تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 720 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جناب پرهام سال گذشته اکثر تولبد کنندگان حتی سازنده های ال سی دی دچار زیان شدن و این مربوط به وضعیت اقتصادی و اشباح بازار میشه و ربطی به عمر پلاسما نداره و تحلیل zoom it هم مثل ذهن نویسندش دچار نقصان هست و ذکر میکنه که در این چند سال تصویر پلاسما درجا زده و معلومه فقط کاتالوگ نگاه میکنه و این کنتراستای عجیب غریب که در بروشور میبینه هیجان زدش میکنه مثل مدلهای امسال سامسونگ که زده 1 به 30میلیون! در حالی که flatpanelshd اونو تست کرده و 1 به 3000 به دست آورده!
    این تاپیکها مختص معرفی محصول و رویو اون هست نه عملکرد مالی شرکتها مگر اینکه شما سهامدار باشید یا فروشنده lg در خیابان جمهوری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستانی که hdtvهای پاناسونیک ندارن یا نمایندگی lg دارن یا مشکلی با پاناسونیک دارن چرا میان در این تایپیکها دیگران رو بیخودی به اشتباه میندازن!
    دوستانی که دچار burn in شدن عکس بگیرن نشون بدن یا آدرس بدن ما هم بریم ببینیم واقعا بوده!
    متاسفانه چند کاربر در تمام تاپیکها نظر میدن! سونی.پاناسونیک.شارپ.سامسون .فیلیپس.ال جی. توشیبا و ... انگار همه ی اونهارو خریدن و داشتند! و آخر کار هم lg پیشنهاد میدن اونم با تست فایلهای usb و فرمتهای پخش!
    دانشگاه ما هم 50 تا lg خرید به سال نکشید همشون سوخت! اینگونه نظرات به هیچ دردی نمیخوره فقط باعث بحث بیخودی میشه و ماراتن تاپیک.

3. 2 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوستانی که hdtvهای پاناسونیک ندارن یا نمایندگی lg دارن یا مشکلی با پاناسونیک دارن چرا میان در این تایپیکها دیگران رو بیخودی به اشتباه میندازن!
    دوستانی که دچار burn in شدن عکس بگیرن نشون بدن یا آدرس بدن ما هم بریم ببینیم واقعا بوده!
    متاسفانه چند کاربر در تمام تاپیکها نظر میدن! سونی.پاناسونیک.شارپ.سامسون .فیلیپس.ال جی. توشیبا و ... انگار همه ی اونهارو خریدن و داشتند! و آخر کار هم lg پیشنهاد میدن اونم با تست فایلهای usb و فرمتهای پخش!
    دانشگاه ما هم 50 تا lg خرید به سال نکشید همشون سوخت! اینگونه نظرات به هیچ دردی نمیخوره فقط باعث بحث بیخودی میشه و ماراتن تاپیک.

تهمت زدن کار پسندیده ای نیست آقا بهزاد
    تشریف بیارین دانشگاه آزاد زاهدان مشاهده بفرمایید
    بنده دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستم اونجا و هر 2 هفته میرم،
    الآن فرجه هاست، تا 5 تیر که آخرین امتحانمه در اولین فرصت براتون عکس میگیرم میزارم تو همین تاپیک.
    شما هم در اولین فرصت عکس بگیرین بزارین، اگر نه از نظر اخلاقی به همه بچه های پی سی ورد مدیونین یخاطر اطلاعات اشتباه.
    اگه ال جی بنجله و میسوزه بنده از شما تشکر میکنم بگین تا بقیه به اشتباه نیوفتن، هرگز عین شما برخورد نمیکنم.
    گر چه واقعنم ال جی نسبت به پانا بنجلتره.
    Last edited by parham511; 14-05-2012 at 20:54.

5. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

واقعا كدوم ديوونه اي ٦٠٠٠٠٠دلار ميده برا تلويزيون؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟

7. 3 کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست خوبمون آقای پرهام همین نظرات شما باعث این بحث ها میشه و من هیچوقت تهمتی به کسی نزدم ولی شما با اخباری که اصلا مربوط به این تاپیک نمیشه و سایر تاپیکها با استناد به منابع نا معتبر که مبلغ دیگر شرکتها هستند و اینکه اینجارو با مجله ی فورچون و اکونومیک اشتباه گرفتید و آمار سود و زیان میدید که به درد کاربر نمیخوره و سعی و همت ویژه برای تخریب پاناسونیک گماشتید.
    چرا ما در تاپیکهای ال جی و سامسونگ و سونی و شارپ نظری نمیدیم ! هرجا درخواست مقایسه میشه و ال جی در اون نباشه شما میایید و میگید پس ال جی کو!
    خرابی در وسایل الکترونیک امری عادیه چه موبایل چه لپ تاپ و tv... اینکه شما و دیگران جزء را به کل تعمیم میدین و فقط ایرادهارو میبینین جای سوال داره حالا اگر از 100 تا مثلا 2 مورد خرابی باشه اینو به کل محصول نسبت میدید!
    hdtv بنده دچار burn in نشده که عکسی براتون بزارم!

