تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 755 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اين 8-9 ماه بحث هد هست حتي اگه كارتريج نو روي دستگاه بذاريد باز هم دستگاه پرينت نخواهد كرد چون هد احتمال زياد خشك شده.
    من اين قسمت رو متوجه نشدم كارتريج رو شارژ كرديد؟‌كارتريج هاي اصل اپسون يا meva ماديران يكبار مصرف هستند و قابليت شارژ ندارند.
    الان با تغيير قيمت ها و ... زياد مورد خوبي توي ذهنم ندارم شايد اچ هاي مدل 1050 يا 2050 به كار شما بيان.درايورهاي 7 64 رو داره باقيش رو نمي دونم.
    مرسی
    از کدوم کاتریج ها باید استفاده کنم تا بتونم شارژشون کنم؟ اگه میشه آدرس سایتی که اینترنتی فروش داره رو بدید. آخه اینجا دسترسی ندارم به این تجهیزات. بازم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوال من در مورد اچ پی 1320 است.
    ویندوزم 7 64 بیت
    پرینتر رو که با کابل usb وصل کردم خودش از طریق اینتر نت درایور رو نصب کرد و کار هم میکنه .
    اما توی قسمت نرم افزار پرینتر که میری تو قسمت Qualityرزولیشن 300 و600 هستش.چطور میتونم براش Quality چاپ رو 1200 تعریف کنم.؟
    در ضمن نرم افزار صرفا" برای ویندوز 7 تو سایتش نیست و فرمتی که نصب میشه PCL5 هستش.

داره خودمونی میشه N!CE^M4N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

سلام دوستان ... مشکل من اینه که وقتی توی آفیس 2010 یک فایل با هاشیه پرینت میگیرم قسمت پایین هاشیه چاپ نمیشه ؟؟؟
    مشکل از پرینتره یا آفیس ؟؟؟؟ ممنون میشم کمک کنین .....

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک پرینتر hp LaserJet P2035n خریدم و حالا باهاش یک
    مشکل دارم اونم این است که روی کارت شبکه اون پسورد
    گذاشتم و پسورد رو فراموش کردم حالا وقتی ایپی موبوطه
    رو در مرورگر میزنم یک صفحه باز میشه مینویسه یوزر و
    پسورد رو بزنید که هرچی میزنم مینویسه اشتباه است
    حالا اگر کسی از دوستان اطلاعاتی داره دریغ نکنه

ممنونم علی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

سلام دوستان ... مشکل من اینه که وقتی توی آفیس 2010 یک فایل با هاشیه پرینت میگیرم قسمت پایین هاشیه چاپ نمیشه ؟؟؟
    کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی
    از کدوم کاتریج ها باید استفاده کنم تا بتونم شارژشون کنم؟ اگه میشه آدرس سایتی که اینترنتی فروش داره رو بدید. آخه اینجا دسترسی ندارم به این تجهیزات. بازم ممنون
    اپسون ها كارتريج قابل شارژ ميشه تهيه كرد. اگه مراكزي هستند توي شهرتون كه خدمات پرينتر انجام ميدن از اونها بگيريد اينجوري تست هم ميشن قبل خريد. سايت اينترنتي هم محاشاپ و پارس كپي و ... هستند.

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سوال من در مورد اچ پی 1320 است.
    ویندوزم 7 64 بیت
    پرینتر رو که با کابل usb وصل کردم خودش از طریق اینتر نت درایور رو نصب کرد و کار هم میکنه .
    اما توی قسمت نرم افزار پرینتر که میری تو قسمت Qualityرزولیشن 300 و600 هستش.چطور میتونم براش Quality چاپ رو 1200 تعریف کنم.؟
    در ضمن نرم افزار صرفا" برای ویندوز 7 تو سایتش نیست و فرمتی که نصب میشه PCL5 هستش.
    بايد درايورش رو پيدا كنيد و نصب كنيد تا تنظيمات كامل رو در اختيار داشته باشيد.الان ويندوز نتونسته درايورش رو پيدا كنه و از درايور عمومي پرينترها استفاده ميكنه. راهي كه توي سايت هاي خارجي ديدم اين بود كه درايور قبلي رو پاك كنيد و از درايورهاي ويندوز ويستا استفاده كنيد. تست كنيد ببينيد چي ميشه.

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

شما قبلش توي پرينت پريويو نگاه كن ببين چطوره. اگه حاشيه ها نيومده بوده margins رو كم يا صفر كن.

9. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم با پرینتر های سوزنی هم میشه پرینت متن و عکس های معمولی رو گرفت؟ایا باکاغذ معمولی a4هم جواب میدن؟ رنج و حدود قیمتشون تو بازار چنده؟ اگه میشه سریعا راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

شما قبلش توي پرينت پريويو نگاه كن ببين چطوره. اگه حاشيه ها نيومده بوده margins رو كم يا صفر كن.[/QUOTE]

داخل پیریویو کامل نشون میده ولی وقتی پرینت میگیرم قسمت انتهایی یعنی پایین هاشیه رو چاپ نمیکنه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما قبلش توي پرينت پريويو نگاه كن ببين چطوره. اگه حاشيه ها نيومده بوده margins رو كم يا صفر كن.
    داخل پیریویو کامل نشون میده ولی وقتی پرینت میگیرم قسمت انتهایی یعنی پایین هاشیه رو چاپ نمیکنه .[/QUOTE]

توي قسمت page layout نگاه كن (2010 كه اينطوره؟ من 2007 دارم!) قسمت size رو روي A4 بذار چون پيشفرض بعد از نصب آفيس اندازه كاغذ روي كاغذ نامه هست كه بزرگتر از A4 هست.
    اگه نشد بريم سراغ پرينتر كه ببينيم ايرادي داره يا نه ولي 99 درصد پرينتر هاي ليزري امكان نداره قسمت پايين يا بالاي برگه رو چاپ نكنن چون كارشون رولي هست يعني اگه چاپ نكنن بايد از بالا تا پايين چاپ نكنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •