چه لپ تاپی داغ نمکنه؟
همه ی لپ تاپ ها تاکمی داغ میکنه
و داغ هم نباید گفت فقط کمی گرم میشه!!!!!!!!!!1
چه لپ تاپی داغ نمکنه؟
همه ی لپ تاپ ها تاکمی داغ میکنه
و داغ هم نباید گفت فقط کمی گرم میشه!!!!!!!!!!1
Last edited by pedarkhandeee; 12-02-2011 at 16:38.
دوستان الان این مورد قیمتش با گارانتی ایران رهجو هستش یا بیشتره ؟
i g i k a l a .com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Sony-EE31FXکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گارارنتی رو جدا پول میگیرن ؟
چقدر واسش میگیرن ؟(عرف بازار)
فکر کنم یه لپتاپ بخوای بخریم باید 80 تومن کنار بزاریم برای گارانتی - کیف - کول پد و ....
درسته ؟
مهران جان من از لپتاپ سر رشته ندارم اما این رو می دونم سی پی یو های ای ام دی گرما زیاد تولید میکنن.تو لپتاپ بهتره سراغ ای ام دی دار نری.دقت کن.
دوست عزیز من به هیچ وجه اچ پی رو پیشنهاد نمی دم چون نه گارانتی درست و حسابی داره و هم این که داغ شدنش ملسه!حالا باز خودت می دونی که چی بگیری بهتره! اگه آپشنت همین دوتاست شک نکن و ایسر رو بخر چون ایسر گرافیک بهتری داره 5470 هست ولی خوب هارد اچ پی دور بالاتر هست که به نظرم رو لپ تاپ حداقل واسه من یکی هارد اصلاً ملاک نیست!
در ضمن سی پی یو اچ پی اف اس بی سریع تری داره ، شاید سرعت برنامه هات بیش تر بشه ولی فرقش چندان محسوس نیست در کل بهت ایسر رو پیشنهاد می دم با کانفیگ زیر :
***ACER ASPIRE 5742G-484664
CPU : i5 480M 2.6 (2.9) GHz 3MB
RAM : 4 GB DDRIII 1333 MHz
HDD : 640 GB
VGA : GT 540 1 GB DEDICATED
WEIGHT : 2.6 KG
SIZE : 15.6
SAZGAR GUARANTY : ==>829 T
آقا واقعا معذرت میخوام این قضیه ی داغ کردن amd مال 4-5 سال پیشه . تموم شد دیگه این حرفها . ولی در مجموع amd رو به خاطر ضعیف بودن تمام مدلهای هم رده اش نسبت به اینتل (تو اکثر برنامه های کاربردی) هیچ کس ترجیح نمیده . ولی یک مساله ی دیگه هم هست و اون قیمته . لپتاپهایی که amd دارن خیلی ارزونترن .
در مورد نبودن گارانتی درست و حسابی برای hp حرفتون رو تایید میکنم . acer رو هم به جز گارانتی سازگار ، نخر .
آقایون نظرتون در مورد نوتبوکهای گیگابایت با دوسال گارانتی آواژنگ (که شامل بطری و شارژر هم میشه) چیه ؟ من با این مدلش خیلی حال کردم : E1425A GIGABYTE
config :
core i5 cache 3MB
2gig ddr3 ram
h.d.d 320 gb
dvd-rw
14.1 LED
ATI 5470
win 7
قیمت : 940 هزار تومن
CPUIntel® Core™ i3/ i5/ i7 Processor
Intel® Pentium®Processor OSGenuine Windows® 7 Home Premium
Genuine Windows® 7 Professional Display14" 1366 x 768 LED backlight System Memory2GB/4GB DDRIII, 2 slots (Max 4GB) ChipsetMobile Intel® HM55 Express Chipset Video GraphicsATI Mobility Radeon™ HD5470 512MB Hard Disk Drive320/500GB 2.5" 9.5mm SATA HDD 5400rpm Optical Disk Drive12.7mm Super Multi DVD RW I/O PortUSB(2.0)*3, HDMI, D-sub, RJ45, RJ11(Optional), Mic-in, Earphone-out,
4-in-1 Card Reader(SD/MMC/MS/MS Pro), DC-in Jack Audio1.5 Watt Speakers*2, Internal Mic-in CommunicationsLAN: 10/100/1000Mbps Ethernet Base-T
Wireless LAN: 802.11b/g/n Wireless
Bluetooth: optional
WWAN (3.5G): N/A Webcam1.3 Mega Pixel SecurityKensington Lock BatteryLi-ion 8-cell Dimension342(W) x 235(D) x 32.4(H)mm Weight~2.4kg (w/ODD and 8-cell battery)
ببخشید پستم تمام صفحه رو گرفت![]()
Last edited by imanpod; 12-02-2011 at 21:19.
