تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 1291 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز خیلی افتضاح بود ... یعنی بیشتر از 20 بار اینترنت قطغ شد ! سیگنال عالی ولی اینترنت افتضاح!! اینقدر که تو این 1 ماهه اذیت شدم تو 3 سالی که از داتک استفاده میکردم نشده بودم . دقیقا معلومه خودشون کرم میریزن !! تا زمانی که دانلود نکنی هیچ مشکلی نداره تا 1 فایل بذاری برا دانلود دقیقه دوم همه چی بهم میریزه ! سیگنال نصف میشه سرعت نوسان پیدا می کنه یا اصلا کلا اینترنت رو قطع می کنند . خیر سرمون نامحدود گرفتیم .
    برای من اینطوریه که بعضی دکل ها انگار ظرفیتشون پر شده و وقتی بهشون وصل میشی سرعتت نوسان داره
    مثلا توی WiMax Status میبینم که آدرس mac یک دکل آخرش 10 داره باهاش دانلود میکنم سرعتم افتضاحه و روی 40 ه حدودا. اما وقتی Reconnect میکنم و به یکی دیگه وصل میشم سرعتم میاد روی 67 ثابت!!!!
    اصن یه وضی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب GPRS هم اولش کیفیت خوبی داشت ولی ...
    همون بلا دیر یا زود سر Wimax میاد...

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب GPRS هم اولش کیفیت خوبی داشت ولی ...
    همون بلا دیر یا زود سر Wimax میاد...

سلام دوست عزیز تو رو خدا وایمکس رو با جی پی آر اس که البته اسمش edge هستش مقایسه نکن وایمکس اول راهه روزی میشه که دیگه هیچ کس adsl نگیره و از جی پی آر اس استفاده نکنه من خاطره خیلی بدی از جی پی آر ای دارم و از این سرویس متنفرم ولی از وایمکسم خیلی راضیم
    عزیزان سوالی بود در مورد وایمکس من در خدممتون هستم بپرسین در اسرع وقت جواب میدم

4. 2 کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز تو رو خدا وایمکس رو با جی پی آر اس که البته اسمش edge هستش مقایسه نکن وایمکس اول راهه روزی میشه که دیگه هیچ کس adsl نگیره و از جی پی آر اس استفاده نکنه من خاطره خیلی بدی از جی پی آر ای دارم و از این سرویس متنفرم ولی از وایمکسم خیلی راضیم
    عزیزان سوالی بود در مورد وایمکس من در خدممتون هستم بپرسین در اسرع وقت جواب میدم
    خوب منم راضی هم رفیق!تازه اصلا نخواستم GPRS با Wimax مقایسه کنم! اما فعلا این کیفیت خوب رو داره! و در این موضوع ایرانسل رو اصلا مقصر نمی دونم بلکه ...
    خوب دیگه خودت می دونی منظورم چیه!! (نمی خوام سایت بسته شه)
    Last edited by Ebhaam; 16-09-2011 at 12:29.

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برای من اینطوریه که بعضی دکل ها انگار ظرفیتشون پر شده و وقتی بهشون وصل میشی سرعتت نوسان داره
    مثلا توی WiMax Status میبینم که آدرس mac یک دکل آخرش 10 داره باهاش دانلود میکنم سرعتم افتضاحه و روی 40 ه حدودا. اما وقتی Reconnect میکنم و به یکی دیگه وصل میشم سرعتم میاد روی 67 ثابت!!!!
    اصن یه وضی
    پس باید تست کنیم ببینیم مک های هر دکلی که خوب کار میکنه رو یادداشت کنیم ... هی reconnect کنیم تا سیگنال خوب رو گیر بیاریم
    الان من روی مک 00001503EB10 سه چراغ دارم میگیرم از 3-4 صبح تا الان مشکلی نداشته سرعتش هم خوبه !
    فقط تنها بدیش اینه که هر 48 ساعت آی پی expire میشه که دوباره خودش اتوماتیک reconnect میکنه .
    Last edited by dvlsh; 16-09-2011 at 14:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از حدود 1 ساعت پیش تا الان به شدت افتضاح و آشغال شده هم پینگ رفته بالا و هم سرعت اومده پایین به حدی که تو گیم رنجر هم لاگین نمیشه هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزنم فقط آهنگ پخش میکنه ولی غلط کرده انقدر زنگ میزنم تا ورداره و اون وقت حالشون رو میگیرم
    Last edited by spiky; 16-09-2011 at 16:52.

8. 3 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من هم بعضی سایت ها رو باز نمی کنه!!!

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوباره ping time رو بردن بالا !! ولی سرعت دانلود درسته ! خیلی با حالن !!!

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا امروز کلا به خاطر بازی داربی سرعت افتضاحه. من که مخابرات دارم الان چند روز هست بدجوری کند شده یه سایت رو راحت 5 مین طول میشکشه باز کنه ولی الان یه خورده بهتر شدش. فقط ایرانسل سریع طرح پائیزه رو اعلام کنه و این مودم وایرلس که از همه عالی تره رو بیارن درخواست بدم. ممنونم.
    Last edited by mrmostafa; 16-09-2011 at 19:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کدوم مودش بهتره ؟
    من میخوام سرعت 128 بگیرم اعتباری
    اصلا بلد نیستم تو درخواست ثبت نام اینترنتی برم کدوم گزینه رو انتخاب کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •