از ساعت 1 شب میاد رو 60 تا. طلایی دارم
دیس که میکنم 2 تا پارت رو میزارم واسه دانلود با سرعت 150 تا 110 تا میره
از ساعت 1 شب میاد رو 60 تا. طلایی دارم
دیس که میکنم 2 تا پارت رو میزارم واسه دانلود با سرعت 150 تا 110 تا میره
منم طلایی دارم همینطوریه. این ترفندی هم که چند وقتیه همه انجام میدیم همیشه جواب نمیده و گاهی اوقات هم باید چندین بار این کار رو انجام داد که یه آدم بیکار می خواد که حداقل تا 2 و 3 بیدار باشه و این کار رو انجام بده و عمر مودمش رو هم کم کنه!
یه های وب از این بهتر بود که اونهم چند روزه مشکل داره ,فقط ارزو دارم این پروژه loon گوگل زودتر راه اندازی بشه در کل دنیا .ببینم دیگه کی از اینا اینترنت میخره!
Last edited by blacktiger; 15-09-2013 at 20:51.
مرسی از ترسیم بنده![]()
خاک تو این وزیر بشه انشا...
18 ماه دبگه اونم تاره 2 مگ و اونم تازه فقط اینترنت ملی
ای خدا چه غلطی کردیم مسلمون به دنیا اومدیم با این **** هم وطن شدیم ( منظور وزیر و امثال اوناست )![]()
الان من نفهمیدم 2 مگابیتی یا 2 مگابایتی
اگه 2 مگابیتی باشه که خیلی به دردنخوره
سرعت شبانه من خیلی کمه
شبا مودم را باید خاموش روشن کنم تا ببینم جواب میده یا نه اونم بعضی مواقع گند میزنه به ------ فایر
یعنی وقتی خاموش روشن میشه دیگه ------ فایر سایت ها را باز نمیکنه نمیدونم ربط اش چیه ولی چند بار باید انجام بدی تا شاید درست بشه
چند نفر دیگه این مشکل را دارن و بجز خاموش و روشن کردن مودم راه دیگه هست؟
دیشب واقعا سرعتها واسم افتضاع بوداز ساعت 1 به بعد. چند بار مودم رو ریست کردم پی سی رو ریستارت کردم کنتور برق خونه رو قطع کردم فقط مونده بود زنگ بزنم اداره توانیر که بخوام برق کل مشهد رو قطع کنن تا همه یه ریست بشیم...
و اما در نهایت این شد
![]()
دیشب زیاد بازی در می آورد
بعد از اینکه مودم رو ریست می کردم
دیگه سایت های خارجی نمی رفت
بعد از چند بار ریست کردن درست شد سرعتشم هم خوب بود
آغاز طرح اينترنت پرسرعت مخابرات با مودم بي سيم رايگان
گروه خبری: اخبار عمومی
منبع خبر: روابط عمومي شركت مخابرات خراسان رضوي اعلام كرد : به منظور جلب رضايت و تشويق و ترغيب شهروندان گرامي در دستيابي به جامعه الكترونيك و همچنين ايجاد بستر لازم در جهت تسريع تبادل اطلاعات در بين اقشار گوناگون مردم ، طرح اينترنت پرسرعت با اهدا رايگان مودم بي سيم اجرا مي شود.
اين روابط عمومي پرداخت هزينه بر روي صورتحساب پايان دوره ، پشتيباني 24 ساعته و استفاده رايگان از ساعت 1 بامداد لغايت 7 صبح را از ديگر ويژگي هاي اين طرح بر شمرده است.
گفتني است متقاضيان استفاده از اين طرح مي توانند با مراجعه به سامانه 2020ضمن كسب اطلاعات بيشتر در خواست خود را براي بهره مندي از طرح مزبور اعلام نمايند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)