دقیقا همینه ولی چون بعضی از بچه ها این مشکلو نداشتن واسشون مهم نیست ولی اگه همین سرعت پایینو بهشون بدن میخوان مخابراتو خراب کنن.
دقیقا همینه ولی چون بعضی از بچه ها این مشکلو نداشتن واسشون مهم نیست ولی اگه همین سرعت پایینو بهشون بدن میخوان مخابراتو خراب کنن.
خصوصی واست میفرستم اینجا بچه ها نسبت به شکایت حساس هستن و میگن که نباید اعتراض کرد.
باسلام و با تشکر از شما. بابت تلنت باید بگم من چند نا آموزش دیدم تو سایت آشیانه که هکر مودم کاربر دیگری رو فقط با داشتن IP از طریق تلنت با پسورد پیش فرض -- می کرد ارتباط بین دو کامپیوتر مسلما Lan نیست.
برای تلنت اگر بخواید که می تونید یک اسکریپت ساده بنویسید و با شدولر ویندوز یا نرم افزارهای ماکرو مثل Macro Express اون رو اجرا کنید و برای پینگ و چک کردن آنلاین هم از همین ماکرو اکسپرس میشه استفاده کرد.منتها مزیت این نرم افزار همون پروتکل مورد استفاده و ساماندهی به تنظیمات بصورت متمرکز و پی بردن سریع به وضعیت از طریق رابط گرافیکی است.
ضمنا بر حسب نیاز یک چند امکان اضافه کردم:
تغییرات نسخه جدید:-امکان ایجاد تاخیر پس از ریبوت برای بالا آمدن کامل روتر، قبل از ادامه بررسی وضعیت به منظور زمانبندی بهتر-امکان تعیین حداکثر تعداد ریبوت مجاز به منظور جلوگیری از آسیب رسیدن به روتر در صورت استفاده دراز مدت-امکان Shutdown,Hibernate,Restart، خروج از برنامه،اجرای دستورات Shell و توقف بررسی وضعیت در صورت سپری شدن تعداد ریبوت مجازلینک پست:-امکان تعیین بررسی یا عدم بررسی در صورت آنلاین بودن در یررسی های قبلی دوره جاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شما هست اصلا اینقدر برو شکایت کن جونت در بیاد من دارم چی میگم شما دارین چی میگین برو مشکلتو طوره دیگه ای حل کن و اینم بدون اشکال از مخابرات نیست ی جای کار خودتون میلنگه خیلیها مشکل سرعت داشتن که خودم براشون درست کردم تا علم کاری رو هم ندارین الکی حرفتون رو توجیه نکنید عکستون هم بدرد من نمیخوره برید مشکلتون رو از راه علمی حل کنید منم حرص نمیخورم نترس دوسته من اصلا باید حرص چی رو بخورم
مثل اینکه شما متوجه نشدی مهم نیست. ولی اینو بدون که سرعتم 430 هستش الان و شکایتمو پس گرفتم اینو قبل گفته بودم واینکه مشکل کمی سرعت تنها مختص من نبودکه داری میگی کار علمی و حل عملی.دیگه جواب نمیدم چون دلیلی نداره بهت جواب بدم . و در کل طرز حرف زدنتو تغییر بده. زیاد خوب نیست اینطور حرف زدن. میتونستم جوابتو بدم ولی همیشه جواب های هوی نیست.
Last edited by majideblis; 18-03-2013 at 01:21.
برو بابا برام ار صحبت کردن نگو که خوب بلدم با شما چطور حرف بزنم امدی بهم گفتی داری به نفع خودت حرف میزنی حالا کم اوردی داداش ی حرفی میزنی پاش وایسا گاگول گیر اوردی مثلا میخوای چی بگی حداقل ی حرف بزن آدم قانع بشه من میگم مشکلتون رو علمی حل کنید میای برای سخنرانی میکنی و اینکه من نگفتم بیا بهم جواب پس بده فقط میگم حرف میزنی بدون داره چی در میاد از دهنت مگه چیزه شنیده بودی که میخوای جواب من رو سر بالا بدی
سلام
من از آمل هستم و می خوام ای دی اس ال بگبرم تا حالا فقط از اینترنت gprs و دیال آپ استفاده کردم
چند تا سوال دارم تو آمل کدوم شرکت سرویس ای دی اس ال از همه بهتره من برام سرعت دانلود خیلی مهمه
آیا ای دی اس مخابرات از شرکت های خصوصی بهتره ؟ تعرفه های مخابرات رو از کجا باید بگیرم ؟
اگه بخوام از مخابرات ای دی اس ال بگیرم برای سرعت بالای 128 چه مدارکی لازمه ؟ کارت دانشجویی یا چیز دیگه ؟
تو آمل از مخابرات کدوم منطقه سرویس بگیرم ؟ کدومشون بهتره ؟ اینطوری که من تو این انجمن خوندم مثل این که تو مخابرات 128 با 256 و 512 زیاد با هم از نظر سرعت فرقی ندارن دلیلش چیه ؟
آقا خلاصه یه راهنمایی اساسی به من یدید دیگه از دست اینترنت کم سرعت خلاص شم.
برو بابا چیه. چند سالته شما؟حرف زدن بلدی؟ آفرین پسر خوب.پس بازم تلاش کن.داداش من اینجا جای این حرفا نیست که بخوام کم بیارم و اینکه ارزش حرف زدن نداری و گفتم دیگه جوابتو نمیدم چون قبلا جوابتو دادم و نیازی نمیبینم بهت جواب بدم.
دوست عزیز به نظر من مخابرات فعلا بهترین گزینه هست البته من بابل زندگی می کنم و از وضع امل دقیق خبر ندارم ولی اگه دانلود براتون مهمه بهترین گزینه برا شما 512 نا محدود مخابرات هست البته الان یه هفته ای میشه که سرعت های نا محدود همه رفته رو 380 ولی به احتمال زیاد موقتی هست شما فعلا ماه اول رو 128 بگیرین اگه خدایی نکرده مخابرات دوباره سرویس ها رو به حالت قبل برگردون از پنل کاربریتون دوباره می تونین ارتقا سرویس بدین و 512 رو انتخاب کنین
دوستان یه گزینه وجود داره به نام پیغام خصوصی که افراد می تونن برا هم پیام بفرستند کل کل و دعواتون رو برید اونجا انجام بدین والا بد و بیرا گفتناتون به هم هیچ جذابیتی برا ما نداره بچه که نیستین دیگه هر چیزی حدی دارهمجید جان بهمن جان روی صحبتم مستقیم با شما دو دوست گرام هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)