دیگه چه شود![]()
دیگه چه شود![]()
حالا اگه اینو مثلا نصب کنیم با همون سیستمی که FSX اجرا میشد اینم میشه یا نه ؟ البته سیستم مورد نیازش رو تو اون سایتی که این دوست عزیز kzm.itgroup معرفی کردن اینتوری نوشته :
System requirement:
Microsoft Flight Simulator X (SP2 or Acceleration) or 2004
Windows XP / Vista / Windows 7
2.0 Ghz processor (Intel Duo2Core recommended)
2 GB RAM
DVD-ROM drive
25 GB free hard disk spaceبعد چه خبره 25 GB تو 12 DVD یعنی هر دی وی دی 2گیگ ؟!!!!
کی میاد تو بازار بریم بخریم ؟
از کجا میشه دانلودش کرد؟؟؟
آخه ما میریم مسافرت خارج از کشور اونجا اینترنت خوبی هست!!!
توی بازار که نمیاد چون یک افزودنیه و قابل بازی نیست.حالا اگه اینو مثلا نصب کنیم با همون سیستمی که FSX اجرا میشد اینم میشه یا نه ؟ البته سیستم مورد نیازش رو تو اون سایتی که این دوست عزیز kzm.itgroup معرفی کردن اینتوری نوشته :
System requirement:
Microsoft Flight Simulator X (SP2 or Acceleration) or 2004
Windows XP / Vista / Windows 7
2.0 Ghz processor (Intel Duo2Core recommended)
2 GB RAM
DVD-ROM drive
25 GB free hard disk spaceبعد چه خبره 25 GB تو 12 DVD یعنی هر دی وی دی 2گیگ ؟!!!!
کی میاد تو بازار بریم بخریم ؟
باید دانلود کنید یا از همون فروشگاه بخرید.
سیستم مورد نیاز شبیه ساز رو بهعلت بالا رفتن حجم تکسچر ها بیشتر میکنه و سنگین میشه.
در مورد اینکه چرا 12 DVD هستش هم نمیدونم چی بگم. نظری ندارم. باید خرید و دید.
لینکهای دانلودش به صورت تورنت موجوده. سرچ کنید.
یک جمله ی معروف می گوید :
((شما با اختیار خود از زمین بلند می شوید و به اجبار بایدبنشینید))
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
تا بحال شده به این فکر بیوفتید که توی شبیه ساز بعضی از صداها رو اونطور که باب میلتونه تغییر بدید؟ ویا آیا اصلا میشه همیشه اینکار رو انجام داد؟
خوب در حقیقت پاسخ مثبته... شما در بیشتر موارد هر صدایی رو که بخواهید میتونید تغییر بدید، برای نمونه اینبار از کابین شروع میکنیم:
قبل از هرچیز باید صدای جایگزین رو انتخاب کنید، حتی میتونید صدای مهماندارهای ایران ایر و یا خطوط هوایی دیگه رو هم جایگزین کنید اما من فعلا یه نمونه ساده براتون قرار میدیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا این فایل رو داخل پوشه زیر قرار بدید:
ُSound\پوشه شبیه ساز
خوب حالا باید این فایل رو به شبیه سازتون معرفی کنید:
داخل پوشه هواپیمای مورد نظرتون بشید و پوشه Sound رو باز کنید(پوشه ای که فایل اصلی صدا در اون قرار داره) برای نمونه مسیر زیر:
SimObjects\Airplanes\Airbus_A321\sound\پوشه شبیه ساز
حالا داخل این پوشه یه فایل با پسوند CFG دارید، اون رو باز کنید. از بین اطلاعات زیادی که توی اون نوشته شده این عبارت رو پیدا کنید:
[NO_SMOKING_ALERT]
filename=CabinAlert
[SEATBELTS_ALERT]
filename=CabinAlert
حالا اون رو به اینصورت تغییر بدید:
[NO_SMOKING_ALERT]
filename=CabinAlert
[SEATBELTS_ALERT]
filename=CabinAlert0
حالا اطلاعات رو Save کنید و شبیه ساز رو اجرا کنید و لــذت ببرید...
*در حقیقت الان ما صدای Seatbelts رو تغییر دادیم، بنابراین شما برای No Smoking هم به همین روش میتونید عمل کنید...
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
تا بحال شده به این فکر بیوفتید که توی شبیه ساز بعضی از صداها رو اونطور که باب میلتونه تغییر بدید؟ ویا آیا اصلا میشه همیشه اینکار رو انجام داد؟
خوب در حقیقت پاسخ مثبته... شما در بیشتر موارد هر صدایی رو که بخواهید میتونید تغییر بدید، برای نمونه اینبار از کابین شروع میکنیم:
قبل از هرچیز باید صدای جایگزین رو انتخاب کنید، حتی میتونید صدای مهماندارهای ایران ایر و یا خطوط هوایی دیگه رو هم جایگزین کنید اما من فعلا یه نمونه ساده براتون قرار میدیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا این فایل رو داخل پوشه زیر قرار بدید:
ُSound\پوشه شبیه ساز
خوب حالا باید این فایل رو به شبیه سازتون معرفی کنید:
داخل پوشه هواپیمای مورد نظرتون بشید و پوشه Sound رو باز کنید(پوشه ای که فایل اصلی صدا در اون قرار داره) برای نمونه مسیر زیر:
SimObjects\Airplanes\Airbus_A321\sound\پوشه شبیه ساز
حالا داخل این پوشه یه فایل با پسوند CFG دارید، اون رو باز کنید. از بین اطلاعات زیادی که توی اون نوشته شده این عبارت رو پیدا کنید:
[NO_SMOKING_ALERT]
filename=CabinAlert
[SEATBELTS_ALERT]
filename=CabinAlert
حالا اون رو به اینصورت تغییر بدید:
[NO_SMOKING_ALERT]
filename=CabinAlert
[SEATBELTS_ALERT]
filename=CabinAlert0
حالا اطلاعات رو Save کنید و شبیه ساز رو اجرا کنید و لــذت ببرید...
*در حقیقت الان ما صدای Seatbelts رو تغییر دادیم، بنابراین شما برای No Smoking هم به همین روش میتونید عمل کنید...
ما با انواع و اقسام هواپیما ها هم تیکاف میکنیم هم لندینگ ولی نمی دونم چرا هلیکوپتر را نمیتونم فرود بیارم کسی از بچه ها اموزش هلیکوپتر را داره ؟
ممنون میشم
نیاز به تمرین داره
بهتره ماموریت هاشو برید تا بلد بشید
مثل من!
کاپیتان های عزیز , یکی از دوستام adsl داره و حدود 2 گیگ اضافی اورده و به من گفته اگه چیزی می خوای واست دانلود کنم .
منم از خدا خواسته گفتم ok .
اگه هواپیما , پچ , اضافات . . . باحال و بدرد بخور میدونید اگه می شه لینک دانلودشو بزارید ... ( بجز اونایی که تو صفحه ی اول هست)
منتظرم . . . . . . . .![]()
Last edited by amir_0098; 18-03-2011 at 13:37.
دوست عزيز
براي آموزش هليكوپتر
ابتدا بايد يك جوي استيك خوب داشته باشيد با اين جو استيكهاي 15 توماني كاري از پيش نميبريد حداقل بايد بالاي 40 يا 50 تومن باشد
نكته اساسي در هدايت هليكوپتر حركت مچ دست بر روي جوي استيك است اين حركات بايد سريع و متناوب با دامنه حركت كم باشد در فيلم زير حركت دست من را هنگام ثابت ايستادن در هوا ( هاور ) ميبينيد اين كار به تمرين و ممارست نياز دارد سعي كنيد به افق نگاه كنيد و هليكوپتر را با آن تراز كنيد در واقع هر گونه حركت ناخواسته را بايد بوسيله عكس العمل جوي استيك خنثي كنيد.در دنياي واقعي هم خلبانان حدود 30 ساعت اين حركت مچ دست را تمرين ميكنند تا بتوانند هليكوپتر را ثابت نگه دارند
اگر سوال ديگري بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد هواپيماي جنگي هم فعلا كار با F-16 را بلد هستم اگر راهنمايي خاستيد در خدمتم
Last edited by dihav1359; 18-03-2011 at 20:31.
دوستان پست 2 و 3 رو جا به جا کردم. برای لینک دادن حواستون باشه.
کسی یک آپلود سنتر مطمئن برای عکس سراغ نداره؟؟؟
عمر عکسهایی که آپلود میکنم اندازه ی عمر گلهای بهاری شده. یک باد میاد پر پر میشه. خواهشا اگر کسی سایت درست حسابی با پشتیبانی خوب بلده به دادم برسه. تمام عکسهای صفحه ی اول دونه دونه داره پاک میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)