LX هست بهترین تیپش چیه؟
LE
TU5
el سری اول رانا هست بعد رانا LX اومد که فول هست قیمت ماشین همینه اگه el بود نمی ارزید.یکی از دوستان رانا EL 92 داشت با 2000 کارکرد میخواست 30500 بفروشه.
اتفاقا توی نمایندگی باید همین اصول را چک کنید!!!مگه ماشین صفر با خط وخش را همین طوری تحویل میگیرید؟؟؟ماشین صفر بوده که تحویل گرفتن و روغن توش زیاد نبوده!!!پس نباید چک باشه!!اتفاقا اگه چک بشه، نمایندگی نمیتونه بگه مقصر خودتون هستید وباید براتون تعمیرش کنه!!!
سلام رانا ال ایکس صفرش با بیمه تموم شدش چند در میاد؟
بنظر میاد با این قیمتای کار کرده ادم صفر بگیره بصرفه تره
رانا مشکی 93 9000 کارکرد میگه 32
رانا مشکی 92 7000 بیمه تا 11 31 صد
مگه صفر این ماشین چنده ادم کارکرشو با این قیمت بخره
آقا شما ظاهرا از ایرانخودرو ماشین تحویل نگرفتید ، این چیزا رو برای تحویل خودروهای خارجی هم انجام نمیدن ، شما بری تو انبار فقط ماشین رو روشن میکنن و ازتون میخوان هرچه زودتر محل رو ترک نمایید و اصلا اجازه وارسی نمیدن .
دوست عزیز وقتی شما ماشین رو میخواهید از نمایندگی ایران خودرو تحویل بگیرین مسئول تحویل خودرو میاد با کاغذی که لیست چیزهایی که توسط شما باید چک بشه اعم از جک زاپاس و .... و بعد از چک کردن توسط شما زیر برگه رو امضا میکنید که ماشین تحویل شما میشه حتی رنگ ماشین رو باید چک کنید تا ضربه ای چیزی نخورده باشه.
صفر الان توي بازار ٣٣ هست
انتخاب صفر يا كاركرده با خودتونه
البته فردا هم ثبت نام داره و ميتونيد تحويل ٣٠ روزه ثبت نام كنيد ٣٢٤٠٠
اره ثبت نام کن فقط باید زود بجنبی چون محدودیت داره سریع پر میشه
بیمه رو هم رازی انتخاب کن![]()
الان 131se یورو4 تو بازار حدود 20500 هست ولی ماشین شما صفرش حدود 19500 باید باشه و با توجه به این که گفتین رنگ داره همون 18 تا 18300 بیشتر نمیرزه
حالا چرا میخوای عوض کنی دلیلت چیه[/QUOTE]
نه اون رنگی که شما میگید یه تصادف ساده که رنگ کاپوت به همون اندازه ای که گفتم ریخت رنگش نکردم.
علت عوض کردنم اینه که یکی مصرف سوختش توشهر صدی 12پیش هر کی هم که رفتم درست نشد
یکی هم این که دیدم من سه ماه دیگه میخوام 700تومن بیمه بدم خوب اونو میذارم روش دوباره صفر برمیدارم
در عوض پراید جدید موتورHPدارن که یکم قویتره از قدمی ها واز طرفی ماشین دوباره صفر میشه شاید مصرف سوختم درست بشه .
البته اینم بگم ظبط و باند روش 500تومن شد اونم میذارم روش.
به نظرشما به صرفه نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)