تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 2365 اولاول ... 3964464864924934944954964974984995005065465969961496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت mehom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از همه دوستان پوزش میخوام شاید اینجا ،جای مناسبی برای این سئوال نباشه ولی هر جا که مطرح کردم کسی جواب نداد و گفتم اینجا به دلیل فعال بودنش شاید جای خوبی باشه برای رسیدن به جواب.
    من یه ضبط تصویری sillex دارم که gps هم داره ،میخواهم بدونم gps این ضبط ها رو چطوری میشه راه انداخت.
    چه قطعات اضافه ای باید روش نصب بشه. الان داخل منوش گزینه gps غیر فعاله.
    بازم عذر خواهی میکنم از همه و متشکرم

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوست گلم . با سلام وخسته نباشید

من این طریقه نصب و از این فروم یاد گرفتم . لطفا شما هم یه مطالعه بکنید و اشکالات منو بگید. در ضمن شما فرمودید که به غیر از چند تا آمپلی فایر بقیه تو بریج صدای مونو میدن من اینو هم نفهمیدم یعنی اگه من وفر ها رو بریج نصب کنم و یه آمپ دیگه برا تیوترها بگیرم باز هم صدا منو میشه. یه سوال دیگه چرا باندای من وقتی کیفیت صدا خوب میشه به خر خر کردن میوفتن؟ اگه لازم باشه از آمپ هم چند تا عکس میذارم تا راهنماییم کنید. آخه وقتی هم من وفرها رو به دو کانال وصل میکنم و تیوترها رو هم به دو کانال دیگه باز وقتی کیفیت صدا خوب میشه باندا تو ولوم بالا البته نه خیلی بالا به خرخر کردن میوفتن. البته اینم بگم که من زیاد از تنظیم آمپ سر در نمیارم. اگه مشکی نیست من چند تا عکس از آمپم میگیرم تا شما لطف کنید و از رو عکسها راهنماییم کنید. یک دنیا ممنون. اینم آدرس اون سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا این روش به نظر من مشکل داره.با اینکه نیما رو خیلی دوست دارم ولی این روشش پدره آمپلی رو در میاره!حالا آمپلی خودش چی بوده که جواب داده بماند.

در حالت بریج صدا مونو میشه.

من صدایه لیمیتد رو هم با 1004 جی بی ال شنیدم و هم 7541 اینفینیتی.هیچکدوم هم این کارارو نکرده بودن ولی صدایه خیلی قشنگی ازش گرفته بودن که من خوشم اومد.بیسش هم خوب میزد.

اگه بخواید به قوله خودتون به صدای دلخواهتون برسید بهتره یه آمپلی 2 کانال بگیرید که روی 4 اهم 50 وات بده.مثله کنوود 5203 و برای تیوتر ها استفاده کنید ولی من بودم اصلا دست بهشون نمیزدم.

(اصلا از این کارایه ابتکاری که پشتوانه علمی ندارن نمیکنم)

احتمال داره اون صدایه خش خش هم از آمپلی باشه و یا حداقل یه چیزی داره به فنا میره.پس راهه راستو برید و یه امپلی قویتر بگیرید و از فکره بریج بیاید بیرون.

آقا ما یه مشکل با سیستم داریم . بعضی وقتا اینجوریه همیشگی نیست !!
    بعضی وقتا تو ولوم بالا فرکانس های بالا رو نمیتونه خوب پخش کنه . یکمی خز خز میکنه ! . نمیدونم از کجاس مطمئنم از تنظیمات نیست . چون همیشگی نیست این مشکل . ولی هرچی میگذره داره بیشتر میشه . ممکنه مشکل از کمبود برقی یا چه میدونم کیفیت سیم باشه ؟ !!!
    زیاد ولوم نده.هم مشکل برق داری و هم تنظیم نبودن سیستم.حتما کلیپینگ صدا هم داری و گوشات

حساسیته خودشو از دست داده و متوجه نمیشی.
    Last edited by cyber861; 03-04-2011 at 23:10.

3. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آقا رضای گل امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه و از فکره فروشش کلا بیاید بیرون.
    Last edited by cyber861; 03-04-2011 at 23:12.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

زیاد ولوم نده.هم مشکل برق داری و هم تنظیم نبودن سیستم.حتما کلیپینگ صدا هم داری و گوشات

حساسیته خودشو از دست داده و متوجه نمیشی.
    دادا وقتی اینجوری نیست صدا خیلی خوبه ها . قشنگ تا ولوم 35 بدون مشکل . فقط گاهی وقتا اینجوری میشه.
    ضمنا سیم و.... مناسب برای این سیستم چه طوری باید باشه ؟ من پک rca پریمیر دارم . چیر بهتری پیدا نکردم . ولی اینم خوب بود 35 تومن . ضمنا صداش اونجوریم بلند نیست که اذیت کنه چون گیج رو آمپ طوری تنظیمه که تا 35 صدا رو شفاف داری . واشه همین صدای زیره 30 کم محسوب میشه . این خز خز هم از 29 شروع میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دادا وقتی اینجوری نیست صدا خیلی خوبه ها . قشنگ تا ولوم 35 بدون مشکل . فقط گاهی وقتا اینجوری میشه.
    ضمنا سیم و.... مناسب برای این سیستم چه طوری باید باشه ؟ من پک rca پریمیر دارم . چیر بهتری پیدا نکردم . ولی اینم خوب بود 35 تومن . ضمنا صداش اونجوریم بلند نیست که اذیت کنه چون گیج رو آمپ طوری تنظیمه که تا 35 صدا رو شفاف داری . واشه همین صدای زیره 30 کم محسوب میشه . این خز خز هم از 29 شروع میشه
    تو همه آهنگ ها اینجوریه؟

اکولایزرت رو چجوری تنظیم کردی؟فلته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تو همه آهنگ ها اینجوریه؟

اکولایزرت رو چجوری تنظیم کردی؟فلته؟
    تقریبا همه آهنگ ها !
    فلت هست آره
    فقط x.over رو خودت گفتی تنظیم کنم .بقیش دیفالت
    hpf دادم رو 80 هرتز برای ساب و باند
    Last edited by Actros; 04-04-2011 at 10:50.

در آغاز فعالیت mehom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از همه دوستان پوزش میخوام شاید اینجا ،جای مناسبی برای این سئوال نباشه ولی هر جا که مطرح کردم کسی جواب نداد و گفتم اینجا به دلیل فعال بودنش شاید جای خوبی باشه برای رسیدن به جواب.
    من یه ضبط تصویری sillex دارم که gps هم داره ،میخواهم بدونم gps این ضبط ها رو چطوری میشه راه انداخت.
    چه قطعات اضافه ای باید روش نصب بشه. الان داخل منوش گزینه gps غیر فعاله.
    بازم عذر خواهی میکنم از همه و متشکرم
    آقا اینجا هم کسی جواب ما رو نمیده ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ما چاكرتيم داش حميد هميشه به يادتيم
    راستي هديونت رو با كنوود 8016 عوض كردم
    پك سيم هم 2 گيج و 4گيج استفاده كردم
    اقا باكس 100 ليتر خالص تيون 34.5 هست بيشتر براي لو بيس زدم همه فركانس ها رو خوب اجرا ميكنه
    در مورد فروش ساب هم تا چند وقت پيش هدف تعويض با كيكر ال 7 بود اما الان كلا بايد بفروشم به خاطر مشكل با خانواده همسايه ها ريختن دم خونه با ابروريزي از دست من قيمت كامپ 1730 هم اگه شما بخواي حدودا 155 تومن يا يكم كمتره
    راستي داش حميد برا ساب با باكس كسيو سراغ نداري؟‌باباكس گذاشتم 300 تومن بدون چونه باكس رو هم خودم ساختم با چسب چوب و اكواريوم به طور عالي ابندي كردم
    راستي 11ماه هم گارانتي خود ساند داره
    اينم چند تا عكس كه قولشونو داده بودم ببخشيد يكم دير شد

سلام رضاي گل.اي واي رفتي ولوم بازي كردي درو پنجره مردم رو لرزوندي......آره؟نكن برادر نكن.
    راستش من هم پسر خالم ميخواد سيستمش رو بفروشه ،يه R15 مثل مال خودم داره با دوتا امپ پاور آكوستيك يه مونو و يه 4 كانال.. همه قطعاتش رو خودم براش تهيه كردم.باكسش رو خودم طراحي كردم.شما هم نفروش حيفه. بزار يه مدت باز بمونه گوشه انباري آبها از اسياب بي افته دوباره ببند ولي ايندفعه بيشتر مراقبت كن از ولوم.
    دوست گلم . با سلام وخسته نباشید

من این طریقه نصب و از این فروم یاد گرفتم . لطفا شما هم یه مطالعه بکنید و اشکالات منو بگید. در ضمن شما فرمودید که به غیر از چند تا آمپلی فایر بقیه تو بریج صدای مونو میدن من اینو هم نفهمیدم یعنی اگه من وفر ها رو بریج نصب کنم و یه آمپ دیگه برا تیوترها بگیرم باز هم صدا منو میشه. یه سوال دیگه چرا باندای من وقتی کیفیت صدا خوب میشه به خر خر کردن میوفتن؟ اگه لازم باشه از آمپ هم چند تا عکس میذارم تا راهنماییم کنید. آخه وقتی هم من وفرها رو به دو کانال وصل میکنم و تیوترها رو هم به دو کانال دیگه باز وقتی کیفیت صدا خوب میشه باندا تو ولوم بالا البته نه خیلی بالا به خرخر کردن میوفتن. البته اینم بگم که من زیاد از تنظیم آمپ سر در نمیارم. اگه مشکی نیست من چند تا عکس از آمپم میگیرم تا شما لطف کنید و از رو عکسها راهنماییم کنید. یک دنیا ممنون. اینم آدرس اون سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببين دوست من. ليميتد (اين جديدارو نميدونم)ووفرش تا 250 وات جواب داده.امپي كه باهش تست كرديم 944 پايونير بود. ضمنا اين امپ بريج استريو هم ميشه. همون معدود آمپهائي كه علي جان گفتن.
    شما يه امپ 4 كانال قوي بايد براي ووفرها بزاري و يه امپ دو كانال معمولي براي تيوتيرها.

آقا ما یه مشکل با سیستم داریم . بعضی وقتا اینجوریه همیشگی نیست !!
    بعضی وقتا تو ولوم بالا فرکانس های بالا رو نمیتونه خوب پخش کنه . یکمی خز خز میکنه ! . نمیدونم از کجاس مطمئنم از تنظیمات نیست . چون همیشگی نیست این مشکل . ولی هرچی میگذره داره بیشتر میشه . ممکنه مشکل از کمبود برقی یا چه میدونم کیفیت سیم باشه ؟ !!!
    اگر فيوز تو موتور سر راه سيستم داري،كلا بردار. ببين باز هم مشكل رو داري.
    آقا اینجا هم کسی جواب ما رو نمیده ؟
    بهتون PM دادم.

10. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تقریبا همه آهنگ ها !
    فلت هست آره
    فقط x.over رو خودت گفتی تنظیم کنم .بقیش دیفالت
    hpf دادم رو 80 هرتز برای ساب و باند
    خیلی احتمالات میتونه داشته باشه:
    1)مشکل داشتن آمپلی
    2)مشکل پیدا کردن تیوتر بر اثر ولوم بالا
    3)آرسی ها
    4)اتصالات باند ها تا آمپلی
    5)نویز داشتن پخش
    Last edited by cyber861; 04-04-2011 at 16:11.

12. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

خیلی احتمالات میتونه داشته باشه:
    1)مشکل داشتم آمپلی
    2)مشکل پیدا کردن تیوتر بر اثر ولوم بالا
    3)آرسی ها
    4)اتصالات باند ها تا آمپلی
    5)نویز داشتن پخش
    خدا کنه مورد 1 نباشه !
    دکمه تیوتر هارو هم روم تو هر2 حالت این مشکل رو داره . آرسی دیگه کاره من نیست .اتصالات باندها هم باید ببرم پیش نصاب . کلا فکر کنم بیاد ببرمش پیش نصاب .خداییش اعصاب نزاشته برام 750 هزینه کنی بعد خز خز گوش کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •