ارديبهشت تا مرداد 92 هم باز بدبختي 4سال پيشو داريم كه نت قطع ميشه(در حدي ميشه كه وضع چند روز پيش مخابرات در مقابل اون، عالي حساب ميشه) و هيچ خسارتي نميدن؟
ارديبهشت تا مرداد 92 هم باز بدبختي 4سال پيشو داريم كه نت قطع ميشه(در حدي ميشه كه وضع چند روز پيش مخابرات در مقابل اون، عالي حساب ميشه) و هيچ خسارتي نميدن؟
بهمن ماه هم مشکل داریم. من سال گذشته بهمن ماه پدرم در اومد .... ولی در کل وقتی به خاطر مسائلی به نام مصلحت میان اینترنت را کرمو میکنن من ناراحت زیاد نمیشم ( پیش خودم میگم اینم روی این همه بدیختی ) اما وقتی میبینم یکی از مسئولین میاد پشت دوربین و میگه مشکل به خاطر قطع شدن یکی از کابلها بدست کوسه ها و نهنگ ها است دیگه اونجاست که میرم چند تا آرام بخش میندازم بالا و تخت می خوابم
آسیا تک سیاست مصرف عادلانه داره منتهی فعلا اعمالش نمی کنه
![]()
مهدی آخرش 512 برات تمدید شد یا 256؟![]()
یه برنامس در مورد فناوری و بازی و برنامه و اینا که از شبکه آموزش پخش میشه و بعضی وقتا مهمون از تنظیم مقررات هم دارن که متاسفانه اون رو نداشتن
فکر کنم به خاطر "محل سکونت" که نوشته بود ، بوداین دوستمون"جکی" چرا ایدیش بن شد؟![]()
1- ما به خود تنظیم مقررات زنگ میزنیم تحویل نمیگیرن ...این برنامه ها جای خود داره
2- وای خاک عالــــــــــــــــــــــ ـــــــــم ! جکی ! این چیه نوشتی ؟!!
256
داشتم حالمی کردما
اشکال نداره منم شدم مثل شما
رفتم آسیا تک ببینم قیمت ها چطوریه یارو می گفت از سایت ثبت نام نکنی که دیر برات وصل می شه و مثال یکی رو آورد فکر کنم منظورش همین دوستمون تو این تاپیک بود
توی پنل نگاه کردم حداکثر سرعت دانلود رو 15 نشون می داد!!
برم سراغ شکایت شاید فرجی شد
به جرم کم فروشی و گران فروشی می خوام شکایت کنم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)