خدا روشکر یکی جوابمونو داد
پس با این حساب همه سرویسهایی که اسم اداری روشون خورده رو میشه برای خونه گرفت ولی با مجوز شرکت !!!
یه چیزی شرکت مال خودم باشه مشکلی پیش میاد ؟؟
یعنی مدیرعاملش خودمم چیکار کنم برای خودم تقاضا بدم که احتیاج دارم ؟؟؟
و این که اینترنت صبا که گفته برای اداری یک مگابایت میده 15 تومن رو میشه برای مصرف منزل گرفت ؟؟؟
من درست متوجه شدم ؟؟؟ اگه اینجوریه که همین فردا میرم سراغ صبا ؟
نه بابا مشکلی پیش نمیاد... برای خودت تقاضا بنویس تمومه... سعیم کن فکس و ایمیل کنی (در مورد صبانت باید فکس کنی) و نرو خود شرکتا... از راه دور که کارا رو انجام بدی کسی بهت گیر نمیده...
در ضمن اون یه مگابیت که 15 تومنه با مالیات و اینا میشه 18900 که البته دو گیگ بیشتر نیست ک واقعا کمه در نتیجه بهتره حجم بیشتری بخری... و همچنین با توجه به مشکلاتی که الان توی شبکه صبانت وجود داره بهتره 512 بگیری که هم پول کمتری داده باشی و هم از سرعت واقعی که خریدی استفاده کنی... وقتی 1024 بگیری بعضی وقتا سرعت دانلودت از 800 بیشتر نمیشه (DownStream تو مودم 800 ه)... در ضمن صبانت مدت هاس سرویس زیر سه ماه نمیفروشه یعنی باید روی سرویسای سه ماهه به بالا فکر کنی و همچنین بعضی از قیمتای سرویس یه مگ با 128 مساویه که موقع خرید باید تأکید کنی وگرنه اشتباهی ممکنه واسه ت 128 بزنن...:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن صبانت در ساعات رایگان شبانه ش مشکل پهنای باند داره که با توجه به حجم استفاده از شبکه در اون ساعات، پهنای باند میترکه و سرعت باز شدن سایتا کند میشه که البته با تغییر DNS تا حد زیادی این مشکل برطرف میشه ولی بازم مشکل بزرگیه و باید صبانت دنبال پهنای باند بیشتر باشه...