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

به احترام بچه های تاپبک دیگه جوابتونو نمیدم،
    عکسارم تا 7-8 تیر آپ میکنم تو همین تاپیک،
    والسلام.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

آره. هر چی اتاق تاریک تر کنتراستم بهتر.

البته فیلتر های کنتراستی که داره باعث میشه در نور متعادل با اختلاف خیلی کمی، بازم کنتراستش خوب باشه.

تفاوت کنتراستش تو نور متعادل نسبت به LED-LCDها محسوسه.

+
    امروز صبح یه چند تا کلیپ موسیقی دانلود کردم. روی مانیتور LCDسامسونگم دیدم گفتم عجب خوش رنگه چه رنگ های شادی داره. مردم حق دارن از LCD و صد البته LED خوششون بیاد.

ریختم رو فلش با VT30 پلی کردم. بی اغراق یه لحضه این طور شدم ->

رنگ VT30 عجب طبیعی بود. تصویر زنده بود اما تو مانیتور انگار نقاشی آبرنگ بود.

VT30 رنگش خداست واقعا، منم اولین بار تو نمایندگیه پانا که دیدم بین 15-16 تا تا TV همین VT30 چشممو گرفت اونم بخاطر اشباع رنگ دقیق و عمق رنگ مشکیش تو فیلم آواتار که گذاشته بود.
    بعد فهمیدم قیمتشم از همه پانا ها بیشتره.

11. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست خوبمون آقای پرهام همین نظرات شما باعث این بحث ها میشه و من هیچوقت تهمتی به کسی نزدم ولی شما با اخباری که اصلا مربوط به این تاپیک نمیشه و سایر تاپیکها با استناد به منابع نا معتبر که مبلغ دیگر شرکتها هستند و اینکه اینجارو با مجله ی فورچون و اکونومیک اشتباه گرفتید و آمار سود و زیان میدید که به درد کاربر نمیخوره و سعی و همت ویژه برای تخریب پاناسونیک گماشتید.
    چرا ما در تاپیکهای ال جی و سامسونگ و سونی و شارپ نظری نمیدیم ! هرجا درخواست مقایسه میشه و ال جی در اون نباشه شما میایید و میگید پس ال جی کو!
    خرابی در وسایل الکترونیک امری عادیه چه موبایل چه لپ تاپ و tv... اینکه شما و دیگران جزء را به کل تعمیم میدین و فقط ایرادهارو میبینین جای سوال داره حالا اگر از 100 تا مثلا 2 مورد خرابی باشه اینو به کل محصول نسبت میدید!
    hdtv بنده دچار burn in نشده که عکسی براتون بزارم!
    به احترام بچه های تاپبک دیگه جوابتونو نمیدم،
    عکسارم تا 7-8 تیر آپ میکنم تو همین تاپیک،
    والسلام.
    ببخشید وارد بحثتون میشم ولی به نظر من آقای پرهام در بیشتر نظرشون در مورد تکنولوژی پلاسما بوده نه برند خاصی. اگر واقعا پاناسونیک دچار چنین سوختگی ای توی پلاسماهاش بشه دیگه سامسونگ و ال جی که جای خود دارند. در ضمن خیلی از دوستان دیگه توی این تاپیک این مشکلو مطرح کردند. به هر حال ما منتظر عکس ها هستیم

13. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

smhsh121 جان
    من برام فرق نداره اصلا پاناسونیک بوده یا برند دیگه، فقط خواستم حقیقتو بگم، چون از گفتن و شنیدن حقیقت لذت میبرم هرچند تلخ باشه. خودمم یکی از گزینه هام واسه خزید امسال احتمالا 60ST50 هست،
    در ضمن نمیشه بخاطر اینکه کنتراست ال جی و سامسونگ پاییینتره اینو گفت که burn in هم توشون بیشتره، اینا حرف کار کارشناسی می خواد.
    مساله اینه 3-4 ماه هر روز تصویر برنامه کلاسها پخش میشد اونم با یه کادر ثابت!
    و واسه نمایش این تصویر خرید پلاسما اشتباه بود!
    لطفا بحثو کش ندیم دیگه، من فن هیچ برندی نیستم، از عصبیت و رفتارهای تعصبی هم بدم میاد،
    با عرض پوزش از همه که اسپم دادیم تو تاپیکتون.

15. 4 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

البته هر کسی نظری داره و نظرش هم محترمه به شرطی که دیگران رو به اشتباه نندازند و کلا جهت آگاهی اشخاص کم تجربه و بالا بردن سطح اطلاعاتشون باشه همین اقا پرهام با من مشاوره کرد و من رو از خرید یک tv منصرف کرد که اسمشو نمیبرم و اگه میخریدمش پشیمون میشدم ... امیدوارم این حرف منو به دید نیک بگیرید ممنون

17. 3 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •