خب شما اشتبات اینجاست که همه رو داری از یه سرور میگیری
ممکنه مشکل از اونم باشه
از 2-3 تا سرور مختلف همزمان دانلود کن ببین چقدر میده
خب شما اشتبات اینجاست که همه رو داری از یه سرور میگیری
ممکنه مشکل از اونم باشه
از 2-3 تا سرور مختلف همزمان دانلود کن ببین چقدر میده
ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بار
اینم نتیجه 1 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی
خب مضوعه پینگ و دسترسی به سایت ها و آی پی هاشون با موضوعه سرعت دانلود فرق داره
ممکنهسرعت دانلود خوب باشه ولی صفحه باز نکنه اصلا
دانلودش تو روز گیره ولی 2 تا 10 روونه
هممم
پس احتمالا همون به خاطره زیاد شدن ترافیک و یوزر هست
ولی 38 تومن به نظرم سرعته 100-110 هم بده خوبه باز
داتک گمونم 128 اش همین حدود باشه
دیگه مخابراته دیگه به قولی همینه که هسته!![]()
به نظر منم ارزش امتحان کردن رو داره 1 مگ نامحدود ماهی 38 شما 8 ساعت هم سرعت 120 رو برای دانلود داشته باشی (دیگه سرورش فرقی نمیکنه همونطور که داریوش گفت چندسرور/کانکشن به حداکثر پهنای باند میشه رسید) میشه مثل این طرحهای حجمی سایر ISP ها با این تفاوت که طول روز شما باز سرعت نسبتا خوبی داری و مهمتر محدودیت حجمی در کار نیست!دیگه مخابرات اینجوری ها هم نیستمن حدود 4 ساله دارم درسته یکم افت کرده قطعی ها بیشتر شده ولی بازم خیلی خوبه نسبت به هزینه مخصوصا برای اونایی که نامحدود اصلا علاقه ندارن!مقایسه کنید با بقیه اینم برای اینه که محدودیت سرعت رو دارن برمیدارن + طرح حجمی و شبکه داخلی هم میاد که اینا باعث تعداد کاربر خیلی زیاد بشه! مثل اوایل نیست که هر ساعت هر روز هفته سرعت ثابت و درست باشه ولی بازم انتخاب اوله
شما اگه مایل هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن id و pass رو بفرست یک نگاهی من بندازم چون خیلی عجیبه باید بتونی چند سرور چند کانکشن سرعت خوبی بگیری !ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بار
اینم نتیجه 1 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی
شماره نامه یا توضیحی چیزی وارد کردی؟خداییش باورم نمیشه اینترنتی رو انقدر سریع یک روزه رسیدگی کردندهمچین چیز مالی هم نیست
من الان با 16 تا کانکشن دارم میگیرم حداکثر سرعتم 100ـه!!
باور کن تک کانکشن به 10 هم نمیرسه!
حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم
حالا خود دانی! از ما که گفتن بود!حالا اگه زیاد کردن سرعت رو بعد ببینیم چی میشه ... ولی ساعت 2 شب به بعد باز تست کن ببین چطوره!
نه چیزی وارد نکردم. قبلا نامه برده بودم برای 512 گرفتن، فکر کنم به خاطر اون نخواستن.
ساعت 2 خوابم! فردا امتحان دارم!
3-4 گیگ فایل آماده کردم شب بزارم واسه دانلود
البته اون موقع که وضعیت مشخصه، مشکلی نداره ولی مثلا الآن اگر بخوای یک نرم افزار آپدیت کنی سرعتت به 10 کیلوبایت نمیرسه!(جدی میگم!)
هرچی یک فایل رو با کانکشن بیشتر دانلود کنی احتمال crc fail هم بیشتر میشه. نتیجه اش میشه این که 2باره بشینی فایل رو دانلود کنی! به خاطر همین علاقه ای به دانلود با 16 کانکشن ندارم!
Last edited by old_snake1370; 20-01-2013 at 17:51.
اتفاقا سریع رسیدگی میکنن اگه تو ساعت اداری درخواست تغییر پهنای باند بدی
چون باید طبق نظر امور مشترکین منطقه مخابراتی خودتون انجام شه
در نتیجه اگه 8 صبح بدی درخواست نهایتا تا 3 ساعت بعد اکی میشه
من یه وایمکس هم دارم ایرانسل اون مثل مخابرات نیست هر طعرفه ای که تاحالا داشتم دقیقا سرعت واقعی داده ولی بدیش اینه که نا محدودش گرونه 1 مگ 82 هزار تومان
کسی که واقعا الان داره با مخابرات خوب دانلود بگیده 2 مگ هم میرزه 76 تومان ولی خوب بیشتر جاها الان برای مخابرات نقص داره گفته بودن به دلیل زلزله فیبر نوری تو گرجستان پاره شده
قبلا میگفتن لنگر گشتی به کابل های زیر دریایی اسیب رسونده بعد گفتن به دلایل مسایل امنیتی https در کل کشور کند شده الان هم گفتن 2 تا از gateWay های لینک ورودی از اپراتور روس قطع شده نمیدونم والا
دوستان وضع چیز پی ان چطوره؟ چه محدودیت هایی داره افت سرعتش چطوره چیا باهاش باز نمیشه؟ ارزش داره شاکس رو تمدید نکنم چیز بگیرم؟؟؟؟؟
عزیز من شما چرا انقدر اصرار داری وضعیت خودت رو به همه نسبت بدی؟ بارها اینجا گفته شده که وضعیت مخابرات یکپارچه نیست و مرکز با مرکز فرق داره اونی که داره شکایت میکنه شاید واقعا وضعش افتضاحه آخه این که نشد یه سرویس 40 روز !!!! اختلال و قطعی و وصلی و افت سرعت داشته باشه !
یه حرفی قبلا اینجا زدم گفتم هر تاپیکی که شماره اش بالا رفت دیگه باید در اون سرویس رو گل گرفت و از اونجا به بعد که زمزمه های پس دادن سرویس شروع میشه. دیروز که این تاپیک پست دادم حدود صفحه 470 بود الان رسیده به پونصد!!!! هیچ بحث فنی هم توش نشده فقط گله و حرف از مشکلات.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)