تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 623 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام ميشه كاري كرد وقتي يه نفر آن ميشه ادم متوجه بشه ؟

و اين كه كلا تو يه ايدي چند نفر رو ميشه ادد كرد ؟

روزي چند تا ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام
    این اسمی که بالای پنجره چت برای کسی که داریم باهاش چت میکنیم نشون داده میشه رو چطور میشه عوض کرد؟
    یعنی به جای اسم ID خودمون چیز دیگه ای نمایش داده بشه...
    باید Aliases رو تغییر بدیم؟(مشکلی که با Aliases هست اینه که اینجا فقط میشه از حروف و عدد و آندرلاین استفاده کرد ولی من دیدم که بعضی ها از شکلک و ... هم استفاده میکنن!)

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

دوستان وقتی می خوام پیغامی رو برای تمام اعضای توی لیستم send to all کنم ، pm فقط واسه اونایی می ره که online هستن .
    کسانی که offline و یا invisible هستن pm من به دستشون نمی رسه.
    نمی دونید مشکل از کجاست ؟؟

راه حلی هست براش ؟ از طریق این سایت هایی که مسنجر رو ساپورت می کنه نمی شه این کار رو انجام بدم و همچین مشکلی نداشته باشم ؟؟

در آغاز فعالیت Sonic8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم وقتی که با کانتکتا یه کنفرانس میزاریم هیستوریش سیو میشه؟ میشه یجوری به هیستوریش دسترسی پیدا کرد؟

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض سلام

سلام
    من موقع ورود به یا هو مسنجر پیغامsingn in problom ....................... try agin (81003004)
    lمی دهد چند وقته که درام ازش استفاده میکنم ولی امروز اصلان وارد نمی شود چی کار کنم به دادم برسید

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مشکل پاک نشدن همیشگی جملات در نوار Share statue

درود
    من از یاهو مسنجر 11.5 استفاده می کنم و در بالای آن در داخل نوار یا منوی کرکره ای چند جمله نوشتم که می خواهم برای همیشه پاک شود در پایین منوی کرکره ای روی گزینه Clear My Statue Messages کلیک می کنم و همه پاک می شوند اما به محض تایپ یا Paste یه جمله دلخواه جدید جملات ناخواسته قبلی دوباره لیست می شوند جایی خواندم باید تا 9 مطلب یا جمله نوشته شود تا آخرین جملات قبلی اتوماتیک پاک شوند این کار را هم کردم ولی امروز که سیستم رو روشن و به اینترنت وصل شدم وقتی یاهو مسنجر رو فعال کردم و منوی کرکره ای را نگاه کردم دیدم همان 4 یا 5 جمله قدیمی برگشتن چطور می شوند از شر این مشکل خلاص شد؟ می خواهم همه جملات پاک شوند و هیچوقت برنگردند.

سپاس

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دسترسی به آرشیو چت های قدیمی به صورت سریع در Yahoo Messenger

من میخواستم به متنِ چتی که حدود آذر ماه سال 90 انجام دادم دسترسی پیدا کنم، منتها برای این کار باید Conversation History رو باز کنم و احتمالاً 2روز باید فقط Show more messages رو بزنم تا برسم به آرشیوِ چند ماه پیش(چت زیاد کردیم تقریباً هر شب) ... راهی هست که بشه مثلاً با زدن تاریخ به چتِ اون تاریخ مورد نظر دسترسی پیدا کنیم ؟

مرسی.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

شما با هر سیستم دیگه ای هم لاگین می کنید همین مشکل رو دارید یا فقط روی سیستم خودتون ؟

سلام دوستان من از plug - ins یاهو مسنجر از قسمت Foxytunes نمیتونم استفاده کنم و این پیغام و میده
    FoxyTunes encountered an issue and needs you to restart Messenger
    این کاری که گفت و انجام دادم ولی بازم نشد . کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه
    ممنون
    شما یاهوتون رو آپدیت کردید اما پلاگین رو نه ؟ اگه اینطور هست پلاگین رو هم نسخه سازگار با ورژن یاهو نصب کنید و اگه اینطور نیست دوباره پلاگین رو نصب کنید. به احتمال زیاد مشکل حل میشه.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام ميشه كاري كرد وقتي يه نفر آن ميشه ادم متوجه بشه ؟

و اين كه كلا تو يه ايدي چند نفر رو ميشه ادد كرد ؟

روزي چند تا ؟
    نه این امکان وجود نداره یا حداقل من اطلاعی ندارم.
    می تونید هر چقدر که می خواهید اضافه کنید. تا حالا کسی به تهش نرسیده اما گفته شده که تا 5 هزار آیدی رو میشه اد کرد.
    محدودیت روزانه هم نداره. اما امکان داره در هر بار اضافه کردن محدودیتی اعمال بشه.

سلام
    این اسمی که بالای پنجره چت برای کسی که داریم باهاش چت میکنیم نشون داده میشه رو چطور میشه عوض کرد؟
    یعنی به جای اسم ID خودمون چیز دیگه ای نمایش داده بشه...
    باید Aliases رو تغییر بدیم؟(مشکلی که با Aliases هست اینه که اینجا فقط میشه از حروف و عدد و آندرلاین استفاده کرد ولی من دیدم که بعضی ها از شکلک و ... هم استفاده میکنن!)
    شما از کدهای ASCII برای اینکار استفاده کنید. مثلا برای درج علامت ♀ می تونید alt+268 رو از روی کیبورد بزنید.

