دوربین : fuji film s1500
عکاس : جمال ساداتی (خودم)
تاریخ : اردیبهشت 1390
![]()
دوربین : fuji film s1500
تاریخ : اردیبهشت 1390
![]()
دوربین : fujifilm s1500
تاریخ : دی 1389
![]()
به نظر من کادر رنگی تاثیرگذارتره
شاید بخاطر اون ترکیب خاص رنگها روی شاخک ها باشه![]()
من باز هم رنگیش رو بیشتر دوست دارم. شما اونو سیاه و سفید کردین که به رنگ غنچه بخوره. در حالی که تا وقتی که دلیل سیاه و سفید کردنتون رو نگفتین کسی متوجه نمیشه منظور شما از سیاه و سفید کردنش چی بوده.
تو این عکس غنچه خیلی از گل دوره. اگه نزدیک گل و پشتش قرار می گرفت که مثلا دوربین رو غنچه فوکوس می کرد و گل نقش یه بوکه خوش رنگ رو براش داشت (یا برعکس) می تونست بهتر بشه و سیاه و سفیدش هم قطعا قشنگ تر می شد. ولی سیاه و سفید کردن این عکس به زیبایی عکس لطمه میزنه.
البته این نظر منه. ممکنه یه نفر از سیاه و سفیدش بیشتر خوشش بیاد
موفق باشین
بنظر من چون تصویر پس زمینه شلوغی داره، اگه رنگی باشه بهتره چون بهتر میشه روی سوژه تمرکز کرد ولی سیاه و سفید کردن اون باعث شلوغی بیشتر و انحراف چشم از سوژه میشه
اگه نظرم درست نیست ببخشید چون من در این زمینه مبتدی هستم
دوربین : نوکیا x2
تاریخ : خرداد 1390
![]()
بهنظر من موضوع مشخص نیست.بیننده نمی دونه به ابر نگاه کنه یا چمن یا درخت های کوچک وسط عکس !نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس برای پشت زمینه مناسب تره
اگه منظورتون ابر ها باشه باید یه جورایی مشخص برش کنید. مثلا کادر رو کوچک تر کنید تا بخش های بدون جزییات حذف بشن و ترجیحا این سوژه رو وسط نزارید
ماه
![]()
اره ، بیشتر از خورشید توی این صحنه خوشم امده بود ولی چون عجله داشتم و با گوشیم عکس گرفتم ، نتونستم اون زیبایی که مد نظرم بود رو نشون بدم. ممنون از نظرت.
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
دوست عزیز ، این تاپیک برای عکس هایی هست که خودتون تهیه کرده اید . در ضمن باید مدل دوربین یا هر وسیله دیگری که باهاش عکاسی کرده اید را بنویسید.
این دو عکس رو همین امشب از ماه گرفتمنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل دوربین: hs10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)