همون سیاره زمین رو دانلود کن با زیر نویس : دیسفارش بده ببینیم چی هست ... من که دیگه هرچی لینک مستقیم بود دانلود کردم ...![]()
آقا من چه کنم هر چی فایل جمع میکنم فکر کنم 500 مگ هم نشه : دی
فایلای گنده رو هم که با 128 نمیشه...
شانس ما رو ببین...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همون سیاره زمین رو دانلود کن با زیر نویس : دیسفارش بده ببینیم چی هست ... من که دیگه هرچی لینک مستقیم بود دانلود کردم ...![]()
آقا من چه کنم هر چی فایل جمع میکنم فکر کنم 500 مگ هم نشه : دی
فایلای گنده رو هم که با 128 نمیشه...
شانس ما رو ببین...
جالبه ... یعنی تو این چند روز هم که روز ها دان می کنی باز 1 به بعد سرعتت کم میشه ؟؟؟ میشه بگی مثلاً الان چقدره و دیشب 1 به بعد چقدر بوده ؟؟ دیشب بیدار بودی ببینی ؟؟؟ آره خیلی ها نمی دونن الان عیدی دارن![]()
دقیقآ !!
والا نه دیشب بیدار نبودم !! ولی فک کنم 30 40 بوده
فارسی یا انگلیسی ؟؟!! فارسیشو گیر بیار ... !!!زیرنویس همه ی اپیزدهای سیاره زمین !! (خدا وکیلی بهترین زیرنویسی هست که تو عمرم دیدم)![]()
بچه ها یه لینک کامل از همه دی وی دیهای planet earth بدین بهم(همش رپیدشر باشه ویا همش مستقیم)
میگن 12 دی وی دی هستش!!
همه رو میخوام رفتم انجمن فیلم یه چیزایی پیدا کردم (یه پست بود 1 دی وی دی بود یه جای دیگه 5 دی وی دی و...) نفهمیدم باید کدوم رو دانلود کنم...
یه لینک بدین بهم همه اینها باشه (گفتم اگه همشون هم رپیدشر باشن مشکلی نیست
اینم زیرنویس فارسی همه 11 دی وی دی هستش(که توسط یکی از دوستان ترجمه شده)
اگه پسورد خواست اینو وارد کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این همه گفتید ترافیکتون این چند روز مجانیه برای ما 64ای های شاتل که همیشه خدا از یه سالو نیم پیش به این ور مجانی بوده :d:d:d:d ولی امسال سرعتمون رو به خاطر عید دو برابر نکردن :( :( :(
باو کن من همین الان که شما گفتی فهمیدم ترافیک رایگانه !!! منوو بگو از صبح دیسکانکت شدم هیچی هم دانلود نکردم !!!تا کی این طرح هستش ؟!!
-----
برای اینکه بتونی از adrive با ریزوم دانلود کنی اگه اشتباه نکنم نباید IP عوض شه یعنی نباید دیسکانکت شی !!
این Adrive با سرعت بالا لینک میده؟یعنی بالای 60تا...
ببینم اول باید تو سایتش ثبت نام کرد ؟ یا لینکاش همینجوری مستقیمه؟ از رپیدشیر میشه فایل بهش انتقال داد؟(مثل رپیدلیچ)
فارسیه قربون اون چونت برمفارسی یا انگلیسی ؟؟!! فارسیشو گیر بیار ... !!!
دو یا سه صفحه قبل هستشبچه ها یه لینک کامل از همه دی وی دیهای planet earth بدین بهم(همش رپیدشر باشه ویا همش مستقیم)
میگن 12 دی وی دی هستش!!
همه رو میخوام رفتم انجمن فیلم یه چیزایی پیدا کردم (یه پست بود 1 دی وی دی بود یه جای دیگه 5 دی وی دی و...) نفهمیدم باید کدوم رو دانلود کنم...
یه لینک بدین بهم همه اینها باشه (گفتم اگه همشون هم رپیدشر باشن مشکلی نیست
اشکان خان تحویل بگیرباو کن من همین الان که شما گفتی فهمیدم ترافیک رایگانه !!! منوو بگو از صبح دیسکانکت شدم هیچی هم دانلود نکردم !!!تا کی این طرح هستش ؟!!
-----
برای اینکه بتونی از adrive با ریزوم دانلود کنی اگه اشتباه نکنم نباید ip عوض شه یعنی نباید دیسکانکت شی !!
بله با سرعت بالا !!این adrive با سرعت بالا لینک میده؟یعنی بالای 60تا...
ببینم اول باید تو سایتش ثبت نام کرد ؟ یا لینکاش همینجوری مستقیمه؟ از رپیدشیر میشه فایل بهش انتقال داد؟(مثل رپیدلیچ)
نخیر ! لینکهای مستقیم رو میتونی تبدیل کنی
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)