به عنوان مثال میشه 1 کامارو گرفت 2 تومن بعد حدود 1/5 هم خرجش کرد؟یعنی ماشینه قابل استفاده ای میشه؟
به عنوان مثال میشه 1 کامارو گرفت 2 تومن بعد حدود 1/5 هم خرجش کرد؟یعنی ماشینه قابل استفاده ای میشه؟
من واسه مونت 1.5 کم یا بیشتر
خرج کردم اما تازه فقط شده
سوارش بشی
و تا کلاسیک نشاندن
و فابریک بودن کلی فاصله داره
اما کامارو قطعاتش به نسبت بهتر گیر میاد
بسته به دیدگاهت داره که چه جوری به ماشینتنگاه کنی
![]()
Last edited by mahdi3573; 13-02-2012 at 00:41.
نميشه اينجوري نظر داد. تا ماشين ديده نشه و درست و دقيق معاينه نشه گفتن اين مورد خيلي سخته. درست مثل تشخيص بيماري از راه دور. تنها ميشه از روي حدس و گمان و تجربه هاي قبلي چيزي گفت، ..
تجربه من ميگه كامارو 2 ميليوني ، خيلي خيلي بيشتر از 1.5 ميليون خرج داره تا اسمش واقعا كامارو بشه. البته بازهم اين بستگي داره به اينكه واقعا اون ماشين در چه شرايطي باشه؟
يكي ممكنه خيلي داغون و خراب باشه و 2 مليون خريده( در حاليكه بيشتر از 600 يا 700 ارزش نداشته) يكي هم ممكنه كامارو سرپا و نسبتا مرتبي گرفته باشه كه واقعا ارزش 2 تومان و شايد بيشتر هم داشته باشه.
...........................
مربوط به تاپيك تصوير خودروهاي آمريكايي
اينطور كه شنيدم صاحبش اونو از شيراز و حدود 12 ميليون خريده بوده كه خيلي تميز بود( البته موقع خريد!) و الان بعد چند سالي كه داره( كه گويا چندان زياد هم نيست) اينجور افتاده و خراب شده.
این کامارویی که عکساشو گذاشتین توی چه رتج قیمتیه؟
من بر اساس اون چيزي كه ميدونم بايد روي اين ماشين انجام بشه و تعميرات و بازسازي لازم ، قيمتي كه براي اين ال تي ميتونم بدم 2 ميليون هست. صاحبش ميگفت 6.5 گفتن و ندادم! ( البته تبليغ زياد ميشه و واقعا اگر اين قيمت كسي بخره ، موقع هزينه هاي بازسازي و تعميرات ميفهمه كه چقدر قيمت پرت و غير واقعي پرداخت كرده و يا ماشين رو پس مياره و يا اينكه بصورت سرهم بندي سمبل كاري كرده و سوار ميشه تا كي دوباره از كار بيافته) مثل همين الان كه گيربكس اون سوخته و بايد تعمير كامل بشه كه البته پول هم نداره..
نمونه اينجور خريد ها رو توي يه كاپريس ديدم كه داستانش رو سر فرصت براتون مينويسم..
![]()
Last edited by camaro lt; 13-02-2012 at 00:57.
سلام
خيلي ممنون از طرز اطلاعات دادنتون
خيلي عالي وكار آمد هستش
خسته نباشيد
من امروز رفتم خیابان امیر کبیر.خوشبختانه هنوز افرادی پیدا میشن که کارشون رو محدود کردن روی ماشین های قدیمی.شماره افراد مورد نظر رو هم گرفتم.اگر خواستین بگین که پ خ کنم براتون.
تشكر، اگر نياز بود حتما..من امروز رفتم خیابان امیر کبیر.خوشبختانه هنوز افرادی پیدا میشن که کارشون رو محدود کردن روی ماشین های قدیمی.شماره افراد مورد نظر رو هم گرفتم.اگر خواستین بگین که پ خ کنم براتون.
جاهاي ديگه هم ممكنه بصورت جسته و گريخته فروشگاه يدكي امريكايي پيدا بشه. مثلا چند سال قبل تهران بودم و بصورت خيلي اتفاقي يكي رو ديدم. داشتم ميرفتم سوار مترو بشم ، ايستگاه مترو دانشگاه شريف بود. وقتي برگشتم تصميم گرفتم اون اطراف گشتي بزنم و پياده از خيابان دكتر حبيب الله به سمت جنوب( به سمت خيابان آزادي) رفتم. فكر كنم وسطهاي خيابان بود كه يه فرعي سمت راست ديدم و وارد شدم و اونجا يه فروشگاه نسبتا بزرگ بود كه يدكي پرايد و پژو و البته شورلت هم داشت! دوتا ماكت پونتياك ترانس آم توي ويترينش بود كه خيلي زيبا بود.
البته اين جريان مال خيلي وقت پيش هست و ممكنه ديگه لوازم آمريكايي رو گذاشته باشه كنار و يا حتي كلا تغيير شغل داده باشه. اما اگر گذرتون اونطرفها افتاد بد نيست اين رو هم چك كنين. گاهي اوقات ممكنه توي همين جاها موارد خوبي براي خريد پيدا بشه. اطراف خود ايستگاه مترو شريف هم چندتايي تعميرگاه اتومبيل هست كه گاهگاهي ممكنه بشه توي اونها آمريكايي مناسب پيدا كرد.
به روی چشم.
اگه اتفاقی با 1 موردی برخورد کردین که توی تهران بود به من بگین ممنون میشم.با تشکر
چرا اینجا انقدر بی سر و صداس؟هیچکس هیچ مطلبی نداره که اینجا بزلره؟
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
زندگی نامه کادیلاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ادامه ...
بعد از بستن جلوبندي، سيبكهاي طبق بالا و پايين در هر دو سمت گريسكاري شد.
فن داخل گلگير مربوط به كولر و بخاري هم بسته شد.
پيچهاي دور يونيت كولر كه اواپراتور رو نگه ميداره هم بسته شد. چون قراره موتور سوار بشه . بعدا براي راه اندازي كولر ممكنه دوباره باز بشه اما فعلا فقط براي تميز كردن داخل اون باز شده بود.
چرخها بسته، پيچها سفت شد و ماشين رو از روي خركها پايين آوردم
قبل از بلند كردن موتور،پروانه باز شد تا موتور به راحتي در داخل اتاق جا بگيره.
كاسه نمد ته گيربكس در آورده شد ، تا بعدا يك نو جايگزين بشه
موتور و گيربكس را همزمان با جراثقال بلند كرديم.
موتور به اندازه كافي بلند كرده شد تا ماشين به راحتي زير اون قرار بگيره.
موتور و گيربكس به ارامي در محل خودش وارد شد. در اين مرحله بايد دقت بشه كه به اطراف اون فشار يا ضربه وارد نشه و به جايي گير نكنه.
موتور به خوبي در جاي خودش نشست. پايه هاي دسته موتور بسته شد
پيچهاي اصلي دسته موتور هم سوار كرده شد.
زير گيربكس جك ميزنيم تا كمي بالا بياد و دسته گيربكس و پايه نگهدارنده اون رو ميبنديم.
پيچ هاي دسته گيربكس هم بسته شد.
واشر گلويي اگزوز را باز كردم تا در صورت نياز تعويض بشه كه خوشبختانه از نوع اصلي و چدني بود كه هيچوقت نميسوزه و نيازي به تعويض نداشت. اون رو دوباره جا زدم.
نمايي از زير موتور و دسته موتورها
![]()
گلويي اگزوز جا زده شد
سيني گيربكس بسته شد، براي اين كار بايد استارت باز بشه
اهرم تعويض دنده سوار شد
لينكهاي تعويض دنده گيربكس به ماهكهاي اهرم دنده متصل شدند. هر لينك بايد به محل مخصوص خودش متصل بشه تا دنده ها اشتباهي جا نيافته
كاسه نمد نو ته گيربكس سوار شد. با ضربات آهسته و متناسب به دور تا دور كاسه نمد، اون رو جا ميزنيم
ميل گاردان رو جا ميزنيم. موقع سوار كردن كشابي گاردان بايد دقت كنين كه لبه هاي كاسه نمد له و پاره نشه.
گاردان رو از سمت ديگه روي پنيون ديفرانسيال سوار ميكنيم. گوشواره اي هاي اون رو ميبنديم و پيچها رو تا حد مناسبي سفت ميكنيم.
گاردان سوار شد. در نظر داشته باشيد كه سيمهاي كابل ترمز دستي بايد از زير اون رد بشه.
سيم كيلومتر رو به پنيون كيلومتر ميبنديم.
با كمك نفر دوم و با استفاده از يك لوله مناسب و قيف روغن رو وارد گيربكس ميكنيم. گاهي هم از پمپ گريس براي اين كار استفاده ميشه. اونقدر روغن ميريزيم تا از محل پيچ درب اون بيرون بريزه و بعد پيچ رو ميبنديم.
سطح روغن ديفرانسيال هم چك شد. مقداري كم داشت كه به اون اضافه كردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)