تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 752 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

1

سلام به شما
    شما هم به جمع ما خوش آمدید

پیشنهاد خوب برای Earbud:
    Sennheiser MX980
    که یکی از بهترینهای این استایل هست و همینطور چند مدل دیگه که الان مدل دقیقشون خاطرم نیست ولی این یکی فراموش نشدنی ترینشونه و احتمال زیاد باید سفارش بدید به نمایندگی سنهایزر تا براتون موجود کنند

اما بهترین این استایل و موجود و ارزون قیمت به نظرم Sony Mdr-E10LP هست

در مورد استایل هدست مورد نظرتون بله و میتونید یه نگاهی هم به Nokia BH505 بکنید

شما هم موفق باشید.
    مرسی آقا رضا
    به یکی از دوستان گفتم اون Sennheiser MX980 رو قراره واسم بیاره (قیمت جهانی + 30 درصد)

شما هدفون خوب واسه کامپیوتر که بی سیم باشه چی پیشنهاد می کنید ؟ تریجحآ نمیخوام FM باشه چون زیاد خوب نیست ظاهرآ . (البته چند تا مدل akg و Sennheiser دیدم که FM بودن !) . و اینکه بی زحمت یه مدل بگید که آداپتور بلوتوث یا ... هم داشته باشه . نظر خودم روی کریتیو CB8100 BLUETOOTH و اینجور چیزا هست
    در مورد سیم دار ها هم اگه بیسیم نشه نظر شما در مورد SENNHEISER HD215 چیه ؟ (قیمت حدودی که بنده دادن 140 بود)

سپاس فراوان و آرزوی موفقیت

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام مجدد.
    اخه این همه اطلاعات رو از کجا میارین؟
    راستش من نمی دونستم از رده خارج شده.فکر میکردم اینم که به من گفتن اکبنده.یه پرس و جوی دقیق در بارش میکنم و تک تک این سوالهاتون رو هم ازش میپرسم خدمتتون عرض میکنم.
    در مورد کابل بله یه سری دیگه سفارش دادم با سری های 1/4 " و فعلا برای کابل فابریک خودش یه تبدیل خریدم با رو کش طلا چون کارت صوتی titanium hd خروجی هدفونش 1/4" هست ولی زیاد به تبدیل اطمینان ندارم .

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی آقا رضا
    به یکی از دوستان گفتم اون Sennheiser MX980 رو قراره واسم بیاره (قیمت جهانی + 30 درصد)

شما هدفون خوب واسه کامپیوتر که بی سیم باشه چی پیشنهاد می کنید ؟ تریجحآ نمیخوام FM باشه چون زیاد خوب نیست ظاهرآ . (البته چند تا مدل akg و Sennheiser دیدم که FM بودن !) . و اینکه بی زحمت یه مدل بگید که آداپتور بلوتوث یا ... هم داشته باشه . نظر خودم روی کریتیو CB8100 BLUETOOTH و اینجور چیزا هست
    در مورد سیم دار ها هم اگه بیسیم نشه نظر شما در مورد SENNHEISER HD215 چیه ؟ (قیمت حدودی که بنده دادن 140 بود)

سپاس فراوان و آرزوی موفقیت
    خواهش می کنم دوست من
    مبارکتون باشه اگه هنوز دوستتون خرید نکرده بد نیست یه قیمت هم از نمایندگی جدید سنهایزر که نامداران باشه بگیرید احتمالآ اونها با درصد کمتری موجود کنند هر چند که 980 تا جایی که اطلاع دارم تقلبی نداره

برای بازی یا موسیقی و یا فیلم؟
    به هر حال مدلهای فول سایز کریتیو جزوء محصولات خوب این نوع کاربردها هستند اما با توجه به کاربرد و بودجه تون می تونید انتخاب کنید
    به هر حال مدل 8100 یکی از مدلهای خوب این رده قیمت هست هر چند که نباید انتظار وایرلس حرفه ای چند صد تومنی رو ازش داشت

بهترین کار ممکن اینه که اولویت با سیم دار باشه هر چند که ممکنه کمی دست و پا گیر باشه اما برای استفاده از کامپیوتر بعید میدونم بیشتر از دو متری بتونیم از کیس فاصله بگیریم و اینکه معمولآ دماغ چسبوندیم به مانیتور و جم نمی خوریم (: هر چند که بی سیم کمی آزادی به ما می ده اما اون هم مشکلات خودش رو داره مثل شارژ و سنگینی و نویز کیفیت پایین تر به نسبت قیمت و مشابه یک هدفون با سیم با قیمت مشابه و . . .
    این مدلی که انتخاب کردید به جاش به این چند مدل یه نگاهی بکنید:
    1. Audio Technica M50
    2. Sennheiser HD280 Pro
    3. Audio Technica M30

مرسی از لطف شما

شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام مجدد.
    اخه این همه اطلاعات رو از کجا میارین؟
    راستش من نمی دونستم از رده خارج شده.فکر میکردم اینم که به من گفتن اکبنده.یه پرس و جوی دقیق در بارش میکنم و تک تک این سوالهاتون رو هم ازش میپرسم خدمتتون عرض میکنم.
    در مورد کابل بله یه سری دیگه سفارش دادم با سری های 1/4 " و فعلا برای کابل فابریک خودش یه تبدیل خریدم با رو کش طلا چون کارت صوتی titanium hd خروجی هدفونش 1/4" هست ولی زیاد به تبدیل اطمینان ندارم .
    سلام به شما
    از خودم درمیارم دیگه (:
    الان بهترین هدفون الکترواستاتیک SR009 هست که به راحتی قابل تهیه هست اما باز به کیفیت HE90 نیست چون Soundstage 009 قابل مقایسه با HE90 نیست و . . .

به هر حال اگه شما مایل به خریدش نبودید لطفآ اطلاع بدید

یک از اشکالات بزرگ این کارت صدا از نظر مکانیک اتصال ، همین جک هدفونش هست و برخلاف ایسوس که 6.35 میلیمتری هست برای کریتیو 3.5 میلیمتری خیلی حرفه ای به نظر میومده ، کریتیوه دیگه (:
    کیفیت اتصال تبدیل خیلی مهمه اما نه روکش طلا بودنش چون معمولآ تبدیل های غیر حرفه ای از همین تبدیل های ساده که شبیه یک فیش بزرگ هستند ، موجود در حالیکه تبدیل های حرفه ای به صورت جعبه و روی میز نصب می شن هر چند که از نظر قیمت چندتایی صفر بیشتر دارند

ایراد روکش از طلا اینه که به دلیل عدم استقامت طلا در مقابل خش ناشی از نصب و جداکردن فیش در جک پلیر که باعث از بین رفتنش میشه ، برای همین روکش طلا زمانی اون کاربرد اصلی و حرفه ای خودش رو داره که برای کانکتورها استفاده بشه نه فیش ها و اگر هم برای فیش استفاده بشه باید از Hard Glod که روکش مقاوم شده و ترکیبی از طلا و چند فلز اضافه برای افزایش استقامت روکش استفاده شده باشه

به هر حال این بحث روکش طلا تقریبآ تا سطح میانه حرفه ای کاربرد اصلی خودش رو نداره و از این سطح به بالا هست که سروکله طلای اصلی که نه بلکه طلای بهینه و تقویت شده از نظر مکانیکی که ضعف طلاست و همچنینی الکتریکال که باز هم یک ضعف بزرگ طلا در مقابل یک فلز بسیار ارزان قیمتی مثل مس و کمی نزدیک تر نقره هست
    روکش های نقره چیزی در بین مس و طلا قرار دارند و این فلز حرفه ای هست نه طلا چون ضریب تغییر مقاومت به درجه حرارت نقره بسیار به مس نزدیکه ولی این ضریب برای طلا یی که روکش کردن مس باهاش مشکله خیلی بد هست و بیش از دو برابر بدتر از مس و نقره هست هر چند که نقره هم به خوبی روی مس روکش نمیشه البته که مس همچنان بهترین و ارزانترین فلز انتقال الکتریسیته هست اما به دلیل تخلخل زیاد و ناخالصی های زیادی که هنگام به دست آوردن سیم نه هم کابل درش به وجود میاد سخت بشه اون رو بلا فاصله روکش کرد
    قابل توجه دوستداران شیمی:
    اگه طلا بعد از گذشت 5 سال فرایند اکسید شدنش به تاخیر بی افته و برای نقره نزدیک 3 سال باشه برای مس کمتر از 24 ساعته! یعنی اگه یک صفحه از ورق مس رو در هوای آزاد با رطوبت نسبی 30 درصد بزارید بعد از 24 ساعت تقریبآ یک روکش یکدست از این صفحه تبدیل به اکسید مس شده که این اکسید مس در حقیقت مس فاسد شده هست و هیچ خاصیت الکتریکی مثل 24 ساعت قبل نداره یعنی اینکه نمی تونه جریان الکتریکی رو از خودش عبور بده

شما هم موفق باشید.

6. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

سلام به همه بچه های تاپیک و آقا رضا .

آقا رضا تا جایی که یادمه دنبال یه هدفون بودین برا سبک گوتیک .
    hifiman he-6 و audeze lcd2 هدفونایایی بودن که بهشون اشاره کرده بودین . هنوز انتخاب نکردین ؟
    ما رو هم در جریان انتخابتون بذارین تا بازم کلی مطلب جدید یاد بگیریم .

راستی shure دو تا هدفون جدید داده که احتمالا خودتون در جریان هستین 1440 و 1840 .,واقعا خوشکلن.
    البته هنوز به بازار عرضه نشدن و ازشون ریویویی هم من ندیدم . خدا کنه هم خوب باشن هم قیمتشون مناسب باشه تا سنهایزر مجبور بشه بالاخره قیمت سری HD 6xx شو کاهش بده .

عکساشو میذارم که بچه ها هم ببینن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 09-12-2011 at 14:22. دليل: تذکر: لطفا عکس های حجیم رو نمایش ندید.(خواهش میکنم!)

8. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه بچه های تاپیک و آقا رضا .

آقا رضا تا جایی که یادمه دنبال یه هدفون بودین برا سبک گوتیک .
    hifiman he-6 و audeze lcd2 هدفونایایی بودن که بهشون اشاره کرده بودین . هنوز انتخاب نکردین ؟
    ما رو هم در جریان انتخابتون بذارین تا بازم کلی مطلب جدید یاد بگیریم .

راستی shure دو تا هدفون جدید داده که احتمالا خودتون در جریان هستین 1440 و 1840 . واقعا خوشکلن.
    البته هنوز به بازار عرضه نشدن و ازشون ریویویی هم من ندیدم . خدا کنه هم خوب باشن هم قیمتشون مناسب باشه تا سنهایزر مجبور بشه بالاخره قیمت سری HD 6xx شو کاهش بده .

عکساشو میذارم که بچه ها هم ببینن .
    سلام به شما
    انتخاب کردم و انتخاب شد همون HE-6 البته فعلآ دوست یا آشنایی که بتونه برام خرید کنه ندارم و منتظرم که دوستی یا آشنایی از کشوری بیاد که این هدفون در اونجا قابل تهیه باشه البته مالزی هست اما به قیمت دو برابر که اصلآ به صرفه نیست و دبی هم موجود نبود و همینکه اوکی کردم به شما میگم و تا جایی که فرصت بوده سعی کردم از هر سوالی یه جواب بی ربط هم بدم تا شاید بعضی از دوستان اون چیزی رو که فکر میکنم درسته رو ببیند و بدونند که هدفون فقط هدفون و صدای با کیفیت و کریستالی نیست بلکه . . .

درسته هدفونهای تازه معرفی شده Shure یعنی SRH1440 , SRH1840 در واقع نمونه های ارتقاع یافته مدلهای قبلی هستند ( SRH440 , SRH840)
    به زودی عنوان پرچمداری از SRH840 به SRH1840 سپرده خواهد شد البته این موضوع دو نظر متفاوت داره یکی باعث خوشحالی هست که Shure بلاخره هدفون Open تولید کرد نه هم Semi Open و موضوعی که باعث دلخوری شده Design این دو هدفون به خصوص SRH1840 که اصالت Shure رو نداره در حقیقت طراح به نوعی کپی کاری اون هم به شکلی بسیار مشخص از برندهای مشهور داشته که نه تنها برای همه شناخته شده هستند بلکه به نوعی امضاء اون برندها به شمار می ره مثلآ نصب زاویه دار Cup و بدنه پلاستیکی ساده و دو طبقه Cup مربوط به Shure هست و دسته هدباند فلزی Y و ساده مربوط به Beyerdynamic و فورم پد هدفون مربوط به سنهایزر و کمی AKG و طرح توری یا فیلتر بیرونی Cup مربوط به سنهایزر و . . .

به شخصه از طراحی این هدفون خیلی خوشحال نیستم و شاید یک اشتباه باشه که عنوان پرچمداری یک برند به مدلی داده بشه که اون مدل تداعی کننده استایل یا امضاء شناخته شده اون برند نباشه و با دیدن اون مدل یاد همه برندها بی افتیم الا . . .

به هر حال این هدفون با قیمت بیش از 3 برابر و با استفاده از متریال بسیار بهتر نسبت به پرچمدار قبلی به زودی روانه بازار میشه ولی با توجه به مدل میانی این دو پرچمدار که SRH940 باشه که قیمتی ما بین این دو داره ارتقاء چندان چشمگیری روی کاغذ نیست اما با توجه به تصمیم های قبلی Shure می شه به این برند همچنان اطمینان داشت که به زودی شاهد یک هدفون خوب و بسیار با کیفیت دیگه از این برند خواهیم بود

در آخر علت شماره گذاری رو می شه به این مسئله ربط داد که Shure خواسته یا نا خواسته در پی یک محصول برتر ولی با همون استقبال SRH840 بوده و به همین خاطر همون Cup بدون دست کاری مورد استفاده قرار گرفته + اسم مدل + یک 1 که نشانگر رتبه برتری نسبت به مدل قبل البته بیانگر ارتقاعی با همون موفقیت و خصوصیات مدل قبل +++++ کلی ایده که چه عرض کنم برداشتی ناشیانه از امضاء برندهای نه هم غیر مطرح بلکه برندهای مشهور و به عبارتی دقیق تر رقبای سرسخت خود Shure ، که به نظرم این ضعف Shure رو نسبت به اونها در نوع طراحی میر سونه نه ابداعی خلاق و هوشمندانه

در آخر آخر باید شنید که اولین هدفونOpen برند Shure تا چه حد قادر به رقابت با هم استایل و هم رده قیمت خودش خواهد بود

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه سوال: این هدفوئن های بیتس (Dr.Dre Beats) چه تفاوتی با هدفون های معمولی داره که اینقدر گرونه؟
    غیر تبلیغ و اینجوور مسائل از نظر علمی و بعداشتی و آسیب رسوندن به دستگاه شنوایی، چه مزایایی داره ؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام اقا رضا
    درباره he90 همه سوالهایی که پرسیده بودین رو منتقل کردم که منتظر جوابشون هستم بلافاصله که به دستم رسید خبرتون میکنم.در ضمن بهم گفتن سال 2012 دوباره he90 تولید خواهد شد. فکر کنم بشه از خود شرکت sennheiser تو المان استعلام کرد در مورد صحت خبر.در هر صورت خبر این رو بهتون میرسونم .فقط اگه خبر ساختش درست باشه میتونین اکبندشم تهیه کنین.امید وارم بهترین هدفون دنیا رو داشته باشین تا review های زیباتون که ادم رو سحر میکنن رو بخونیم.

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lenuxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iهمدان

پيش فرض

سلام

در مورد هدفون های Klipsch می خواستم یک سری اطلاعات به دست بیارم

دنبال یک هدفون توگوشیم که وضوح صدا، تفکیک پذیری و باس خوبی داشته باشه
    Last edited by lenuxe; 09-12-2011 at 14:59.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ایرفون ex1000 تو پایتخت رویت شد قیمت ۵۹۰ تومن و ژاپنی هم بود

16. 7 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •