تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 496 از 870 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هه هه ....داداش تا اخر فصل خیلی مونده
    این تیمتون رو هم می بینیم...قلعه نویی که سهله فرگوسن رو هم بیارید قهرمان نمی شید
    فقط کافیه تا اخر فصل صبر کنی
    بعد می بینیم باز میای قلعه نویی قلعه نویی کنی یا نه...

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از ایمان عزیز تقاضا دارم بحث را ادامه نده.
    مقایسه کردن قطبی و قلعه نویی کاره اشتباهی هست این دو از دو فرهنگ متفاوت هستند!
    و بعد مگر در فوتبال فقط قلعه نویی طرز رفتارش با بازیکنان تند هست؟
    فرگوسن هم گهگاه رفتار عجیب و تند با بازیکنانش انجام داده.

دوستان اس تق لالی لازم نکرده در مورد پرسپولیس تاپیک بزنن
    اول اینکه اسم استقلال را درست بنویس.
    فراموش نکن احترام احترام میاره!!!

فعلا هم که تیم ما فوق العاده خوب بازی کرده و تا اخر فصل هم برای گرفتن جشن قهرمانی صبر میکنیم.
    هرچند اولویت اول ما اسیا هست.
    امیدوارم تیم شما هم وضعش خوب بشه چون الان نماینده ایران هم هست و به خاطر نامه ایران هم که شده باید تو اسیا به امید موفقیتش نشست.
    اصلا دوست ندارم دوباره یک تیم ایرانی از الهلال 4 تا گل بخوره!

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از ایمان عزیز تقاضا دارم بحث را ادامه نده.
    مقایسه کردن قطبی و قلعه نویی کاره اشتباهی هست این دو از دو فرهنگ متفاوت هستند!
    و بعد مگر در فوتبال فقط قلعه نویی طرز رفتارش با بازیکنان تند هست؟
    فرگوسن هم گهگاه رفتار عجیب و تند با بازیکنانش انجام داده.

اول اینکه اسم استقلال را درست بنویس.
    فراموش نکن احترام احترام میاره!!!

فعلا هم که تیم ما فوق العاده خوب بازی کرده و تا اخر فصل هم برای گرفتن جشن قهرمانی صبر میکنیم.
    هرچند اولویت اول ما اسیا هست.
    امیدوارم تیم شما هم وضعش خوب بشه چون الان نماینده ایران هم هست و به خاطر نامه ایران هم که شده باید تو اسیا به امید موفقیتش نشست.
    اصلا دوست ندارم دوباره یک تیم ایرانی از الهلال 4 تا گل بخوره!
    خط دفاع پرسپوليس بزرگترين نقطه ضعف اين تيم هست
    کاش آقاي قطبي به جاي خريد نيم ميليارد توماني ديکارمو فکري به حال خط دفاع تيمش ميکرد
    به اميد موفقيت سپاهان-استقلال و پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا بهت فشار اومده.م درباره قطبی گفتم تو یک چیز دیگه میگی.حالا اگه ما شانسی 5-6 تا میزنیم و میبریم چرا شما تو 2 تاش موندین؟
    البته بهتون حق میدم پارسال بعد از چند سال تونستید به صدر جدول برسید و ذوق زده شدید.
    منم درباره قطبی نوشتم.
    همه میدونند قلعه نویی چه جور آدمیه و یا ناصر حجازی و پروین رو به خوبی میشناسند.همه میدونند پروین دروازه رو به چه چیزی تشبیه میکنه و توپهایی که به سمت دروازه میاد رو به چی؟
    ولی قطبی که همه بهش میگفتن جنتلمن و باکلاس حالا داره خودش رو نشون میده.بازم میگم پارسال اگه استیلی و کاشانی نیودند قطبی اینقدر موفق نبود و الکی بهش لقب نمیدادند و اگر دستمزد میلیلاردیش وسوسه اش نمیکرد(حق دلالی هاش به کنار) و برنمیگشت هنوز هم واسه بعضیها محبوب بود

=======================
    پی نوشت:
    دوستمون وقتی من داشتم جوابشون مینوشتم پستش رو ویرایش کرد و یک چیز دیگه جاش نوشت.قسمت اول متن جواب نوشته های قبلی اون هستش.

میدونستم این مشت گره کرده حسابی فشار بهتون میاره !
    بابا برین دو نفر رو بیارین که یه ذره منطقی حرف بزنن . این حرفای خاله زنکی چیه تو این تاپیک میزنین ؟
    یعنی یه استقلالی نیست که سیزدهم فصل پیشو یادش باشه ؟ همتون یادتون رفت داشتین میرفتین دسته دو ؟
    اتفاقا ایمان عزیز !!!!!!!!! ادامه بده .دوستمون چون میدونه کم میاری میگه ادامه نده . حالا ادامه بده ولی یه کم فکر کن بعد بنویس. منم برا همین پستمو ویرایش کردم .

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقایون خواهش میکنم تموم کنید ..........

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقایون خواهش میکنم تموم کنید ..........
    چشم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متفاوت با آن چه ديده بوديد

۱۰ جمله افشين قطبى

ايران ورزشى- مشهورترين جملاتى كه طى روزهاى اخير از زبان افشين قطبى شنيده ايد را به ياد داريد جنتلمن فصل گذشته فوتبال ايران حالا در ادبيات خود تجديد نظرى معكوس كرده است. مى توان مهم ترين جملاتى كه سرمربى پرسپوليس طى ماه هاى اخير و حضور ثانويه اش روى نيمكت پرسپوليس به زبان آورده را در خطوط زير خلاصه كرد.

۱ - من با گوش هاى خودم شنيده ام كه مربيان از الفاظى ركيك عليه داوران استفاده مى كنند و هيچ برخوردى با آنها نمى شود اما ماركو كه از راهى دور به ايران آمده را به خاطر يك كلمه اخراج كردند . او چيزى نگفت ... فقط گفت داور بازى crazy ( ديوانه ) است . من هم ديوانه هستم كه در ايران كار مى كنم !
    ۲ - سال گذشته هم حرف هاى زيادى داشتم اما چون پاسپورتم دستم نبود و خروجى نداشتم سكوت مى كردم و اعتراضى انجام نمى دادم . ولى امسال برگه خروجى دستم است و هر وقت بخواهم از ايران مى روم.
    ۳ - اول مى خواستيم يك مهاجم با تجربه برزيلى استخدام كنيم اما خانواده اش در فرودگاه با گريه به او گفتند به ايران نرو ! آنجا امنيت ندارد . حالا سعى مى كنيم دى كارمو را استخدام كنيم كه آقاى گل ليگ برتر برزيل است . اميدوارم اين مرتبه خانواده اش او را پشيمان نكنند!
    ۴ - كارى كه شما ( خطاب به خبرنگاران ) با ما مى كنيد، حيوان با حيوان نمى كند . مگر شما انسان نيستيد مگر شما حيوان هستيد
    ۵- من نگفتم نيازى به على كريمى ندارم . فقط گفتم بايد او را ببينم، چون نمى دانم او چه بازيكنى است . ما فعلاً با يك مهاجم برزيلى ( دى كارمو ) به توافق رسيده ايم و بايد ببينيم آيا ليست ما براى على كريمى جا خواهد داشت يا نه !
    ۶ - شما خواهيد ديد كه دى كارمو تا پايان فصل حداقل ۱۰ گل خواهد زد . من به او اعتقاد كامل دارم .
    ۷ - وقتى توره به پرسپوليس برگردد، وارد dog house ( لانه سگ ) من خواهد شد .
    ۸ - حميد استيلى دوست داشت سرمربى پرسپوليس شود و من هم برايش آرزوى موفقيت مى كنم اما امروز با افشين پيروانى زندگى راحت ترى داريم . او يك مرد واقعى است . مرا به چشم پزشكى برد و منتظر ماند تا چشمم را جراحى كنم .
    ۹- نمى روم تا اخراجم كنند .
    ۱۰ - اگر دى كارمو برود، من هم نخواهم ماند.
    من نمیدونم واقعا قصد شما از این تاپیک چیه؟
    واقعا خجالت نمیکشی؟
    بالاتر از 90% این جمله ها جوری بوده که بد ترجمه شده.
    راست راستی خجالت نمیکشی در مورد Dog House مثلا میخوای به قطبی گیر بدی؟ وقتی ...
    ای بابا! خوبه ما سابقه کاریت رو میدونیم. پس زیاد جای تعجب هم نداره. پس بی خیال! برو خوش باش!

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

۱۰ - اگر دى كارمو برود، من هم نخواهم ماند.
    بده یک مربی به بازیکنش اعتماد به نفس بده؟
    ۸ - حميد استيلى دوست داشت سرمربى پرسپوليس شود و من هم برايش آرزوى موفقيت مى كنم اما امروز با افشين پيروانى زندگى راحت ترى داريم . او يك مرد واقعى است . مرا به چشم پزشكى برد و منتظر ماند تا چشمم را جراحى كنم .
    از بس تو ایران دروغ و دغل بوده کسی که رک و راست و بدون ریا حرف بزنه رو قبول نداریم.
    در کل از وجود یک همچین تاپیکی متاسفم ، شما استقلالی ها اگر ضعیف نبودین یه همچین تاپیکی نمیزدین.
    امیدوارم قهرمان بشین بلکه کمی حس بدتون نسبت به پرسپولیس فرو بشینه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض شريفي: احتمال محروميت هميشگي نيكبخت از فوتبال وجود دارد

در گفت و گو با فارس
    شريفي: احتمال محروميت هميشگي نيكبخت از فوتبال وجود دارد
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي از احتمال محروميت دائم هافبك تيم پرسپوليس تهران خبر داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي سه ساعت قبل از سفر تيم ملي به قطر به دليل نداشتن گذرنامه اردوي تيم ملي را ترك كرد و قرار بود به همراه گذرنامه به فرودگاه بازگردد؛ اما بنا به دلايل نامعلوم از اين كار خودداري كرد.
    وي حتي تلفن همراه خود را نيز خاموش كرد تا مسئولان تيم ملي به شدت از عملكرد وي گلايه مند باشد.
    رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شب گذشته در برنامه اي تلويزيوني از احتمال محروميت دائم اين بازيكن خبر داد.
    مجتبي شريفي امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در تشريح اين مسئله گفت: با توجه به گزارش احمد ابراهيمي سرپرست تيم ملي فوتبال، غيبت عليرضا نيكبخت واحدي غير موجه است و بايد ساعت 18 امروز در كميته انضباطي حاضر شود و پاسخگو باشد.
    وي ادامه داد: با توجه به غير موجه بودن غيبت و تمرد از دستور مسئولان، بنابر قانون 33 كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كه 8 بند دارد، احتمال محروميت هميشگي اين بازيكن از فوتبال وجود دارد.
    انتهاي پيام/

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کلا" در زمینه تیم ملی نیکبخت خیلی مشکوکه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •