تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 2605 اولاول ... 3964464864924934944954964974984995005065465969961496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

همچین چیز مالی هم نیست
    من الان با 16 تا کانکشن دارم میگیرم حداکثر سرعتم 100ـه!!
    باور کن تک کانکشن به 10 هم نمیرسه!
    حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم
    حالا خود دانی! از ما که گفتن بود!
    خب شما اشتبات اینجاست که همه رو داری از یه سرور میگیری
    ممکنه مشکل از اونم باشه
    از 2-3 تا سرور مختلف همزمان دانلود کن ببین چقدر میده

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

خب شما اشتبات اینجاست که همه رو داری از یه سرور میگیری
    ممکنه مشکل از اونم باشه
    از 2-3 تا سرور مختلف همزمان دانلود کن ببین چقدر میده
    ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بار

اینم نتیجه 1 مگ :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی

4. 2 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خب مضوعه پینگ و دسترسی به سایت ها و آی پی هاشون با موضوعه سرعت دانلود فرق داره
    ممکنهسرعت دانلود خوب باشه ولی صفحه باز نکنه اصلا

6. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

خب مضوعه پینگ و دسترسی به سایت ها و آی پی هاشون با موضوعه سرعت دانلود فرق داره
    ممکنهسرعت دانلود خوب باشه ولی صفحه باز نکنه اصلا
    دانلودش تو روز گیره ولی 2 تا 10 روونه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هممم
    پس احتمالا همون به خاطره زیاد شدن ترافیک و یوزر هست
    ولی 38 تومن به نظرم سرعته 100-110 هم بده خوبه باز

داتک گمونم 128 اش همین حدود باشه

دیگه مخابراته دیگه به قولی همینه که هسته!

9. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر منم ارزش امتحان کردن رو داره 1 مگ نامحدود ماهی 38 شما 8 ساعت هم سرعت 120 رو برای دانلود داشته باشی (دیگه سرورش فرقی نمیکنه همونطور که داریوش گفت چندسرور/کانکشن به حداکثر پهنای باند میشه رسید) میشه مثل این طرحهای حجمی سایر ISP ها با این تفاوت که طول روز شما باز سرعت نسبتا خوبی داری و مهمتر محدودیت حجمی در کار نیست!دیگه مخابرات اینجوری ها هم نیست من حدود 4 ساله دارم درسته یکم افت کرده قطعی ها بیشتر شده ولی بازم خیلی خوبه نسبت به هزینه مخصوصا برای اونایی که نامحدود اصلا علاقه ندارن!مقایسه کنید با بقیه اینم برای اینه که محدودیت سرعت رو دارن برمیدارن + طرح حجمی و شبکه داخلی هم میاد که اینا باعث تعداد کاربر خیلی زیاد بشه! مثل اوایل نیست که هر ساعت هر روز هفته سرعت ثابت و درست باشه ولی بازم انتخاب اوله

ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بار

اینم نتیجه 1 مگ :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی
    شما اگه مایل هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن id و pass رو بفرست یک نگاهی من بندازم چون خیلی عجیبه باید بتونی چند سرور چند کانکشن سرعت خوبی بگیری !

همچین چیز مالی هم نیست
    من الان با 16 تا کانکشن دارم میگیرم حداکثر سرعتم 100ـه!!
    باور کن تک کانکشن به 10 هم نمیرسه!
    حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم

حالا خود دانی! از ما که گفتن بود!
    شماره نامه یا توضیحی چیزی وارد کردی؟خداییش باورم نمیشه اینترنتی رو انقدر سریع یک روزه رسیدگی کردند حالا اگه زیاد کردن سرعت رو بعد ببینیم چی میشه ... ولی ساعت 2 شب به بعد باز تست کن ببین چطوره!

11. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر منم ارزش امتحان کردن رو داره 1 مگ نامحدود ماهی 38 شما 8 ساعت هم سرعت 120 رو برای دانلود داشته باشی (دیگه سرورش فرقی نمیکنه همونطور که داریوش گفت چندسرور/کانکشن به حداکثر پهنای باند میشه رسید) میشه مثل این طرحهای حجمی سایر ISP ها با این تفاوت که طول روز شما باز سرعت نسبتا خوبی داری و مهمتر محدودیت حجمی در کار نیست!دیگه مخابرات اینجوری ها هم نیست من حدود 4 ساله دارم درسته یکم افت کرده قطعی ها بیشتر شده ولی بازم خیلی خوبه نسبت به هزینه مخصوصا برای اونایی که نامحدود اصلا علاقه ندارن!مقایسه کنید با بقیه اینم برای اینه که محدودیت سرعت رو دارن برمیدارن + طرح حجمی و شبکه داخلی هم میاد که اینا باعث تعداد کاربر خیلی زیاد بشه! مثل اوایل نیست که هر ساعت هر روز هفته سرعت ثابت و درست باشه ولی بازم انتخاب اوله

شما اگه مایل هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن id و pass رو بفرست یک نگاهی من بندازم چون خیلی عجیبه باید بتونی چند سرور چند کانکشن سرعت خوبی بگیری !

شماره نامه یا توضیحی چیزی وارد کردی؟خداییش باورم نمیشه اینترنتی رو انقدر سریع یک روزه رسیدگی کردند حالا اگه زیاد کردن سرعت رو بعد ببینیم چی میشه ... ولی ساعت 2 شب به بعد باز تست کن ببین چطوره!
    نه چیزی وارد نکردم. قبلا نامه برده بودم برای 512 گرفتن، فکر کنم به خاطر اون نخواستن.
    ساعت 2 خوابم! فردا امتحان دارم!
    3-4 گیگ فایل آماده کردم شب بزارم واسه دانلود
    البته اون موقع که وضعیت مشخصه، مشکلی نداره ولی مثلا الآن اگر بخوای یک نرم افزار آپدیت کنی سرعتت به 10 کیلوبایت نمیرسه!(جدی میگم!)

هرچی یک فایل رو با کانکشن بیشتر دانلود کنی احتمال crc fail هم بیشتر میشه. نتیجه اش میشه این که 2باره بشینی فایل رو دانلود کنی! به خاطر همین علاقه ای به دانلود با 16 کانکشن ندارم!
    Last edited by old_snake1370; 20-01-2013 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

اتفاقا سریع رسیدگی میکنن اگه تو ساعت اداری درخواست تغییر پهنای باند بدی
    چون باید طبق نظر امور مشترکین منطقه مخابراتی خودتون انجام شه
    در نتیجه اگه 8 صبح بدی درخواست نهایتا تا 3 ساعت بعد اکی میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

من یه وایمکس هم دارم ایرانسل اون مثل مخابرات نیست هر طعرفه ای که تاحالا داشتم دقیقا سرعت واقعی داده ولی بدیش اینه که نا محدودش گرونه 1 مگ 82 هزار تومان

کسی که واقعا الان داره با مخابرات خوب دانلود بگیده 2 مگ هم میرزه 76 تومان ولی خوب بیشتر جاها الان برای مخابرات نقص داره گفته بودن به دلیل زلزله فیبر نوری تو گرجستان پاره شده

قبلا میگفتن لنگر گشتی به کابل های زیر دریایی اسیب رسونده بعد گفتن به دلایل مسایل امنیتی https در کل کشور کند شده الان هم گفتن 2 تا از gateWay های لینک ورودی از اپراتور روس قطع شده نمیدونم والا

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان وضع چیز پی ان چطوره؟ چه محدودیت هایی داره افت سرعتش چطوره چیا باهاش باز نمیشه؟ ارزش داره شاکس رو تمدید نکنم چیز بگیرم؟؟؟؟؟

عزیز من شما چرا انقدر اصرار داری وضعیت خودت رو به همه نسبت بدی؟ بارها اینجا گفته شده که وضعیت مخابرات یکپارچه نیست و مرکز با مرکز فرق داره اونی که داره شکایت میکنه شاید واقعا وضعش افتضاحه آخه این که نشد یه سرویس 40 روز !!!! اختلال و قطعی و وصلی و افت سرعت داشته باشه !

یه حرفی قبلا اینجا زدم گفتم هر تاپیکی که شماره اش بالا رفت دیگه باید در اون سرویس رو گل گرفت و از اونجا به بعد که زمزمه های پس دادن سرویس شروع میشه. دیروز که این تاپیک پست دادم حدود صفحه 470 بود الان رسیده به پونصد!!!! هیچ بحث فنی هم توش نشده فقط گله و حرف از مشکلات.

16. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •