چراغ ADSL ثابت نمیشه یعنی خط هنوز رانژه نشده.
5شنبه جمعه مخابرات تعطیله و در نتیجه در بهترین حالت تا شنبه عصر رانژه نمیشه.
ولی یک ساله ADSL گرفتن کلا کار اشتباهیه چون اگه سرویس بد از آب دربیاد زمان بیشتری تو پاچه ت میره.
چراغ ADSL ثابت نمیشه یعنی خط هنوز رانژه نشده.
5شنبه جمعه مخابرات تعطیله و در نتیجه در بهترین حالت تا شنبه عصر رانژه نمیشه.
ولی یک ساله ADSL گرفتن کلا کار اشتباهیه چون اگه سرویس بد از آب دربیاد زمان بیشتری تو پاچه ت میره.
:(
من نمیدونستم :(
به من بچه ها گفتن اگر دانلودت زیادنیست یک ساله بگیر:((
بیاید اینجا یک ختمی بکنیم مال من خوب دربیاد...
به من گفتن کارای مخابرات رو برات کردیم!!!!! واسه همین من ازینا گرفتم وگرنه نمیگرفتم.شاتل همینجوری بخوام بگیرم چنددرمی اومد؟
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
تازه میخواست فاکتورم بهم نده!!!!!!!!میگف شرکت همینجا هست دیگه نیازی به فاکتور نیست!!!!!!!!!!
کاملا تایید میکنم من هم یک سال و خرده ای هست که از مخابرات سرویس 256 نامحدود دارم اوایل خوب بود ولی الان دو ماهی هست واقعا آشغال شده ( ببخشید کلمه بهتری نتونستم پیدا کنم) من فکر کنم از موقعی که سرویس های حجمی رو می فروشن دیگه پهنای باند نامحدود ها اختصاصی نیست قطعی ها دیگه خیلی زیاد شده کاش پول بیشتری میگرفتن و سرویس با کیفیت بهتر میدادن
الان هیچ جایی رو کار مخابرات نظارت نداره نمیشه برم شکایت کنم ؟ کجا رو کار آی اس پی ها نظارت داره ؟ (مملکته داریم ؟ !)
امیدوار باش.:(
من نمیدونستم :(
به من بچه ها گفتن اگر دانلودت زیادنیست یک ساله بگیر:((
از همونجا تا حالا برای 4-5 نفر سرویس گرفتم که فقط یکیشون ناراضی بود و بقیه هنوزه که هنوزه از خودش سرویس میگیرن.
بحث سر سرویسیه که گرفتی.
دقیقا چیزی که گرفتی رو (حجم و سرعت و پول و ISP) بگو تا ببینم تو پاچه کردن یا نه!
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
دوستان از طرح بعثت کسی اشتراک داره وضعیت فعلیشو بگه!
نمیخوام از تغییر ISPیم پشیمون شم![]()
با سلام و خسته نباشید
اینترنت پر سرعت شبانه میخوام ، با دانلود نا محدود
بهترین گزینه چیه ؟
این طرح سحر مخابرات چجوریه ؟ سرعت دانلودش چقدره ؟
دوستان هر کی چیزی میدونه ، بگه لطفا
اگه قیمتا رو هم میدونین بگین .
در ضمن ما خونمون دانش آموزه
ممنون
سرعت اینترنت مخابرات شدیدا وابسنه به مرکز مخابراتی شماست و باید از کسانیکه با شما هم مرکز هستن بپرسین. ممکنه بدترین سرعت رو تجربه کنید و ممکنه مثل بعضی از دوستان سرعتی رو ببینید که فکرش رو هم نمیکردید.
سلام . مخابرات طرح سحر رو برداشته .
بهترین گزینه طرح بعثت مخابراته .ماهیانه 5 گیگ با دانلود نامحدود شبانه از 12 تا 7 . سرعت دانلود هم 150 تا 350 هستش قیمت 12000
دوست عزيز شما الان بعثت دارين؟
خوبه كدوم مركزهستين؟
سایت کنترل ماه هامون و حجم مون تو اینترنت مخابرات مشهد چی بود ؟ادرس اش را گم کردم
سرعت وی پی ان برای همه کمه یا فقط من اینجوریم؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)