خب شاتل ما که وصل شد شاتل لندم فعال کردم
خط و رو 12 مگابیت بسته بودن که دیدم SNR روی 10هه گفتم سرعت رو کاهش بدن روی 8 مگابیت گذاشتن
این شاتل لند کجا باید ببینیم چند روز از اکانتمون مونده ؟
خب شاتل ما که وصل شد شاتل لندم فعال کردم
خط و رو 12 مگابیت بسته بودن که دیدم SNR روی 10هه گفتم سرعت رو کاهش بدن روی 8 مگابیت گذاشتن
این شاتل لند کجا باید ببینیم چند روز از اکانتمون مونده ؟
سلام،سرعت شبانه شاتل بالاست مثلا در یک شب میشه سی گیگ دانلود کرد ولی اگه این کارو دو سه شب تکرار کنید سرعتتون به شدت در حد سرعت اسمی سرویستون محدود میشه.
برای دانلود من از بسته شاتل لند استفاده میکنم.
تو تایم رایگان هم فقط در حد یکی دوگیگ برای اپدیت نرم افزارا استفاده میکنم، اونم نه هر روز ،تا حالا محدود نشدم.
آقا ما اومدیم بسته شاتل لندو بخریم
برای اولین بار گفتیم این آسان پرداخت میگن قرعه کشی داره بزار از درگاه اون پرداخت کنیم .
پرداخت کامل شد رسیدشم اومد بازگشت به سایت پذیرنده رو که زدم شاتل نوشت با مشکل روبرو شد چه و نمیشه ثبت کرد ...
گفتم واستم برگشت میخورمچه پولم
یه روز واستادم نشد .
پریروز زنگ زدم اسان پرداخت میگه پولتون چن ساعت بعد واریز شده به حساب شاتل ! ولی شاتل میگه نه نشده !
امروز ساعت شش که بشه میشه ۷۲ ساعت پولمم برنگشته !
چیکار کنم ؟
درخواست کارشناس حضوری بدید بیان خودشون بررسی کنند
با واحد mdf مخابراتتون هم صحبت کنید موضوع رو در جریان بزارید مجدد پورت رو بررسی کنند.
شما به هون اسان پرداخت بگین ی مدرک بدین که من نشونه شاتل بدم تا قبول کنن
اینکه دیگه حقته ازشون بخوای پولت چی شده ؟؟
فقط بگو ی فیش یا مدرک میخوام
دوستان راهنمایی کنید
من اگر بسته ECO1024 رو بگیرم سه ماه 70 تومن
با طرح جشنواره 200 گیگ 100 تومن
بهتره؟؟
یا؟
سرویس ART3 نامحدود رو سه ماه رو بگیرم129 تومن؟؟
سوال دیگه ای که داشتم سرعت دانلود از شاتل لند همون سرعتیه که از سایت های دیگه دریافت میشه؟
لطفا یکی راهنمایی کنه گیر کردم :(
گفت من شماره مرجع رو دارم و این یعنی به حساب شاتل رفته ! شماره مرجعشم واسم خوند . چیکار کنم الان؟
دوستانی که شاتل لند دارند لطفا بگید چه سرویسی دارید و روزانه چقدر میتونید با این شاتل لند رایگان دانلود کنید
Eco optimal60 روزانه هرچقدر با نهایت کشش خط دانلود دارم دوست عزیز هرچقدر میخوای دانلود کن
به کارشناس شاتل شماره رو بگو اگه گفت نه ازش درخواست راهنمایی کن و بعدش به ۱۹۵ شکایت بزن و شماره مرجع هم قید کن
بهتر بود حداکثر یه ساعت بعد پیگیر میشدی و همچنین از بانک سامان که در شاتل زده بانک خاورمیانه استفاده میکردی
خودم قبلا با یه سرویس دهنده دیگه ولی بانک ملت تقریبا همچین مشکلی بود که خدا رو شکر زود حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)