سلام ميشه كاري كرد وقتي يه نفر آن ميشه ادم متوجه بشه ؟
و اين كه كلا تو يه ايدي چند نفر رو ميشه ادد كرد ؟
روزي چند تا ؟
سلام ميشه كاري كرد وقتي يه نفر آن ميشه ادم متوجه بشه ؟
و اين كه كلا تو يه ايدي چند نفر رو ميشه ادد كرد ؟
روزي چند تا ؟
سلام
این اسمی که بالای پنجره چت برای کسی که داریم باهاش چت میکنیم نشون داده میشه رو چطور میشه عوض کرد؟
یعنی به جای اسم ID خودمون چیز دیگه ای نمایش داده بشه...
باید Aliases رو تغییر بدیم؟(مشکلی که با Aliases هست اینه که اینجا فقط میشه از حروف و عدد و آندرلاین استفاده کرد ولی من دیدم که بعضی ها از شکلک و ... هم استفاده میکنن!)
دوستان وقتی می خوام پیغامی رو برای تمام اعضای توی لیستم send to all کنم ، pm فقط واسه اونایی می ره که online هستن .
کسانی که offline و یا invisible هستن pm من به دستشون نمی رسه.
نمی دونید مشکل از کجاست ؟؟
راه حلی هست براش ؟ از طریق این سایت هایی که مسنجر رو ساپورت می کنه نمی شه این کار رو انجام بدم و همچین مشکلی نداشته باشم ؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم وقتی که با کانتکتا یه کنفرانس میزاریم هیستوریش سیو میشه؟ میشه یجوری به هیستوریش دسترسی پیدا کرد؟
سلام
من موقع ورود به یا هو مسنجر پیغامsingn in problom ....................... try agin (81003004)
lمی دهد چند وقته که درام ازش استفاده میکنم ولی امروز اصلان وارد نمی شود چی کار کنم به دادم برسید
مشکل پاک نشدن همیشگی جملات در نوار Share statue
درود
من از یاهو مسنجر 11.5 استفاده می کنم و در بالای آن در داخل نوار یا منوی کرکره ای چند جمله نوشتم که می خواهم برای همیشه پاک شود در پایین منوی کرکره ای روی گزینه Clear My Statue Messages کلیک می کنم و همه پاک می شوند اما به محض تایپ یا Paste یه جمله دلخواه جدید جملات ناخواسته قبلی دوباره لیست می شوند جایی خواندم باید تا 9 مطلب یا جمله نوشته شود تا آخرین جملات قبلی اتوماتیک پاک شوند این کار را هم کردم ولی امروز که سیستم رو روشن و به اینترنت وصل شدم وقتی یاهو مسنجر رو فعال کردم و منوی کرکره ای را نگاه کردم دیدم همان 4 یا 5 جمله قدیمی برگشتن چطور می شوند از شر این مشکل خلاص شد؟ می خواهم همه جملات پاک شوند و هیچوقت برنگردند.
سپاس
دسترسی به آرشیو چت های قدیمی به صورت سریع در Yahoo Messenger
من میخواستم به متنِ چتی که حدود آذر ماه سال 90 انجام دادم دسترسی پیدا کنم، منتها برای این کار باید Conversation History رو باز کنم و احتمالاً 2روز باید فقط Show more messages رو بزنم تا برسم به آرشیوِ چند ماه پیش(چت زیاد کردیم تقریباً هر شب) ... راهی هست که بشه مثلاً با زدن تاریخ به چتِ اون تاریخ مورد نظر دسترسی پیدا کنیم ؟
مرسی.
شما با هر سیستم دیگه ای هم لاگین می کنید همین مشکل رو دارید یا فقط روی سیستم خودتون ؟
شما یاهوتون رو آپدیت کردید اما پلاگین رو نه ؟ اگه اینطور هست پلاگین رو هم نسخه سازگار با ورژن یاهو نصب کنید و اگه اینطور نیست دوباره پلاگین رو نصب کنید. به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
نه این امکان وجود نداره یا حداقل من اطلاعی ندارم.
می تونید هر چقدر که می خواهید اضافه کنید. تا حالا کسی به تهش نرسیده اما گفته شده که تا 5 هزار آیدی رو میشه اد کرد.
محدودیت روزانه هم نداره. اما امکان داره در هر بار اضافه کردن محدودیتی اعمال بشه.
شما از کدهای ASCII برای اینکار استفاده کنید. مثلا برای درج علامت ♀ می تونید alt+268 رو از روی کیبورد بزنید.
من این راه رو پیشنهاد می کنم:
داخل مسنجر ctrl+M رو بزنید. افرادی که می خواهید رو انتخاب کنید. ok کنید و بعد ارسال کنید اگر دوباره مشکل داشتید به آیدی های آفلاین یک بار و بار دیگه به آیدی های آنلاین IM بفرستید.
بله شما داخل مسنجر alt+shift+v رو بزنید. conversation history براتون باز میشه. از منوی کشویی سمت چپ بالا به جای view all کنفرانس رو انتخاب کنید.
این مشکل رو خیلی ها دارند. برای بعضی ها با upgrade کردن یاهو و برای بعضی ها با downgrade کردن حل شده.
البته مشکلات دیگه ای هم هست.
شما موقع share کردن توجه کنید که در منوی share to گزینه yahoo updates تیک نخورده باشه. در اینصورت status شما در پروفایل شما share میشه و هیچ وقت نمی تونید پاکش کنید. چون داخل سیستم شما نیست و روی وب هست و یاهو هم فعلا این امکان رو به کاربراش نداده تا status های پروفایل رو ویرایش یا حذف کنند.
بهتره برای اینکه این مشکل هیچ وقت براتون پیش نیاد امکان share در یاهو پروفایل رو ببندید. برای این کار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید. به قسمت settings برید. روی activity sharing کلیک کنید. تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید.
شما بهتره از conversation history خود مسنجر استفاده کنید. به صورت تاریخ نمیشه اما میشه خیلی محدودتر کرد نتایج جستجو رو. اولا که می تونید فقط اون شخص رو انتخاب کنید که به تاریخچه چتش نیاز دارید دوما با جستجوی کلمه یا بهتر از اون جمله مورد نظر در اون گفتگو می تونید تعداد تاریخچه های مورد بررسی رو محدود تر کنید.
سلام
از وقتی پسورد آی دیم رو عوض کردم دیگه نمیتونم با یاهو مسنجر لاگین شم بلاک شده آی دیم فقط از طر یق یاهو میل میتونم واسه محض اطمینان چند روز هم با مسنجر اصلا کار نکردم تا شاید به حالت عادی برگرده ولی نشد
اینم عکس ارور
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)