من از روزی که گرفتم هنوز فوت هم روش نکردم
همش روشنه و حتی برا یه لحظه هم خاموش نیست
شبا هم داره دانلود میکنه
کلی خاک روش نشسته
جدیدا بوی فاضلاب گرفته با ماشین لباس شویی و اسید هم بوش از بین نمیره![]()
من از روزی که گرفتم هنوز فوت هم روش نکردم
همش روشنه و حتی برا یه لحظه هم خاموش نیست
شبا هم داره دانلود میکنه
کلی خاک روش نشسته
جدیدا بوی فاضلاب گرفته با ماشین لباس شویی و اسید هم بوش از بین نمیره![]()
آپدیت بایوس...که 1.18 بوده الان ورژن 1.21 اومده که مشکل دکمه ی فانکشن رو حل کرده...
از این لینک بگیر و نصب کن داداش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تکراری ... .
Last edited by ms368; 02-11-2013 at 19:57.
پس نتیجه میگیریم که آپدیت نشه بهتره. چون فانکشن ها کمتر به کارم میاد![]()
ای خدا ...کاش آپدیتش نکرده بودم ...کلیدهای کنترل صدام روی کیبورد از کار افتاده ان !..حالا چکار کنم ؟![]()
دوستان من ویدوز8.1 نصب کردم ولی قابلیت راست کلیک با لمس 2 انگشت از کار افتادهچی کار کنم درست شه؟
2 یا 3 صفحه قبلو بخون یکی از دوستان زحمت کشیده روش درست کردنشو نوشته
ممنون از راهنمایی ها. (کلید تشکر رو نمیبینم که بزنمش!!)
من هم فردا یا پس فردا به جرگه زد 500 داران خواهم پیوست.اما قبلش چند تا سوال دیگه هم دارم.
1- میخوام رنگ سفیدش رو بخرم. زیاد کثیف میشه و رنگشم میره؟ آخه من یک گوشی سامسونگ دارم رنگ سفید، بعضی گوشه هاش رنگش یکم رفته. اگه لپ تاپ هم رنگش بره که ضایع میشه خیلی!!!
2- اصفهانی داریم اینجا؟ از کچای اصفهان بخرم که خیالم راحت باشه؟ لطفا یکی از دوستان یک مرکز معتبر معرفی کنه!
3- کدوم گارانتیش بهتره؟ با کدوم گارانتی بخرمش؟
4- لپ تاپ زد 500 های الان همشون بک لایت دارن؟ (بک لایت و مولتی تاچ بودنش خیلی مهمه برام. چون قصد داشتم جی 580 بخرم بخاطر همیناش و طراحی فوق العاده ش نظرم جلب این مدل شد!)
5- کلید ها مطمئن و بی سر و صدا و روون هستند؟ چون زیاد باید تایپ کنم، صدای دنگ دنگ کلید هم اعصابم رو خورد می کنه!
6- همراه لپ تاپ چیا هست؟ یعنی تو بسته و کارتونش چی باید باشه که اگه نبود کش رفته شده؟
7- تشکر قبلی و قلبی!!![]()
نگران نباشید
وقتی سیستم رو روشن کردید آرم لنوو اومد کلید F2 رو بزنید وارد بایوس بشو بعد برید Configuration بعدش Hotkey Mode رو Enabled کنید با F10 ذخیره کنید
سیستم رو یه بار خاموش روشن کنید درست میشه.البته من دوبار خاموش روشن کردم![]()
به به قدیمی های تاپیک هم برگشتن
فکر کنم الان که آپدیت اومد ، همه تا آپدیت کردند ، تنظیمات رو برگردوندند به حالت اولپس از نصب ویندوز 8 فهمیدیم که دکمه های Function هیچ کاربردی نداشتند
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)