امیر جان من پارس افلاین دارم سرعت روزانش خوبه ولی شبانش اصلا تعریف نداره تبریز همارا و ماکس هم بد نیستن ولی خیلی متغیرن اگه مثل من برای وب گردی بخوای همین پارس خوبهمن دانلود امو دانشگاه می کنم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امیر جان من پارس افلاین دارم سرعت روزانش خوبه ولی شبانش اصلا تعریف نداره تبریز همارا و ماکس هم بد نیستن ولی خیلی متغیرن اگه مثل من برای وب گردی بخوای همین پارس خوبهمن دانلود امو دانشگاه می کنم
![]()
ایول بابا . اولین پستت رو تو تاپیک ما زدی .واقعا ایول داره اولین پست رو اینجا بزنیاونم از سال 2005 تا حالا!!!
من اولین پستم در انجمن نرم افزار بود و در مورد درخواست قیلتر ش ک ن بود![]()
زرشک
با کنسرو چی تماس بگیریم ؟![]()
دوستان یک توصیه کاملا دوستانه . دوروبر این کنسرسیوم A&D نرید اگر ازشون بپرسید معنی کنسرسیوم چیه خودشون هم نمی دونند.
یک کلاهبردارهایی هستند که بیا و بپرس .
گفتی کنسرو چی ؟
ممنون از راهنمایی خوبتون.
برای مثال سرعت دانلود سرویس 128 خانگی همارا سیستم چقدر هست؟ سرعت دانلود 64 چقدره؟
یا سرعت دانلود سرویس 128 ماکس نت چقدر هست؟
اگه 128 نامحدود مکس نت مورد نظرته اینم از تست امروز
سرعت دانلود هم بین 22 تا 26 میچرخه
این اعداد رو تقسیم بر 8 کن سرعت دانلود به دست میاد.برای مثال 64 حداکثر با 8 دانلود میکنه.(ارتباطی به شرکت هم نداره.)
اگه بخایی مقدار دانلود تو یه ساعت رو به دست بیاری ضربدر 3600 کن.مثلا با سرعت 64 هر ساعت میتونی 28 مگ دانلود کنی.(یکی دو مگ اینور اونور)
128 هم حداکثر تا 16 دانلود میکنه ولی ماکس نت یه مقداری بیشتر باز گذاشته و تا 160-170 میره.ولی نوسانش برای من خیلی خیلی زیاده.درست مثل ضربان قلبه.یه ثانیه صفر میشه یه ثانیه میره رو 25.![]()
واسه همین به مکس نت میگن قلب تپنده اینترنت و نواوری در ایران![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)