دوستان وقتی می خوام پیغامی رو برای تمام اعضای توی لیستم send to all کنم ، pm فقط واسه اونایی می ره که online هستن .
    کسانی که offline و یا invisible هستن pm من به دستشون نمی رسه.
    نمی دونید مشکل از کجاست ؟؟

راه حلی هست براش ؟ از طریق این سایت هایی که مسنجر رو ساپورت می کنه نمی شه این کار رو انجام بدم و همچین مشکلی نداشته باشم ؟؟
    من این راه رو پیشنهاد می کنم:
    داخل مسنجر ctrl+M رو بزنید. افرادی که می خواهید رو انتخاب کنید. ok کنید و بعد ارسال کنید اگر دوباره مشکل داشتید به آیدی های آفلاین یک بار و بار دیگه به آیدی های آنلاین IM بفرستید.

سلام دوستان
    میخواستم بدونم وقتی که با کانتکتا یه کنفرانس میزاریم هیستوریش سیو میشه؟ میشه یجوری به هیستوریش دسترسی پیدا کرد؟
    بله شما داخل مسنجر alt+shift+v رو بزنید. conversation history براتون باز میشه. از منوی کشویی سمت چپ بالا به جای view all کنفرانس رو انتخاب کنید.

سلام
    من موقع ورود به یا هو مسنجر پیغامsingn in problom ....................... try agin (81003004)
    lمی دهد چند وقته که درام ازش استفاده میکنم ولی امروز اصلان وارد نمی شود چی کار کنم به دادم برسید
    این مشکل رو خیلی ها دارند. برای بعضی ها با upgrade کردن یاهو و برای بعضی ها با downgrade کردن حل شده.
    البته مشکلات دیگه ای هم هست.

مشکل پاک نشدن همیشگی جملات در نوار Share statue

درود
    من از یاهو مسنجر 11.5 استفاده می کنم و در بالای آن در داخل نوار یا منوی کرکره ای چند جمله نوشتم که می خواهم برای همیشه پاک شود در پایین منوی کرکره ای روی گزینه Clear My Statue Messages کلیک می کنم و همه پاک می شوند اما به محض تایپ یا Paste یه جمله دلخواه جدید جملات ناخواسته قبلی دوباره لیست می شوند جایی خواندم باید تا 9 مطلب یا جمله نوشته شود تا آخرین جملات قبلی اتوماتیک پاک شوند این کار را هم کردم ولی امروز که سیستم رو روشن و به اینترنت وصل شدم وقتی یاهو مسنجر رو فعال کردم و منوی کرکره ای را نگاه کردم دیدم همان 4 یا 5 جمله قدیمی برگشتن چطور می شوند از شر این مشکل خلاص شد؟ می خواهم همه جملات پاک شوند و هیچوقت برنگردند.

سپاس
    شما موقع share کردن توجه کنید که در منوی share to گزینه yahoo updates تیک نخورده باشه. در اینصورت status شما در پروفایل شما share میشه و هیچ وقت نمی تونید پاکش کنید. چون داخل سیستم شما نیست و روی وب هست و یاهو هم فعلا این امکان رو به کاربراش نداده تا status های پروفایل رو ویرایش یا حذف کنند.
    بهتره برای اینکه این مشکل هیچ وقت براتون پیش نیاد امکان share در یاهو پروفایل رو ببندید. برای این کار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید. به قسمت settings برید. روی activity sharing کلیک کنید. تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید.

دسترسی به آرشیو چت های قدیمی به صورت سریع در Yahoo Messenger

من میخواستم به متنِ چتی که حدود آذر ماه سال 90 انجام دادم دسترسی پیدا کنم، منتها برای این کار باید Conversation History رو باز کنم و احتمالاً 2روز باید فقط Show more messages رو بزنم تا برسم به آرشیوِ چند ماه پیش(چت زیاد کردیم تقریباً هر شب) ... راهی هست که بشه مثلاً با زدن تاریخ به چتِ اون تاریخ مورد نظر دسترسی پیدا کنیم ؟

مرسی.
    شما بهتره از conversation history خود مسنجر استفاده کنید. به صورت تاریخ نمیشه اما میشه خیلی محدودتر کرد نتایج جستجو رو. اولا که می تونید فقط اون شخص رو انتخاب کنید که به تاریخچه چتش نیاز دارید دوما با جستجوی کلمه یا بهتر از اون جمله مورد نظر در اون گفتگو می تونید تعداد تاریخچه های مورد بررسی رو محدود تر کنید.

10. 3 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yas khatoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    از وقتی پسورد آی دیم رو عوض کردم دیگه نمیتونم با یاهو مسنجر لاگین شم بلاک شده آی دیم فقط از طر یق یاهو میل میتونم واسه محض اطمینان چند روز هم با مسنجر اصلا کار نکردم تا شاید به حالت عادی برگرده ولی نشد
    اینم عکس ارور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •