اگه امریکا بدنیا میومدی جورج مارتین باید کارتن خاب میشد ولی حالا که ایران به دنیا اومدی ب عکسش اتفاق میفته
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
اگه امریکا بدنیا میومدی جورج مارتین باید کارتن خاب میشد ولی حالا که ایران به دنیا اومدی ب عکسش اتفاق میفته
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
سلام
آقا من سیوم خراب شد مجبور شدم از اول برم دفعه ی قبل با ایمپریال ها بودم به نظرتون ایندفعه با استورم کلاک ها برم؟؟؟؟ کلا استورم کلاک ها خوبن یا ایمپریال ها؟؟؟؟
لطفا جوابمو بدید با تشکر
هیچ فرق خاصی ندارن.هر کدوم رو که علاقه داشتید برید.فقط بزارید بعد از Main Quest طرف یکی رو بگیرید.باگ کمتر پیش میاد.
پس میرم سمت استورم کلاک ها نامرد ایمپریال ها بعد از اینکه الفریک رو میکشی جسدشو ول میکنن همونجا
این مود رو هم تست کنید بدک نیست.مودی هست که با اون سفر هایی که با گاری میرید دیگه Fast Travel نیست و مثل اول بازی توی گاری می شینید.این قابلیت فکر کنم توی بازی بوده ولی برداشتنش از اونجایی که راننده دیالوگ هایی برای هر شهر داره و توی راه باهاتون در مورد اب و هوا و محیط حرف میزنه.توی عکس پایین گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت های دیگه اینه که میتونید سرعت اسب رو زیاد کنید و هرجای مسیر که خواستید پیاده بشید و یا به ارابه چی بگید که وقتی رسیدید شمارو بیداره کنه.(همون Fast Travel)همچنین تا 3 عدد Follower میتونن باهاتون همراه بشن.
ایراد هایی که من دیدم یکی اینکه بعضی وقت ها این اسب قاطی میکنه و کج و کوله میره ولی زیاد مشکل خاصی نبود و دیگری اینکه گاهی وسط راه به دشمن بر میخورید و ممکن هست یه ذره باگ ایجاد کنند.
اینم دوتا عکس که سایز رو کوچیک کردم و در حالیکه توی گاری بودم گرفتم.
بازم عکس دارم ولی دیگه حجم زیاد میشه.اگر خواستید میزارم.
موفق باشید.
Last edited by Little Sparrow; 11-07-2014 at 01:54.
عجب گرافیکی درست کردی . خدا شانس بده ما هم سیستم رو ارتقا بدیم . شانس که نه . پول بده
ولی جالبه اگه دقت کنی دستای کاراکترت بسته است . انگار کلا یک انیمیشن بیشتر واسه گاری سواری نداره . همون انیمیشنی که اول بازی زندانی هستی .
اینم در کنار این مود نصب کنی fast travel ات کامل میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Gregar; 11-07-2014 at 06:01.
اره این عکس دیگه نهایت افت فریمم بود.حول 50 میگرده.
میتونستن انیمشین دیگه ای درست کنند ولی نکردن دیگه.
ببین اگه مشکل گرافیکی داری برای Depth Of Field از این مود استفاده کن.من موقعی که سیستم نداشتم اینو نصب میکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر نمیتونی ENB بگیری این مود خیلی برای DOF کمک میکنه بهت.افت فریم محسوسی هم پیدا نمیکنی.تنظیماتش هم توی MCM هست.مثلا چقدر تصویر پشت هدف تار بشه یا با چه سرعتی.
Last edited by Little Sparrow; 11-07-2014 at 07:27.
این نسخه قابلیت جدیدی مربوط به Memory اضافه میکنه
Skyrim Memory Patch
SKSE IS REQUIRED
ENBOOST IS HIGHLY RECOMMENDED
Fixes your core ILS and CTD issues. The true fix for cell transition crashes, infinite loading screens, crashing when nearing Whiterun, etc.
SKSE has included a function to enable the Memory Patch in SKSE 1.7+. There is a SKSE.ini file which applies these values in the File section, download through NMM or place this in your Skyrim/Data/SKSE folder. Then make sure TESV.exe and skse_loader.exe (both in your Skyrim folder) are running as Administrator (Right-click the EXE's, properties, compatibility tab, tick Run as Administrator, press OK).
Skyrim Memory Patch is completely differently different to safety load. When Skyrim is loaded, it sets up two blocks of memory to use. Both are given 256MB. When the game fills up that primary block, it creates another 256MB block, and moves/places the memory there. The CTD's and ILS's are arising from the fact that the core 256MB block on PC fills up way to fast, and the game can't handle switching such core game data (cell data, etc.) to the second block, which causes the CTD/ILS.
The Memory Patch changes that first block of memory Skyrim assigns to a 512MB block (double), which is more than enough for uGrids 19. The extreme majority of people who have used it have reported that their CTD's or ILS's have mostly ceased to exist, and they can walk through normally CTD heavy areas without the game flinching. I have verified this, as have many others, by setting the game speed to 10x speed (1000), and flying from somewhere like Riverwood to Solitude to Windhelm to Riften to Whiterun, and then the whole loop again, with no CTD. This is with the engine rapidly switching data and unloading/reloading game objects.
Uninstall Safety Load if used, this replaces that.
گرفتمش . خدا کنه افت فریم نده .
Last edited by Gregar; 11-07-2014 at 13:32.
سلام
این dynavision رو منم گرفتم افت فریمم رو هم برطرف کرد حتی! راست ورژن قدیمیه skse رو چجوری باید پاک کنم؟
این DynaVison رو نصب کردم . فقط موقع اول شخص خوبه . واسه سوم شخص مشکل داره .
اگه میخوای ورژن جدید SKSE رو نصب کنی فقط ورژن جدید رو بریز رو ورژن قدیمی . مشکلی نداره .
واسه کسایی که میخوان از قابلیت جدید SKSE یعنی Memory Patch استفاده کنن (کاری که قبلا SSME انجام میداد) باید SSME رو اگه قبلا نصب کردن پاک کنن و بعد فایل SKSE.ini رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنن و بریزن تو پوشه Data\SKSE و بعد skse_loader.exe و TESV.exe رو بزارن روی run as admin .
در ضمن خود این صفحه خیلی راهنمایی های خوبی کرده . من افت فریم و کرشهام خیلی کمتر شده وقتی براساس این صفحه انجام دادم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Gregar; 11-07-2014 at 15:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)