تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 1298 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه FluS7teR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این 1مگ دو مگ فیلمه .. 128 بگیر 2مگ میده بهت کافیه ...
    -
    بچه ها کسی از شبانه رایگان خبر داره ؟؟؟
    دیشب 100مگ داشتم گذاشتم دانلود ببینم رایگانه یا نه نتم تموم شد ... !!!!
    -
    کسی میدونه چه جوریه ؟
    به مشترياني که قرارداد 6 ماهه و يا يکساله منعقد نمايند، از ساعت يک الي 7 صبح ترافيک رايگان شبانه تعلق مي گيرد ( اینو نوشته )

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما سی ام هم فعال کنی یکم تمدید میکنه و اون یه روز رو برات یکماه حساب میکنه
    2030 رو که بگیری میگه 2020 رو بگیر که برا من کار میکنه اینکه چرا برا شما 2020 کار نمیکنه عجیبه
    به نظر من پس فردا حضوری برو مخابرات و گرنه تا اخر دوره برا تمدید خواهد شد

3. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2030 رو که بگیری میگه 2020 رو بگیر که برا من کار میکنه اینکه چرا برا شما 2020 کار نمیکنه عجیبه
    2020شهرستان جواب نمیده.در مورد مشکلم تماس گرفتم گفت ما کاری نمیتونیم بکنیم با مرکزه (باهاش بحثم شد .بعداز اینکه تلفنا قطع کردم دیدم پسورد ورود به پنلا عوض کرده .هرچی هم زنگ زدم دیگه جواب نداد).متاسفانه 2 تا مشکل دارم .یکی این که سرویس 2 مگ راهم (علاوه بر 1 مگ) اشتباهی ثبت نام کردم و هزینه این هم داره میاد(با اینکه هنوز فعالش نکردم).یکی هم همین که خدمتتون عرض کردم که بعد 1 روز دوباره تمدید شد...
    Last edited by ghoz123; 23-03-2013 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

والا نمیدونم چی بگم در مورد تمدید که کاریش نمیشه کرد کاری هم به فعال کردن نداره شما انقدر که سرویست تو پنلت اضافه بشه همون شروعش هست
    تنها چیزی که به ذهن من میرسه این هست که پس فردا حضوری بری مخابرات برو سر و صدا کن بالاخره اونا میتونن زنگ بزنن پیگیری کنن
    در ضمن منم کاشان هستم هم 2030 کاری میکرد(قبلا)( و الان هم 2020 کار میکنه نمیدونم چرا شما میگید کار نمیکنه هر چند کار هم میکرد فکر نکنم اونا بتونن برات کاری بکنن شما باید حضوری برید بلکه بتونید کاری رو صورت بدید

6. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

والا نمیدونم چی بگم در مورد تمدید که کاریش نمیشه کرد کاری هم به فعال کردن نداره شما انقدر که سرویست تو پنلت اضافه بشه همون شروعش هست
    تنها چیزی که به ذهن من میرسه این هست که پس فردا حضوری بری مخابرات برو سر و صدا کن بالاخره اونا میتونن زنگ بزنن پیگیری کنن
    در ضمن منم کاشان هستم هم 2030 کاری میکرد(قبلا)( و الان هم 2020 کار میکنه نمیدونم چرا شما میگید کار نمیکنه هر چند کار هم میکرد فکر نکنم اونا بتونن برات کاری بکنن شما باید حضوری برید بلکه بتونید کاری رو صورت بدید
    میگه در شبکه موجود نیست.اول میگفت باید قرداد امضا میکردی نمیدونم چرا فعال شده.اگه انصراف بدم جدای از این 2 تا 12000 که دادم باید نصف دیگه هم بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

میگه در شبکه موجود نیست.اول میگفت باید قرداد امضا میکردی نمیدونم چرا فعال شده.اگه انصراف بدم جدای از این 2 تا 12000 که دادم باید نصف دیگه هم بدم؟
    دادا حالا جدای از این حرفا یه سوال دارم
    الان باسه تو شبانه رایگانه دیگه؟؟؟؟سرعت دانلودت شبا رو چنده؟؟؟؟ روزا رو چنده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه DVB2PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام، دوست عزیز از توضیحات مفید و کمکاتون بسیار ممنون.

می خواستم بپرسم اگر اواسط ماه از طریق دفتر فروش اینترنت مخابرات برای 512k قرار داد ببندم و مثلاً 25 ماه خط رانژه بشه و 26 سرویس رو فعال کنند این 5 روز باقی یک دوره کامل حساب میشه! که بنده باید 24000 تومان هزینه اشتراک رو پرداخت کنم؟ اما برای ماه بعدیش دیگه از یکم تا 31 یک دوره کامل محاسبه خواهد شد! درسته؟
    اگر یک توضیح کامل بدید ممنون میشم
    Last edited by DVB2PC; 24-03-2013 at 03:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قرارداد موقع ثبت نام امضا کردی اگه یادت باشه موقع درخواست سرویس یه جایی هست که باید تیک بزنی که قرارداد رو خوندی و قبول داری همونجا کنارش لینک دانلود قرارداد هست برو دانلود کن بخون
    برا انصراف (چیزی که قرارداد نوشته) باید نصف مدت باقی مانده از قرارداد رو نقدی پرداخت کنی(یعنی مثلا اگه یکساله خریدی و تا حالا 2 ماهش رفته نصف باقی ماندش میشه 5 ماه) و بعد برات غیر فعال کنن
    حال اینکه این پول رو به کجا باید بدی و اینکه بری پیش کی و چقدر وقت طول میکشه رو خدا میدونه چطوری هست
    ضمنا یه چیز جالب که تو قرارداد بود این هست شما درخواست انصراف بدی اگه طول بکشه این مقصر نیستن و شما باید پول اون مدت رو هم پرداخت کنی مثلا وقتی انصراف دادی یکماه طول بکشه شما باید پول اون یکماه رو بدی

11. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دادا حالا جدای از این حرفا یه سوال دارم
    الان باسه تو شبانه رایگانه دیگه؟؟؟؟سرعت دانلودت شبا رو چنده؟؟؟؟ روزا رو چنده؟؟؟؟
    از خودم بپرس شدم موش آزمایشگاهی
    گوش شیطون کر شبانه توی سرویس های نامحدود با روزانه یکی هست و سرعت هم خوبه مثلا 2 مگ گرفتم روز و شب هر دو تا 220 هست
    ولی زنگ زدم که چرا 256 نیست گفت ما در حال تست هستیم و میخواهیم امار دستمون بیاد و هیچ چیزی معلوم نیست یعنی اب پاکی رو ریخت رو دستم ممکنه هر لحظه سرعت کم بشه ولی فعلا رو عشقه
    ضمنا ترافیک روژانه مثل باد تموم میشه و باید در کنارش از زرین استفاده کنی
    اون ترافیک اضافه رو هم که گفتم چه کلاهی گذاشتن وگرنه 10 گیگ شارژ میزدم

سلام، دوست عزیز از توضیحات مفید و کمکاتون بسیار ممنون.

می خواستم بپرسم اگر اواسط ماه از طریق دفتر فروش اینترنت مخابرات برای 512k قرار داد ببندم و مثلاً 25 ماه خط رانژه بشه و 26 سرویس رو فعال کنند این 5 روز باقی یک دوره کامل حساب میشه! که بنده باید 24000 تومان هزینه اشتراک رو پرداخت کنم؟ اما برای ماه بعدیش دیگه از یکم تا 31 یک دوره کامل محاسبه خواهد شد! درسته؟
    اگر یک توضیح کامل بدید ممنون میشم
    اره دقیقا همینجوری هست به نظر من بزار یکم که اون پول اضافی رو ندی
    ضمنا از زمان رانژه شدن فکر نکنم حساب کنن از زمانی که میاد تو پنلت شروعش هست حالا چون من رانژه بود خطم نمیتونم هیچی بگم ولی فکر کنم به محض درخواست و اضافه شدن تو پنل شروع پرداخت پول هست
    در هر صورت بزار اول ماه و خیلی هم پیگر شو برا رانژه چون دیر رانژه میکنن

دو تا نکته برا اونایی که میخوان سرویس درخواست بدن اول اینکه اون قرارداد رو بخونن هر چند راهی جزقبولش نیست ولی حتما بخونید
    دوم اینکه دور سرویس های نامحدود نرید فعلا که مسخرس مگر اینکه بعدا درستش کنن

13. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یه سوال کلی میپرسم که سوال خیلی ها هست. الان یکی به من بگه که سرعت دانلود در روز و شب سه طرح نامحدود و طرح معمولی جشنواره و طرح شبانه رایگان به چه صورت هست؟؟؟؟؟ هر کی میدونه بگه. اینو هم بگم که منظورم از شب (ساعت 1 الی 7) است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •