با سلام.
من دنبال یه ایرفون پایین ۳۰۰۰۰۰تومان هستم و بیشتر موسیقی کلاسیک گوش میدم لطفا راهنمایی کنید.
با سلام.
من دنبال یه ایرفون پایین ۳۰۰۰۰۰تومان هستم و بیشتر موسیقی کلاسیک گوش میدم لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان
من دنبال یه ear phone یا ear clip مناسب سبک متال می گردم. یه چیز سبک میخوام چون اکثرا بیرون موزیک گوش می کنم. بودجه هم فعلا ۱۰۰ :/ نظر شما چیه؟
پیشاپیش ممنون![]()
اساتید یه سوالی داشتم.
من CX300-ii دارم همه نوع سبکی هم آهنگ گوش میدم.
میخوام بفروشمش یدونه AKG K375 بگیرم.بنظرتون کار درستی هست؟یا نباید انتظار تفاوت انچنانی داشته باشم؟
در کل از صدای ایرفون خودم خوشم میاد.فقط از اینکه تریبل تیزش یکم مید عقب میبره ناراضی ام.
سلام ، من دنبال یه هدفون داخل گوش برای استفاده با موبایل اچ نی سی وان ام هشت میگردم تا دویست تومن ، برای گوش کردن به راک ، الترناتیو راک و کمی هم پاپ ، چی پیشنهاد میکند؟
سلام دوستان. وقتتون بخیر.
راهنمایی برای خرید in ear میخواستم. الان هدفون z1000 دارم. میخواستم ex1000 بگیرم ولی به دو دلیل نشد. یکی اینکه فکر نکنم صداش خیلی با z1000 متفاوت باشه دوما هم ایران رهجو دیگه با اون قیمت استثنایی وارد نمیکنه.
بودجم یکم متغییره مثلا اگه بخوام چیزی مثل ex1000 بخرم مطمءنا 600 تومن حاضر پاش بدم. ولی چون نیست دور و بر 200 تومن هم با توجه به اینکه xba 10 و xb60ex هدفونای خوبی هستن ارزش خرید رو دارن. (بین این دو کدومو پیشنهاد میدین؟)
در ضمن هم بیسش حداقل از z1000 بیشتر باشه.
ممنون
سلام
اتفاقا برعکس صداش خیلی متفاوته.ex1000 از اونجایی که صداش سرده و هر کسی نمی پسنده بیس قوی و پانچی و تریبل شفاف و البته تیز (همراه با یه پیک قابل توجه)داره بر عکس z1000 که بیس کم و مید خوب داره که البته بری هر سبکی خیلی مناسب نیست.
اگر صدای گرم موردنظرتونه s4 شاید پسندتون بشه هر چند به شخصه اون مقدار بیس رو نمیتونم تحمل کنم و سبک صداش رو نمی پسندم .فک کنم مدلهای جدید s4 الان باید حدود300 باشه.
یه نیم نگاهی هم میتونی به eph-100 یاماها بندازی اونم در حدود 550-500 میشه
البته باید بدی برات وارد کنن که یماهی طول میکشه ولی خوب ارزشش رو داره
سلام دوستان ایرفون تا 300 -350 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ همه سبکی گوش میدم و بیشتر با لپ تاپ و موبایل استفاده میشه (پلیر توپ و آمپیلی فایر و ... ندارم)
خودم این مدل رو مد نظر دارم ولی نمیدونم گزینه ی خوبی هست یا نه (بیشتر هم کیفیت و باز بودن صدا برام مهم هست تا بیس زیاد )
Klipsch S4i II با قیمت 300 هزار تومن .
به نظر شما گزینه ی بهتری هم هست و اگه بخوام ایرفون بخرم کجا میتونم با قیمت پایین تر و اصل تهیه کنم ؟
با تشکر
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟؟!!؟؟!!
حالا یه سوال دیگه اگه من برای لپ تاپم یه کارت صدای اکسترنال (Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro) بگیرم آیا میشه روی کیفیت بیشتر و بهتر صدا با استفاده از کارت صدا نسبت به لپ تاپ حساب کرد. یعنی کیفیت صدا مثلا چند درصد با استفاده از کارت صوتی که گفتم نسبت به کارت صوتی خود لپ تاپ فرق میکنه .؟. اینطوری میشه? :-->
![]()
سلام
اگه قصد خرید پلیر و یا آمپ رو ندارید کارت صدای اکسترنال اگر تنها با لپ تاپ مد نظرتونه بسیار بسیار بهتر ازکارت صدای خود لپتاپه.من این کارت رو دارم .کار خود یه آمپ رو براتون نمیکنه اما با استفاده از ایرفون صدا رو فوق العاده شفاف و بلند میکنه .اصلا قابل مقایسه با صدای بهترین لپ تاپها هم نیست چون عموما دک های ضعیفی دارند و درحد مصارف عمومی مناسبند.کارت صدای کریتیو رو وقتی نصب کردید یه نرم افزار داره که اکولایزر و افکتهای صوتی جالبی داره و میتوند مقدار تریبل و بیس رو به دلخواه تنظیم کنید.در مورد ایرفون S4 هم باید بگم که صدای خیلی گرمی داره .بیس زیادی داره و شفافیت قابل قبول .هر چند مشکلی که من باهاش دارم مید این هدفونه که بیس قوی این هدفون این محدوده رو می پوشونه ولی توی رنج زیر 100 دلار هدفون فوق العاده ایه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)