دوستان من قصد خرید لپ تاپ مدل md101 اپل را دارم
آیا کسی داشته از این لپ تاپ؟
چطور لپ تاپی هست؟
دوستان من قصد خرید لپ تاپ مدل md101 اپل را دارم
آیا کسی داشته از این لپ تاپ؟
چطور لپ تاپی هست؟
با سلام
دوستان با 5 تومن یا نهایتا 5200 چه مدلی از مک بوک ها را میتونم بخرم؟با پردازنده قوی و گرافیک خوب؟
بهترین چیزی که از اپل میتونین بگیرین این مدله:Apple New Macbook Pro ME865 Retinaکه i5 داره و گرافیک داخلی سری 5000 اینتل
با سلام
بین لپ تاپ های اپل کدوم بهتر و قوی تر هستن؟؟؟
مک بویر ایر که سبک هستش قوی هم هستن؟؟؟؟
آیا نیازی به کول پد ندارن مخصوصا برای مصارف طولانی ؟؟؟ چون میگن آلمینیومی هستن و خنک نیازی نیست چون حوصله کول پد ندارم.
کیبوردش میگن فرق داره باعث تداخل در تایپ نمیشه؟؟؟/ اینطوری باید بریم یه کیبورد و موس وایرلس هم بخریم؟؟؟؟؟
ایسوس زن بوک بخرم یا مگ بویر ایر؟؟؟؟ اگر ایسوس در حد مک بوک ایر هست این همه پول ندم ولی یه لپ تاپ خوب و قوی و عمری و سبک میخوام.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نه من خودم اپل مک بوک پرو دارم نرم افزارای ان برای یک دانشجو خیلی زیاده مثلا بازی ای که برای ویندوز ۳۵۰۰تومان برای مک ۸۰۰۰۰ هزار تومانه غیر از اینکه روش ویندوز نصب کنی و بدنه ضعیفی داره که شیشه بلای جونشه
آلومینیومی ساختن که سریعتر حرارت رو انتقال بده .چون فن نداره خیلییی داغ میکنه به طوری که بعد از یه مدت طولانی کار با لپ تاپ پای آدمو میسوزونه به نظر من حتما باید کول پد داشته باشه
کی گفته فن نداره؟؟؟
لطفا اطلاعات غلط ندین
کسی میدونه جریان این نامپد چیه ؟! رو همه لپتاپای اپل میشه استفاده کرد؟!![]()
جایی مک بوک پرو 15 اینچی 2014 مدل mgxa2 رو آورده؟
قیمتش چنده؟
شماره و آدرس یه مغازه مطمئن تو تهران رو میشه pm کنید؟
Last edited by kv7_shadow; 02-09-2014 at 10:36.
سلام
من چند وقتيه دنبال يه سيستم قوي از برند اپل هستم. استفادم خيلي زياده و كارام بيشتر اهنگ سازي (cubass . Fl و برنامه هاي مسترينگ ...) برنامه نويسي ( virsual . Net . Silverlight و..) همچنين كاراي روزمره مثل حسابداري . وب . مديا و گاهي اوغات game هم استفاده دارم. من بين imac و macbook pro موندم ملاكم حمل نيست ولي ميخوام بدونم اگه اي مك به فرض با ٦ تومن يه سيستم قوي ميتونم بگيرم همون پول رو به مك بوك پرو بدم قويترش رو بهم ميدن كه برام به صرفه باشه يا نه فرقي نميكنه؟
و دوم اينكه پرفورمنس كدوم بيشتره ايمك يا مك بوك پرو؟
اينا حداقل تا ٣ سال جواب كار من هستن؟ كه بعدش اگه مشكلي پيش اوم. ارتقا بدم
تا ٧ ميليون بيشتر هم هزينه ميكنم ولي چيزي ميخوام كه به هيچ عنوان از لحاظ سخت افزاري در مقابل كارام كم نياره
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)