دوست عزیز شما بهتره ای ام دی رو انتخاب نکنی چون واقعاً از لحاظ دما قابل اعتماد نیست.
خوب قطعاً تو بازار هم بدون گارانتی هست و هم با گارانتی و بهترین گارانتی سونی فقط و فقط ایران رهجو هست. معمولاً وقتی می ری نمایندگی های ایران رهجو با گارانتی قیمت هاشون رو لیست می کنن ، کیف هم خوب کم کم معمولیش 30 تومنه و کول پد هم از 5 تومن هست به بالا!
Last edited by Erfan.B; 12-02-2011 at 21:29.
چرا گیگابایت؟ قیمت خوبی داری و گارانتی آواژنگ هم گارانتی خوبیه ولی معیارت چیه؟ چرا دل 4010 نمی گیری؟
CPU : i3 M380 2.53 GHz 3 MB
RAM : 6 GB DDR III
HDD : 500 GB
VGA : ATI 5470 1 GB
SIZE : 14.1
WEIGHT : 2.2 KG
ZIGORAT GUARANTY : 1 Million T
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
می شه دلیلتون رو واسه ی قدیمی شدن قضیه ی داغ شدن ای ام دی بدونم؟!تازه ما اینتل رو به زور قبول داریم!!!
این که ضعیف تره رو هم زیاد قبول ندارم چون بعضی جاها از اینتل سر تره ولی در مجموع اینتل بهتره ولی اگه کسی بخواد دسک تاپ ای ام دی بگیره مورد خوب پیدا می شه.
ولی لپ تاپ من یکی اصلاً توصیه نمی کنم!
بله دوست عزیز این مدل dell مقرون به صرفه تره و کانفیگش هم خیلی بالاتره . گارانتیش هم معتبره ولیچرا گیگابایت؟ قیمت خوبی داری و گارانتی آواژنگ هم گارانتی خوبیه ولی معیارت چیه؟ چرا دل 4010 نمی گیری؟
CPU : i3 M380 2.53 GHz 3 MB
RAM : 6 GB DDR III
HDD : 500 GB
VGA : ATI 5470 1 GB
SIZE : 14.1
WEIGHT : 2.2 KG
ZIGORAT GUARANTY : 1 Million T
من شنیدم dell خیلی تقلب توش زیاده و ریفر زیاد داره . ولی آواژنگ تا حالا سابقه ی کثافت کاری(منظورم
تقلبه) نداشته و در ضمن گارانتیش دو ساله که شامل باطری و شارژر هم میشه . در ضمن مدل gigabyte E1425A باطری 8cell داره . من خودم چون ویندوز 32 بیتی معمولا استفاده میکنم ، 6 گیگ رم به دردم نمیخوره .
یه چیز دیگه هم اینکه مدلهای گیگابایت رو تو سایت رسمی گیگابایت میشه با همون اسم مدل و کانفیگهای مختلف دید ولی در مورد acer و dell و lenovo و .... این طوری نیست و مدلهاشون فکر کنم منطقه ای باشن .
من این حرف رو بر اساس اطلاعتم در مورد پردازنده ای دسکتاپ زدم ، بنابراین حرفمو پس میگیرم ، شاید شما درست میگیمی شه دلیلتون رو واسه ی قدیمی شدن قضیه ی داغ شدن ای ام دی بدونم؟!تازه ما اینتل رو به زور قبول داریم!!!
این که ضعیف تره رو هم زیاد قبول ندارم چون بعضی جاها از اینتل سر تره ولی در مجموع اینتل بهتره ولی اگه کسی بخواد دسک تاپ ای ام دی بگیره مورد خوب پیدا می شه.
ولی لپ تاپ من یکی اصلاً توصیه نمی کنم!
. قویتر بودن اینتل رو من گفتم در اکثر موارد!!! . بله در بعضی موارد مثل پردازش های سه بعدی
یا بعضی از تبدیل فرمتهای ویدئویی amd سرعت بیشتری داره .
Last edited by imanpod; 12-02-2011 at 22:14.
آقا شایعه پراکنی نکنیدHP داغ می کنه AMD آتیش گرفته !
هر لپتاپی وقت بار پردازشیش بره بالا خب معلومه گرما تولید می کنه دیگه، من که اصلا ندیدم لپ تاپ HP داغ کنه، مگه سماوره !!
اونی هم که سی پی یو لپ تاپش حالا چه اینتل چه AMD باشه به سلیقش و چیزی که از لپتاپ می خواد برمی گرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)