این دوستمون هم آسیاتکی هستن.
شما کدوم شهری منطقه ای که 1 مگ آسیاتک واست 3 مگ و خورده ایه؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این دوستمون هم آسیاتکی هستن.
شما کدوم شهری منطقه ای که 1 مگ آسیاتک واست 3 مگ و خورده ایه؟![]()
منم چند روزه سرویسم هی قطع و وصل میشه بعضی روزا تقریباً ساعتی یکبار ولی قبلاً اصلاً سابقهء همچین مسئله یی رو نداشتم نویز خط رو هم چک کردم اندازهش مثل همیشه است پشتیبانی زنگ نزدم چون میدونم جوابی نمیدن.
برای منم از دیروز هی قطع و وصل میشه هر یکی دو ساعت یه بار سرعت هم اومده پایین
کلا این اسیاتک خیلی باحاله هر روز گندتر از دیروز دینگ دینگ
چی شده؟!!!!!!!!!!!!!!!
60 مگ تو 2 دقیقه دانلود شد!!!!!!!
تایید میشه
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
به شدت تایید میشه. خیلی قطعی رفته بالا خیلییییییییی
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
خدا وکیلی این سرعت رو تو ایران داری میگیری ؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی این سرعت ثانیه ای نیم مگابایت یعنی چی واسه من.
یکم توضیح نمیدید چجوریاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
عزیزان میخواستم سرویس آسیاتک رو بگیرم سوالاتی داشتم ؛
- سرویس های محدود این شرکت سرعتشان طبق پلنی که خریداری میشود است یا مثل برخی شرکت ها ( صبانت ،... ) سرعت یکسانی دارند ؟
- سرویس های نامحدود ضریبشان 1به4 است ؟ کیفیتشان چطورست ؟ ( از cra صحبت نمیکنم )
- در ساعات رایگان سرعت معمولا چقدراست و آیا قطعی دارد ؟ اکانت Shared هست مثل صبانت یا اکانت شخصی و آیا انتخاب پلن روزانه تاثیری روی سرعت شبانه میگذارد ؟
ممنون.
خودمم در تعجبم!!! احتمالا سیستمشون قاطی کرده!
- سرعتها نیمه واقعیه! هر سرعنی خریداری کنید دو برابرش رو بهتون میدن
- کیفیت از چه لحاظ؟ پینگ متوسط، سرعت باز شدن صفحات نسبتا خوب، سرعت دانلود روزانه خوب. ولی چند روز هست که قطعیهای مقطعی زیاد داره. خودشون میگن 1 به 4
- سر ساعت 2 کانکشن شما دیسکانتک میشه و به سرعت واقعیش برمیگرده. بعد از اون قطعی نداره تا 8 صبح که دوباره دیسکانکت میشه و سرعت دو برابر (چند روزه که 4 برابر میشه). منظورتون از اکانت شر چیه؟ همه سرویسها شر هست. سرویس اختصاصی خیلی گرون هست و فکر نمیکنم اصلا آسیا تک اختصاصی بده.
- مهمترین سوال (از نظر من) رو نپرسیدید و اون هم کیفیت پشتیبانی هست. یک کلمه هم فقط میشه به پشتیبانی آسیاتک نسبت داد: تعطیل!
سلام
از امروز من هم اومدم آسیاتک و از شانس خوب ما یه دو روزی هست که قطعی پیدا کرده(دوستان میگن و من دقیقه پنجم استفاده ام این رو تجربه کردم) و این هم تست سرویس 1 مگ با سرور ((تهران)) ساعت 12 ظهر
حالا اونی که میگه 3 مگ برام بستن بیاد نظر بده
سلام دیروز رفتم اسیاتک بهم گفتن پنلتون خراب شده تا 3 ماه همین جوریه واسه همین حجم واستون نمیندازه بخاطره همین به جای سرعت 1 مگ بهتون 256 میدیم تا بعد 3 ماه درست که شد 1مگ بگیرید منم گفتم چشم (صورتی معصوم)
اومدم خونه سریع رفتم 1مگ 1گیگ انلاین خریدم 12000 تومن (یعنی همون نامحدود) بدون هیچ ضربه اشتراکی و سرعت 100 به بالا![]()
یا خداا امروز اشتراکم تموم شد(512) آپ کردم به 2 مگ
داره با سرعت 700 دانلود می کنه
خدا کنه شبم همینطوری باشه
الان از idm نمی شه عکس گزاشت 6 ثانیه رژیوم کردم 5 مگ پرید![]()
Last edited by amirrezam; 19-10-2011 at 15:25.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)