دوستان به کمکتون نیاز دارم اونم اساسی...مهندسی نرم افزار قوچان قبول شدم...به نظرتون برم؟؟؟ یا ای تی ازاد قزوین برم؟؟؟ اگر قوچان برم و 1ترم بخونم با توجه به اینکه دختر هستم میتونم واسه گیلان انتقالی بگیرم؟؟؟ کمکم کنید لطفا
خانم چرا انقدر هوليد شما بابا.gif)
حالا هركي ندونه فك مينه صب بايد بريد ثبت نام! كو حالا تا ثبت نام الان بريد دو ركعت نماز شكر بخونيد كه نصف شب فهميديد كجا قبول شديد بعد صب بيدار شيد صبحانه كامل.gif)
بعدشم هم ميايد از بچه ها ميپرسيد قوچان بهتره يا قزوين در مورد قزوين من خودم قزويني ام (استغفرالله منظورم اينه دانشجوي قزوينم خودم كرجي ام:دي) خوب در مورد يوني آزاد قزوين.gif)
اولا مكانيكش اوله تو اين كه بحثي نيست.gif)
جدا از شوخي يوني قزوين واسه دخترا خوابگاه داره در حد هتل 5ستاره يعني واقعا هتله ها اينم عكساش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم خوابگاهتون
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما پسرا بدون استثنا هميشه تو كف خوابگاه دختراييم خدايي هتل 5ستارست!!!
رشته آي تي با برق و نرم افزار و سخت افزار تو يه دانشكده هستن و تا جايي كه من ميدونم اساتيد خفني داره
كلا يوني قزوين يكي از بهترين دانشگاه هاي آزاد ايران اگر اهل تهرانيد كه اتوبوس هاي تهران از دانشگاه هر 10دقيقه حركت ميكنن!
ولي قوچان فك كنم مشهد باشه درسته؟ يكي از رفيقام اينجاست ولي در كل شما الان برو بخواب بعدش كلي وقت داريد بين دوتا دانشگاه انتخاب كنيد