سلام،
آقا چرا این جوری شده؟
من 19 شهریور پست کردم، اعزامم خورده 1 آبان، نظام وظیفه کرج و تهران رفتم، هر کاری می کنم تمدید نمی کنن، خیلی نامردیه
سلام،
آقا چرا این جوری شده؟
من 19 شهریور پست کردم، اعزامم خورده 1 آبان، نظام وظیفه کرج و تهران رفتم، هر کاری می کنم تمدید نمی کنن، خیلی نامردیه
8/1 دستغیب جهرم کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
فقط 20 روز دیگه........![]()
خوش به حالت برو حاشو ببر، من که هر کاری کردم نتونستن سپاه پذیرش بگیرم، دیر شده بود. نکه شانسی خودشون بندازن
کاری هم نمی خواد بکنی، فقط رفتی آموزشی اون برگه 45 روزه رو با خودت ببر و بعد اونجا یه امتحان می گیرن و بعد چند روز میای خونه و بعدم میری یگان...
چرا نامردی؟؟
کسی که سن خدمتش گذشته باشه نباید انتظار اینو داشت باشه که خیلی بعد از فرستادن مدارک اعزام بشه
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می شه سن و مدرک تحصیلی تون رو بگید
مرسی![]()
مثل اینکه شدیدا ( شدیدا) سرباز کم دارن ! یکی از دوستان می گفت اعزام اسفند بوده ، دوباره براش برگ سبز اومده که باید زودتر از موعد بره خدمت ! صحتش رو دوستان بهتر می دونن
دوستان کسی هست تو برگه سفیدش محل اعزام آموزشگاه نظامی نزاجا نوشته باشه؟
بدون کد یا شهر یا مثلا پاسداران؟ هیچی فقط آموزشگاه نظامی نزاجا خالی؟
می خوام بدونم فقط مال من اینطوریه یا کلا جدیدا نمی نویسن
سلام دوستان
من اعزامم خورده 1.10 بعدش حدود 20 روز پیش دوره تکمیلی عملی رو هم گذروندم الان هر چی زنگ میزنم که ببینم صادر شده یا نه هی میگند 1 هفته دیگه . امروزم تماس گرفتم باز گفت 10 روز دیگه زنگ بزن و ممکنه تا 1 ماه دیگه هم اماده نشه ... برگ سبزمم نیومد و دیروز تونستم المثنی شو بگیرم .
میخوام سپاه شهرستان پذیرش بگیرم ، الان میتونم فقط المثنی کارت سبز رو ارائه بدم واسه انجام کارهای پذیرش و وقتی کارت دوره تکمیلی صادر شد اونم ببرم تحویل بدم یا همه مدارک باید با هم تحویل داده بشه ؟
کلا پیشنهادی دارید که زودتر کارهام پیش بره ؟
متولد 67، لیسانس
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
برای اینکه قبلا این طوری نبود می افتاد چند ماه بعد، منم کلی برنامه ریزی داشتم ، آخه رو برج 12 حساب کرده بودم![]()
من آموزشی 06 بودم ، گردان نصر
رشته شما فکر کنم کد بخوره ، باز تو ارتش هیچی معلوم نیست ، اصلا روی چیزی حساب نکن ، دقیقه آخر ممکنه عوض بشه
شما با لیسانس میشی ستوان سه
نمره ها هم موثر هستن ، برای ما که بود ، 30 نمره فرماندهی کاملا موثر هست
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)