌ ديگر همکارى‌ کند. آرى‌هان‌ نيز نمى‌تواند هم‌ مدعى‌ دريافت‌ حقوق‌ يک‌ سال‌ باقيمانده‌اش‌ از پرسپوليس‌ شود و هم‌ در همان‌ سال‌ با کامرون‌ همکارى‌ کند.
    60 هزار يورو، طلب‌ هان
    با اخراج‌ هان‌ از پرسپوليس، حالا مى‌توان‌ به‌ جرأت‌ گفت‌ که‌ انصارى‌فرد از مذاکره‌ و توافق‌ وى‌ با کامرون‌ خبر داشته‌ است.
    مديرعامل‌ پرسپوليس‌ با آگاهى‌ از اين‌ که‌ هان‌ با کامرون‌ به‌ توافق‌ رسيده، اقدام‌ به‌ برکنارى‌ وى‌ کرد تا خسارت‌ چندانى‌ نيز متحمل‌ باشگاه‌ نشود. طبعاً‌ اگر توافقى‌ در ميان‌ نبود، مديرعامل‌ پرسپوليس‌ هم‌ با اخراج‌ هان، خسارت‌ 700هزار دلارى‌ را به‌ باشگاه‌ تحميل‌ نمى‌کرد.
    طبق‌ گفته‌ انصارى‌فرد، باشگاه‌ تا زمانى‌ که‌ «هان» مربى‌ پرسپوليس‌ بوده، تمامى‌ مطالبات‌ او را پرداخت‌ کرده‌ و هان‌ نزديک‌ به‌ 60 هزار يوروى‌ ديگر بايد دريافت‌ کند.
    مديرعامل‌ پرسپوليس‌ مى‌گويد: «قصد داريم‌ با رايزنى‌ اين‌ 60 هزار يورو را هم‌ تقليل‌ دهيم.»
    اگر آرى‌هان‌ شکايتى‌ هم‌ نزد فيفا انجام‌ دهد، بابت‌ دريافت‌ 60 هزار يوروى‌ معوقه‌اش‌ است، نه‌ بابت‌ دريافت‌ خسارت‌ سنگين‌ 700هزار دلاري!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

تيم‌ من‌ زيبابازى‌ مى‌کرد اما تيم‌ دنيزلى‌ نتيجه‌گرا بود جلالي: هنوز هم‌ نمى‌دانم‌ چرا پرسپوليس‌ مرا نخواست ‌

مجيد جلالي، سرمربى‌ پاس، تصميم‌ گرفته‌ ديگر مصاحبه‌ تلفنى‌ نکند. به‌ همين‌ خاطر ديروز صبح‌ به‌ باشگاه‌ پاس‌ رفتيم‌ تا با او صحبت‌ کنيم. گفت‌وگوى‌ ما با جلالى‌ کمى‌ خارج‌ از عرف‌ بود. هر دو روى‌ زمين‌ نشستيم، صبحانه‌ خورديم‌ و گپ‌ زديم، چکيده‌ مصاحبه‌ اين‌ است:
    * پاس‌ تيم‌ بسيار جوانى‌ است‌ و اگر اسکلت‌ کنونى‌ حفظ‌ شود، حتماً‌ تا 3 سال‌ آينده‌ قهرمان‌ مى‌شود. حتى‌ اگر من‌ سرمربى‌ اين‌ تيم‌ نباشم.
    * پاس‌ هميشه‌ تيمش‌ را براى‌ قهرمانى‌ مى‌بندد و فصل‌ را با همين‌ هدف‌ آغاز مى‌کند. هيأت‌مديره‌ پاس‌ علاقمند است‌ که‌ تيم‌ بزرگى‌ داشته‌ باشد.
    * تيم‌ دنيزلى‌ با تيمى‌ که‌ من‌ به‌ او تحويل‌ دادم‌ تفاوت‌ زيادى‌ نداشت. دنيزلى‌ تيم‌ را به‌ هم‌ نريخت‌ فقط‌ در اواسط‌ فصل‌ سعى‌ کرد که‌ شيوه‌هاى‌ خودش‌ را هم‌ پياده‌ کند. من‌ فوتبالى‌ را مى‌پسندم‌ که‌ نشاط‌ داشته‌ باشد و تيم‌ زيبا بازى‌ کند اما شايد برخى‌ها نتيجه‌ برايشان‌ مهم‌تر باشد که‌ هيچ‌کدام‌ محکوم‌ نيستند. قضاوت‌ هم‌ برعهده‌ مردم‌ است.
    * ناکامى‌ پاس‌ را در فصل‌ دومى‌ که‌ من‌ با اين‌ تيم‌ بودم، پيش‌بينى‌ کرده‌ بودم. تمام‌ تيم‌هاى‌ قهرمان‌ ليگ، سپاهان، پرسپوليس‌ و فولاد فصل‌ بعد از قهرمانى‌ افت‌ کردند و افت‌ پاس‌ هم‌ طبيعى‌ بود. اگر مى‌گذاشتند اندکى‌ پيش‌ برويم، اوضاع‌ بهتر مى‌شد. امسال‌ استقلال‌ هم‌ افت‌ مى‌کند.
    * اتفاقات‌ ناخوشايندى‌ در 2 سال‌ اخير برايم‌ افتاد. در شهيدقندى‌ مرا تنها گذاشتند و به‌ قول‌شان‌ وفا نکردند. هنوز هم‌ فکر نکنم‌ طلب‌ برخى‌ از بازيکنانشان‌ را داده‌ باشند. طلب‌ من‌ را هم‌ نداده‌اند و حتى‌ به‌ تلفن‌ من‌ جواب‌ نمى‌دهند. مردم‌ يزد برخورد خوبى‌ داشتند اما مسئولان‌ قندى‌ نه‌ اما من‌ هنوز هم‌ مى‌گويم‌ رفتن‌ من‌ به‌ قندي، اصلاً‌ اشتباه‌ نبود. مى‌شد تيم‌ را در ليگ‌ برتر نگه‌ داشت‌ اما اين‌ کار به‌ تنهايى‌ از عهده‌ من‌ بر نمى‌آمد.
    * در صباباترى‌ مى‌خواستند دخالت‌ کنند. همه‌ چيز هم‌ بعد از باخت‌ مقابل‌ استقلال‌ شروع‌ شد. من‌ در کار مديريت‌ دخالت‌ نمى‌کردم‌ و انتظار داشتم‌ در کار من‌ هم‌ دخالت‌ نکنند. در صباباترى‌ فقط‌ «نيم‌ ساعت» بد بوديم.
    * وقتى‌ صحبت‌ پرسپوليس‌ شد، مرا خواستند و گفتند هر تضمينى‌ که‌ بخواهي، مى‌دهيم‌ و در فضايى‌ آرام‌ مى‌توانى‌ کار کنى‌ اما ناگهان‌ خودشان‌ ورق‌ را برگرداندند! من‌ هنوز هم‌ نمى‌دانم‌ دلايل‌ آن‌ چه‌ بوده‌ ولى‌ اين‌ رفتارها تأثير خيلى‌ بدى‌ روى‌ من‌ گذاشت. به‌ خاطر همين‌ مى‌خواستم‌ از تهران‌ دور باشم‌ و به‌ يک‌ جاى‌ آرام‌ بروم. اين‌ اتفاقات‌ در مربيگرى‌ من‌ در يزد بى‌تأثير نبود.
    * براى‌ تيم‌ملى‌ هم‌ با من‌ صحبت‌ کردند اما متأسفانه‌ آن‌ اتفاقات‌ گذشته‌ افتاد. درست‌ مثل‌ پرسپوليس‌ من‌ نمى‌دانم‌ چرا اينگونه‌ با من‌ رفتار مى‌کنند. تماس‌ ما درباره‌ تيم‌ملى‌ در حد يک‌ مکالمه‌ تلفنى‌ بود و بس. حالا هم‌ نمى‌خواهم‌ راجع‌ به‌ آن‌ فکر کنم.
    * به‌ قلعه‌نوعى‌ بايد فرصت‌ داد. نمى‌شود يک‌ ماهه‌ تيم‌ درست‌ کرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم ملي برزيل در ديدار دوستانه ولز را دو بر صفر شكست داد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مارچلو ليپي پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايتاليا براي بازگشت به تيم ملي و قبول سمت مدير فني را رد كرد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

گاس هيدينك مربي تيم ملي روسيه شايعه جدايي از اين تيم و جانشيني خوزه مورينهو در چلسي را تكذيب كرد

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم جوانان ايران از تاجيكستان شكست خورد .

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behroooz
    تيم جوانان ايران از تاجيكستان شكست خورد .
    بهروز جان نوجوانان نه جوانان

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

تيم ملي ايران در ديداري يك طرفه تيم ملي سوريه را با گل هاي محمد نصرتي و جواد نكونام،2 بر صفر شكست داد

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اخراج ابراهيموويچ از تيم ملي سوئد

زلاتان ابراهيموويچ ، اولوف ملبرگ و كريستين ويلهلمسون سه بازيكن تيم ملي فوتبال سوئد به علت تاخير در بازگشت به هتل محل استقرار تيم از اين اردو اخراج شدند .
    طبق بيانيه فدراسيون فوتبال سوئد مربيان اين تيم كه خود را براي بازي چهارشنبه شب مقابل ليختن اشتاين در دور انتخابي يوورو 2008 آماده مي كند عصر ديروز به بازيكنان اجازه دادند اردو را ترك كنند ولي مقرر شد كه تا ساعت 23 همه به هتل برگردند . در اين بيانيه امده است تمام بازيكنان در ساعت مقرر به هتل بازگشتند ولي اين سه نفر بيش از 2 ساعت تاخير داشتند و بنابراين تصميم گرفته شد كه آنها اردوي تيم را در گوتنبرگ ترك كنند .

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ماتراتزي : به زيدان فحش دادم!

ماركو ماتراتزي مدافع تيم ملي ايتاليا سرانجام در خصوص صحنه درگيري با زين الدين زيدان در فينال جام جهاني افشاگري كرد.
    در حاليكه از پايان جام جهاني تاكنون جملاتي كه ماتراتزي به زبان آورده و باعث تحريك زيدان شده بود سوژه اصلي مطبوعات بود وي در مصاحبه با روزنامه گاتستا دلا اسپورت گفت : پس از آنكه زيدان با حالت تحقير آميز به من پيشنهاد داد كه پيراهنش را در پايان بازي به من بدهد من نيز به خواهر او فحاشي كردم.
    مدافع اينتر افزود : با اين حال من معتقدم زيدان محرك اصلي اين درگيري بود و من فقط جواب او را دادم. البته ميدانم كه حرف بدي زدم اما در آن لحظه اعصاب من به هم ريخته بود. در پي اين درگيري زيدان 3 بازي ملي محروم شد اما به دليل خداحافظي از تيم ملي اين مجازات به 3 روز كارهاي عام المنفعه تبديل شد. ماتراتزي كه از دو بازي ملي محروم شده در آستانه بازي امشب تيمهاي ايتاليا و فرانسه در مقدماتي يورو 2008 گفت : ترجيح ميدهم 3 سال كار عام المنفعه انجام دهم اما در اين بازي به ميدان بروم و معتقدم فيفا لطف بزرگي به زيدان كرد و محروميت او در قبال كاري كه كرد ناچيز است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •